Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κατεβαίνει οριστικά στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής!

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, “ΚΛΕΙΝΕΙ” ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 4-5 ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο... Ο Τέλος Αγρας θα συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής!
Η ομάδα των Γαργαλιάνων μπορεί να πέρασε αυτό το καλοκαίρι από... χίλια κύματα και να ήταν σχεδόν σίγουρη η παραίτησή της, όμως έστω και στο... παρά ένα βρέθηκε λύση και μάλιστα με προοπτική χρόνων.

Οταν λέμε προοπτική χρόνων, εννοούμε πως ξεκινάει μια προσπάθεια ούτως ώστε σε λίγα χρόνια ο Αγρας να απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από ντόπια παιδιά.
Αλλωστε η “κίνηση” για να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα .......

έγινε από παλιούς και νυν παίκτες, όπως και από κάποιους παλιούς παράγοντες και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης.

Με αξιώσεις για την παραμονή

Στόχος του Αγρα τη νέα περίοδο δεν είναι απλά να... συμπληρώσει τον 6ο όμιλο της Δ’ εθνικής, αλλά να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία.
Και υπάρχουν οι προοπτικές να το κάνει αυτό, παρότι είναι λίγος ο χρόνος. Το καλό όμως είναι πως με την μετάθεση της πρεμιέρας για τις 20 Σεπτεμβρίου, υπάρχει χρονικό περιθώριο μίας ακόμη εβδομάδας για την προετοιμασία.
Το πρώτο που έγινε τις προηγούμενες ημέρες ήταν η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αφού προηγήθηκε η παραίτηση του παλιού.

Το νέο συμβούλιο

Το νέο συμβούλιο απαρτίζεται από νέους ανθρώπους (ορισμένοι έχουν παίξει και ποδόσφαιρο στην ομάδα) και δεν συμμετέχει κανένα μέλος από την προηγούμενη διοίκηση.
Τα 9 τακτικά μέλη του είναι: Γιάννης Κόκκαλης, Νίκος Κοκκώνης, Δημήτρης Ανδρώνης, Δημήτρης Μπακάκης, Γιάννης Λουμιώτης, Διονύσης Κυριαζόπουλος, Παναγιώτης Σταματελόπουλος, Διονύσης Αλεξανδρόπουλος και Δήμος Κόντος.
Επίσης υπάρχουν τρία αναπληρωματικά μέλη, που είναι οι Μιχάλης Ανδρώνης, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος και Βασίλης Καραλέκας.
Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε Σώμα τις προσεχείς ημέρες.

Θυγατρική η ΑΕ Γαργαλιάνων

Η πρώτη απόφαση που πάρθηκε ήταν και η πλέον σημαντική...
Συγκεκριμένα, υπήρξε συμφωνία με την άλλη ομάδα των Γαργαλιάνων, την Α.Ε. Γαργαλιάνων προκειμένου να λειτουργεί καθαρά ως θυγατρική του Αγρα.
Αυτό θα γίνει με σκοπό να αξιοποιηθούν τα παιδικά τμήματα και να προωθούνται παίκτες στον μεγάλο σύλλογο της πόλης.
Θα δοθεί μεγάλο βάρος σε αυτό το κομμάτι και ήδη ορισμένοι παίκτες της Ενωσης θα μεταπηδήσουν φέτος στον Αγρα.
Το επόμενο μέλημα των διοικούντων είναι να “κλείσουν” προπονητή και ήδη υπάρχουν επαφές.
Συγκεκριμένα “παίζουν” 2-3 ονόματα και μέχρι την Κυριακή θα έχει ανακοινωθεί ο “εκλεκτός”.

Οι παίκτες

Οσον αφορά το ρόστερ των “ερυθρολεύκων” τη νέα περίοδο θα απαρτίζεται από περίπου 10 παλιούς παίκτες, 6-7 θα συνεχίσουν από πέρυσι, ενώ θα γίνουν και 4-5 αξιόλογες μεταγραφές.
Συγκεκριμένα, από την παλιά φρουρά είναι οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Αντώνης Χρυσομπόλης, Στέλιος Τζωρτζίνης, Νίκος Τζωρτζίνης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Τάσος Λακριντής και Χρήστος Πουλόπουλος, ενώ από την περσινή ομάδα θα συνεχίσουν και οι Στράτος Δημητρακόπουλος, Κώστας Γεωργόπουλος, Θοδωρής Πότσης και Διονύσης Τσορώνης. Επίσης επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Παπαφλέσσα Χώρας ο Βαγγέλης Πανταζής.

Χθες εξάλλου οι διοικούντες θα είχαν συνάντηση με τέσσερα παιδιά που ήταν πέρυσι στο ρόστερ της ομάδας και ανήκουν σε αυτήν, αλλά δεν είναι Γαργαλιανιώτες.
Πρόκειται για τους Δημήτρη Πετσόπουλο, Γιάννη Κωνσταντόπουλο, Παναγιώτη Φαράντο και Κώστα Κορομηλά με τους οποίους λογικά θα επέλθει συμφωνία και θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στα “ερυθρόλευκα”.
Από εκεί και πέρα θα γίνουν 4-5 μεταγραφές, σε συνεννόηση με τον προπονητή που θα έρθει με σκοπό να αποκτηθούν παίκτες που θα έχουν εμπειρία στην κατηγορία.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι από χθες κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Τέλου Αγρα και ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση, ενώ οι διοικούντες περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια από τον Δήμο Γαργαλιάνων σε αυτή τους την προσπάθεια.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.