Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Πατρίκ Ενγκεμά: Είμαι πολυ Ευχαριστημένος από την προετοιμασία της ομάδας.

UPDATE 19:10

Ικανοποιημένος από την προετοιμασία της Εράνης δήλωσε χθές το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Φιλιατρών ο προπονητής της Εράνης Πατρίκ Ενγκεμά.
Η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται στην συμπλήρωση της δεύτερης εβδομάδας και πως δήλωσε ο προπονητής της Εράνης πάει πάρα πολύ καλά.
Η μετάθεση κατά μιας εβδομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Καμερουνέζο τεχνικό που θεωρεί ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην ώρα της.

Προχθές (σ.σ. Την Πέμπτη) οι παίκτες πήραν ρεπό μιας και από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία οι διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα ήταν εξαντλητικές και οι παίκτες της Εράνης χρειάζονταν ένα μικρό διάλειμμα.
Απο χθες όμως (σ.σ. Την παρασκευή) οι παίκτες της Εράνης επέστρεψαν στις διπλές προπονήσεις για την προετοιμασία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πατρίκ Ενγκεμά ..........

μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γυμναστή της ομάδας Νίκο Αντωνόπουλο λέγοντας ότι αισθάνεται τυχερός που είναι δίπλα του.
Ο Νίκος κάνει καταπληκτική δουλειά δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και ο Σάκης Ψαρρής στο γήπεδο.

Στο γήπεδο βρήκαμε χθες το απόγευμα τον νεοαποκτηθέντα παίκτη της Εράνης Σάκη Ψάρη ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις υπό τις οδηγίες του γυμναστή Νίκου Αντωνόπουλου.
Ο ναεοαπκτηθέντας επιθετικός αναμένεται να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα στην επίθεση ωστε να φτάνει πιο εύκολα στον στόχο της δηλαδή στην επίτευξη του τέρματος.

Φιλικό την Κυριακή το απόγευμα

Crash Test θα είναι ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου θα δώσει η Εράνη την Κυριακή 9 Αυγούστου κατά πάσα πιθανότητα στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών κόντρα στον ΑΟ Κυπαρισσίας.
Ο Καμερουνέζος τεχνικός αποσκοπεί στο να δει το κατά πόσο έχουν εμπεδώσει οι παίκτες του τις οδηγίες και τα συστήματα που τους έχει δείξει αυτές τις 15 μέρες που προπονούνται.
Ο Αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στο νέο γήπεδο Φιλιατρών.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.