Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Παρ' ολίγον ατύχημα στον νέο κόμβο που κατασκευάστηκε στην Ε.Ο Κυπαρισσίας Φιλιατρών στο ύψος της Φαρακλάδας.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο Κόμβος που κατασκευάστηκε στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας - Φιλιατρών στο ύψος της Φαρακλάδας και σήμερα το μεσημέρι παρ΄ ολίγον να είχαμε σοβαρό ατύχημα.

Αυτοκίνητο μάρκας Audi μαύρου χρώματος, (Αθηναίος που είχε κατέβει για διακοπές του 15 Αυγούστου) κινούμενο από Κυπαρισσία προς Φιλιατρά, στο ύψος του νέου κόμβου της Φαρακλάδας, εξετράπη της πορείας του, ανεβαίνοντας στο διαχωριστικό διάζωμα του κόμβου ΧΩΡΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ να δημιουργηθεί κάτι περισσότερο.

Αμέσως διόρθωσε την πορεία του και σταμάτησε λίγο παραπέρα όπου ο οδηγός εμφανώς .......

ταραγμένος από το συμβάν ευχαριστούσε τον θεό που δεν συνέβη τίποτα το σοβαρό.
"Τόσα χρόνια κάνω αυτό το δρομολόγιο. Εχω κατέβει χιλιάδες φορές. ΠΟΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΝΟΥΣ (ελεύθερη η μετάφραση μας) σκέφτηκε να βάλει τον θάνατο καταμεσίς του Δρόμου?" μονολογούσε ο οδηγός.
Φυσικά τα κοσμητικά επίθετα που εκτοξεύτηκαν από τον οδηγό προς πάσα κατεύθυνση μόνο αδικαιολόγητα δεν ήταν. Και φυσικά καταλαβαίνετε προς τα που εκτοξεύτηκαν.

Πέραν όμως αυτού, το θέμα αυτό το είχαμε προβλέψει όταν κατασκευαζόταν ο κόμβος και το είχαμε θέσει στον Δήμαρχο Κυπαρισσίας κο Γιώργο Σαμπαζιώτη στις 11 Ιουνίου (στην αποκλειστική συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει) επισημαίνοντας σε κάθε τόνο την επικινδυνότητα που θα έχει το σημείο μετά την ολοκλήρωση του.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την τότε αποκλειστική συνέντευξη του Δημάρχου Κυπαρισσίας Κου Γιώργου Σαμπαζιώτη προς το Φιλιατρά News.



Εύχομαι κε Σαμπαζιώτη να μην θρηνήσουμε θύματα κάποια στιγμή στο σημείο αυτό.
Επιμένουμε ακόμα και τώρα ότι ΚΑΚΩΣ έγινε αυτό που έγινε.
Θα μπορούσε πολύ καλύτερα να γίνει μια διαγράμμιση όπως έχει γίνει στον κόμβο του Αγρίλη (βγαίνοντας από τα Φιλιατρά) χωρίς να χρειαστεί να κινδυνεύει κανένας.
ΓΙΑΤΙ δεν προτιμήθηκε αυτή η λύση???? ΓΙΑΤΙ έπρεπε να μπει ο χάρος μέσα στην μέση του Δρόμου???? ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο προειδοποιητικές πινακίδες ελάττωσης του ορίου ταχύτητας.
Και εντάξει. Τώρα την γλύτωσε έτσι όπως την γλύτωσε.
Αν μπουν οι μπάρες που έχετε πει κε Σαμπαζιώτη ο κόσμος θα γίνει "σουβλάκι"?????

Και αυτό σας το λέμε καλόπιστα Κε Σαμπαζιώτη σεβόμενοι την ιδιότητα σας σαν Δήμαρχος και δεν είναι ΟΞΕΙΑ κριτική.
ΠΟΤΕ δεν είναι αργά να ξηλωθεί το έκτρωμα αυτό, να πέσει άσφαλτος και να γίνει διαγράμμιση.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.