Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Ο Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήρης Δράκος για την σχολική στέγη.

Στην σχολική στέγη αναφέρθηκε χθες το μεσημέρι ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους Δημοσιογράφους.
Εκτός των υπολοίπων θεμάτων ο Κος Δράκος αναφέρθηκε και στην σχολική στέγη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κου Δράκου έχουν ως εξής:

«Πρώτ΄ απ΄όλα, να σας πω ότι πήραμε σήμερα την ετήσια επιχορήγηση για τη Σχολική Στέγη από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΟΣΚ, που είναι αυξημένη από πέρυσι παρά την οικονομική κρίση κι ανέρχεται συνολικά στο ποσό του 1.500.00 €. Θα δοθεί σε δύο δόσεις, 700.000 € & 800.000 € μέχρι το τέλος του έτους.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί φαίνεται ότι απέδωσαν οι διεκδικήσεις μας κι εντός των ημερών θα .......

έχουμε από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού τη συνολική πρόταση για την ανάπτυξη του προγράμματος της περιόδου αυτής και της συμπλήρωσης του ήδη τρέχοντος προγράμματος, του οποίου οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται.
Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι σε τέτοια ζητήματα που σχετίζονται με χρηματοδοτήσεις, αλλά όταν βλέπει κανένας τη γενικότερη χρηματοδοτική δυσκολία, κι έχει μια θεαματική αύξηση στη χρηματοδότηση της τάξης του 50%, δεν μπορεί παρά να εκφράσεις την ευαρέσκειά σου για το γεγονός αυτό.

Επίσης, πρέπει να σας πω ότι κατατέθηκε από τον ΟΣΚ στο Ελεγκτικό Συνέδριο η τελική αίτηση-έγκρισης για την υπογραφή της σύμβασης για το Μουσικό Σχολείο και την έναρξη των εργασιών. Θέλω να πιστεύω ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο, θα κάνει σύντομα τη δουλειά του και ως εκ τούτου πολύ γρήγορα θα αρχίσουν οι εργασίες για το έργο αυτό. Επικοινώνησα σήμερα με το κ.Αγιάσογλου του ΟΣΚ για τα δύο αυτά θέματα και για άλλα, τα οποία θα αναγγείλουμε αργότερα για το πρόγραμμα εφαρμογής του ΟΣΚ στη Μεσσηνία.
Θέλω να πω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε και την έγκριση για τη δημοπράτηση του Λυκείου Φιλιατρών» κατέληξε στην ομιλία του ο κος Δράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.