Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Στο Αρτεμίσιο βρέθηκε και ο Νομάρχης Μεσσηνίας κος Δημήτρης Δράκος

Στην εκδήλωση παράδοσης στη κυκλοφορία της δεύτερης σήραγγας στο Αρτεμίσιο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κο Γεώργιο Σουφλιά βρέθηκε και ο Νομάρχης Μεσσηνίας κος Δημήτρης Δράκος.

Μιλώντας για το σημαντικό αυτό γεγονός, ο Κος Δράκος δήλωσε τα εξής: ........

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι αποδίδεται στην κυκλοφορία η δεύτερη σήραγγα του Αρτεμισίου, ένα έργο το οποίο περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια και το οποίο παραδίδεται μάλιστα και πριν από την συμβατική του υποχρέωση από τον ανάδοχο.
Αυτό εμπεριέχει και ένα θετικό μήνυμα για τα υπόλοιπα τμήματα του δρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα-Σπάρτη, που όλοι μας περιμένουμε να παραδοθούν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα τα οποία εμπεριέχονται στις συμβάσεις.

Συγκεκριμένα, το Αθήναιο-Λεύκτρο μέχρι το τέλος του έτους, το υπόλοιπο κομμάτι από την Τρίπολη μέχρι την Τσακώνα μέχρι τον Αύγουστο του 2010, το δε υπόλοιπο τμήμα από την Τσακώνα και την παράκαμψη της Καλαμάτας μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Πράγμα το οποίο δήλωσε και ο Υπουργός κ. Σουφλιάς και επανέλαβαν και οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας. Για όλα αυτά περιμένουμε την γρήγορη εξέλιξη του έργου, την οποία, άλλωστε, όλοι όσοι διερχόμεθα από τον άξονα αυτό παρατηρούμε και είναι πολύ σπουδαίο το ότι υπάρχει μεγάλη ένταση εργασιών σε όλο το τμήμα της οδού, που επιβεβαιώνει τις δεσμεύσεις».

Ο κ. Νομάρχης συνομίλησε αρκετές φορές, ιδιαιτέρως, με τον κο Σουφιλά, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημά του και την επόμενη εβδομάδα θα έχουν συνάντηση στο Υπουργείο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα του Νομού μας και θέματα που αφορούν γενικότερα τις σχέσεις Υπουργείου και Αυτοδιοίκησης.

Επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση του κ. Νομάρχη με την επιβλέπουσα αρχή του έργου, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν τους περιβαλλοντικούς όρους για το τμήμα Τσακώνα-Καλαμάτα, καθώς και λεπτομέρειες για την εξέλιξη του έργου αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές που το χαρακτηρίζουν.

Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.