Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Στα Φιλιατρά απόψε ο Μανώλης Μητσιάς για μια μοναδική Συναυλία

Μια μοναδική συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλοι του καλού και ποιοτικού Ελληνικού τραγουδιού απόψε το βράδυ στις 21:30 στο πάρκο της Βλαχέρνας.

Ο Μανώλης Μητσιάς έχοντας στο ενεργητικό του 40 χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό τραγούδι θα ερμηνεύσει μελωδίες που σημαδεύτηκαν από την ερμηνεία του και τραγούδια που αγαπήθηκαν θα παρουσιασθούν σε μια μεγάλη συναυλία με εορταστικό χαρακτήρα «φωτίζοντας» τις καλύτερες στιγμές στη μουσική διαδρομή του από ένα χωριό της Χαλκιδικής ως τον απανταχού ελληνισμό.

Ο Μανώλης Μητσιάς είναι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους ερμηνευτές μας, ένας ........

Έλληνας τραγουδιστής με ευρύτατο ρεπερτόριο, αφού είχε την τύχη να του εμπιστευτούν τα αριστουργήματά τους οι μεγαλύτεροι συνθέτες και ποιητές της χώρας μας.

Έχει εκφράσει από σκηνής αλλά και στη δισκογραφία του μεγάλο μέρος της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και ποιητικής δημιουργίας γράφοντας ιστορία στα μουσικά δρώμενα του τόπου ενώ οι ερμηνείες του χαρακτηρίζονται πλέον κλασικές και διαχρονικές. Ταυτόχρονα, τόσο η βυζαντινή μουσική του παιδεία, όσο και η συνεχής και συνεπής ενασχόλησή του με τη δημοτική μουσική μας παράδοση, υπογραμμίζουν την ερμηνευτική του δεινότητα, συνθέτοντας ένα έργο σπάνιο και πλήρες, στηριγμένο στην υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Το πρόγραμμα λοιπόν της συναυλίας δεν είναι παρά μία ευχάριστη και νοσταλγική περιπλάνηση, ξεκινώντας απ’ τις ρίζες της πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας της χώρας μας και φθάνοντας στους δρόμους που χάραξαν τα τελευταία χρόνια οι μεγάλοι σύγχρονοι Έλληνες δημιουργοί.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Φιλιατρών στα πλαίσια των Ερανίων 2009 και η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό.

Προκειμένου να προλάβουμε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις επικοινωνήσαμε με την πρόεδρο του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών κα Βιβή Παντελάκη και την ρωτήσαμε αν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την συναυλία.
Η κα Παντελάκη μας διαβεβαίωσε ότι μέχρι και αυτή την στιγμή (ώρα 10:40) δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα και ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Ο χώρος είναι έτοιμος, τα πάντα είναι έτοιμα και όλα θα πάνε καλά μας διαβεβαίωσε η Κα Παντελάκη.

Εμείς να ευχηθούμε η βραδιά να είναι εξαιρετική και ο κόσμος που θα προσέλθει να περάσει όμορφες στιγμές παρέα με το ποιοτικό Ελληνικό τραγούδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Φιλιατρών στα πλαίσια των Ερανίων έχει διοργανώσει εξαιρετικές συναυλίες.
Μια από αυτές ήταν πριν ένα χρόνο με τον Γιώργο Κατσαρό πάλι στο πάρκο της Βλαχέρνας όπου ο κόσμος που ήρθε για να την απολαύσει ήταν εξαιρετικά πολύς και κατά γενική ομολογία, είχαν περάσει εξαιρετική βραδιά.
Να ευχηθούμε το ίδιο όμορφα να περάσουν και απόψε όσοι την παρακολουθήσουν.

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.