Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

.Ρ. Σπυρόπουλος : Ανακοίνωσε την εφαρμογή "Καποδίστρια2" από το Πα.Σο.Κ

Την εφαρμογή του προγράμματος συνένωσης των Δήμων με το όνομα «Καποδίστριας 2» για την ισχυροποίηση των αυτοδιοικητικών θεσμών θα προωθήσει το ΠΑΣΟΚ με την ανάληψη της εξουσίας, μετά τις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής του Ροβ. Σπυρόπουλος χθες σε συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα.
Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή τη συνεδρίαση στο ξενοδοχείο «Ρεξ» της μεσσηνιακής πρωτεύουσας της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου και των Νομαρχιακών Επιτροπών του Κινήματος.
Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων...

ο κ. Σπυρόπουλος, «τα κομματικά μέλη δε θα έχουν αυξημένα δικαιώματα στη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και θα εκχωρούν την ισχύ τους για το καλό των άλλων πολιτών».

Στο καλωσόρισμά του ο γραμματέας της Π.Ε. Βασ. Μπρακουμάτσος σημείωσε πως διανύουμε μια πολιτικά κρίσιμη πολιτική περίοδο, ενώ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι μια κυβέρνηση φαυλότητας και ανικανότητας.

Έτοιμο για τις εκλογές
Σύμφωνα με τον Ροβ. Σπυρόπουλο, η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών βλέπει την κυβέρνηση της Ν.Δ. και, κατά συνέπεια, την κυβέρνηση Καραμανλή να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και να είναι δέσμια των λόγων και των πράξεών της. Υπογράμμισε ότι είναι δέσμια για όσα συμβαίνουν στη χώρα, επισημαίνοντας ότι δεν υλοποιήθηκαν οι αλόγιστες υποσχέσεις του πρωθυπουργού, που δόθηκαν ανερμάτιστα, καθώς υποσχέθηκε τα πάντα.
Ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε ότι ήταν αρκετά πέντε χρόνια διακυβέρνησης για να πάνε όλα πίσω, ενώ επισήμανε ότι η κυβέρνηση είναι παράλυτη να παράξει έργο, σημειώνοντας ότι η πρακτική που ακολουθεί, είναι αντίθετη με τη λογική.
Υπογράμμισε ακόμη πως υπάρχει αναγκαιότητα για την εκλογική αναμέτρηση, παρατηρώντας πως ούτε ο κ. Καραμανλής δεν ξέρει πότε θα πρέπει να διεξαχθούν, ενώ τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για τις εκλογές. Παραδέχθηκε πως ανατάχθηκαν ορισμένα εσωτερικά προβλήματα που υπήρχαν και ακολούθως αναφέρθηκε στα οργανωτικά ζητήματα: Σκοπός του ΠΑΣΟΚ είναι έως το 2010 να υπάρχουν 250.000 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και φίλοι, ενώ φέτος αναμένεται να τακτοποιηθούν περίπου 100.000 άτομα.
Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, οι ισολογισμοί και οι απολογισμοί θα δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο, και όπως υπογράμμισε, μια από τις βασικότερες στοχεύσεις του Γιώργου Παπανδρέου είναι να μετεξελιχθεί το ΠΑΣΟΚ σε ένα υποδειγματικό δημοκρατικό κόμμα με απόλυτη διαφάνεια.

«Θα τα καταφέρουμε»
Σε άλλο σημείο είπε πως στη ΔΕΘ ο Γ. Παπανδρέου θα αποκαλύψει την πορεία που θα ακολουθηθεί για την οικονομική, διοικητική και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Κατέθεσε την πεποίθηση του ΠΑΣΟΚ πως παρά τα προβλήματα που θα συναντήσει αναλαμβάνοντας την εξουσία θα τα καταφέρει, σημειώνοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Αποκάλυψε δε ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και το 1993. «Έχουμε εμπιστοσύνη στα μεγάλα αποθέματα δυνάμεων που έχει η χώρα και στη συνέπεια των λόγων και των έργων μας», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ξεκίνησε η συνεδρίαση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, λεπτομέρειες για την οποία θα διαβάσετε στο αυριανό μας φύλλο.

Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
ΠΗΓΗ: ΘΑΡΡΟΣ


3 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να ακούω μακακίες.....
    Καθήστε στα αβγά σας και αφήστε τις ηλιθιότητες.

    Τι μιλάει και ο Ροβέρτος??? Ποιός του επέτρεψε να μιλάει και να ανοίγει το κουτάκι με τις μακακίες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν νομίζουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ ότι θα τους χαριστούμε, κούνια που τους κούναγε.
    θα τους χτυπήσουμε κάτω σαν χταπόδια.

    Και καλό θα ήταν ο Παπανδρέου να μαζέψει λίγο τους πολυλογάδες του τύπου Ροβέρτου Σπυρόπουλου γιατι δεν θα περάσει τόσο καλά η ενδεχόμενη κυβέρνηση του.
    Ακόμα δεν ανέλαβαν την εξουσία και ξεκινήσανε τις μακακίες.
    Αντε μπράβο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.