Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Συγχαρητήριο μήνυμα του Νομάρχη Μεσσηνίας κου Δημήτρη Δράκου για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Νομάρχης Μεσσηνίας κος Δημήτρης Δράκος με αφορμή την δημοσιοποίηση των Βάσεων εισαγωγής των υποψηφίων στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας που έγινε σήμερα το πρωί.
Στο μήνυμα του ο κος Δράκος συγχαίρει τους μαθητές για την επιτυχία που είχαν και έδωσε συγχαρητήρια στην εκπαιδευτική κοινότητα για την συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών.

Ο Νομάρχης κος Δράκος στο μήνυμα του αναφέρει:......

Στις μαθήτριες και τους μαθητές της Μεσσηνίας που μετά από κοπιαστική προσπάθεια, πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, μαζί με τις ευχές μου για καλές σπουδές και επιτυχημένη καριέρα στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στην Εκπαιδευτική Κοινότητα του Νομού μας καθώς και στις οικογένειες των παιδιών, που συνέβαλαν στην επιτυχία τους.
Στα παιδία μας που δεν κατάφεραν να πετύχουν, θα ήθελα να τους παροτρύνω να αφιερωθούν στον πνευματικό αγώνα και να είναι βέβαιοι πως σε λίγους μήνες θα κατακτήσουν και αυτοί το πνευματικό έπαθλο. Θα έχουν ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή τους αρκεί να μην χάσουν την πίστη στον εαυτό τους.
Έχουμε συνείδηση ότι οι νέοι μας είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο για τη κοινωνία μας και τη Μεσσηνία και γι’ αυτό εργαζόμαστε συνεχώς, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις επιστροφής και επαγγελματικής τους αποκατάστασης στον τόπο μας, με την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!


Δημήτρης Δράκος
Νομάρχης Μεσσηνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.