Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Μητρώο Αξιολογητών των υποψηφίων του μέτρου 132

Μέχρι και τη Δευτέρα 10 Αυγούστου έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το Μητρώο Αξιολογητών Υποψηφίων Δικαιούχων του Μέτρου 132, το οποίο θα καταρτίσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στα πλαίσια του Μέτρου 1.3.2. “Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων” του Άξονα 1 “Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Δασοκομίας” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδας 2007-2013 “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”.

Το Μητρώο Αξιολογητών θα περιλαμβάνει φυσικά πρόσωπα που προέρχονται από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Υποψήφιοι αξιολογητές μπορούν να είναι: ........

• Στελέχη των Διευθύνσεων Αγροτικής Ανάπτυξης (ΔΑΑ) των Νομαρχιακών

Αυτοδιοικήσεων και της ΕΥ ΣΕΟΠΑΑ, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

• Γεωτεχνικοί που εργάζονται σε άλλες υπηρεσίες του 4ημόσιου τομέα, Ν.Π.Ι.Δ κλπ.

• Γεωτεχνικοί που δεν απασχολούνται στο δημόσιο τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο Μητρώο Αξιολογητών, καλούνται να παραλάβουν το Τεύχος Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

http://www.syntonismos-ypaat.gr/attachments/017_Proklisi%20Axiologiton%20132.pdf από τον διαδικτυακό τόπο www.syntonismos-ypaat.gr.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.metro132.gr με συμπλήρωση της σχετικής αίτησης. Προκειμένου για συμμετοχή στην αξιολόγηση αιτήσεων για την 1η Πρόσκληση του Μέτρου, οι υποψήφιοι αξιολογητές πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και την 10η Αυγούστου 2009, ημέρα Δευτέρα, ώρα 14:00.
Μετά την ανωτέρω προθεσμία, οι αιτήσεις θα λαμβάνονται υπόψη για την κατάρτιση του Μητρώου Αξιολογητών, αλλά όχι αναγκαστικά για την αξιολόγηση των αιτήσεων της 1ης Πρόσκλησης.

Πηγή: Αgrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.