Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Εμβολιασμό του συνόλου του πληθυσμού αποφάσισε η κυβέρνηση. Ζητά όμως την υπογραφή μας!!!! Γιατί???

Τελικά ρε παιδί μου να θέλεις να πεις μια καλή κουβέντα γι αυτή την αναθεματισμένη κυβέρνηση, δεν μπορείς. ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ Η ΙΔΙΑ.
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε το γιατί.


Την απόφαση της κυβέρνησης να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός της χώρας κατά της νέας γρίπης ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά τη λήξη της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής.

Οπως είπε ο κ. Αβραμόπολoς, θα εμβολιαστεί -κατ' εντολήν του πρωθυπουργού- όλος ο πληθυσμός, συμπεριλαμβανομένων και όσων βρίσκονται παρανόμως στην Ελλάδα.
Για τις ανάγκες του πληθυσμού, η χώρα μας .........

θα προμηθευτεί συνολικά 24.000.000 δόσεις εμβολίου, και όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Υγείας έχουν ήδη γίνει επαφές με τις φαρμακευτικές εταιρείες για τις επιπλέον παραγγελίες (υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις για 8.000.000 δόσεις). Οι παραδόσεις εμβολίων θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο εμβολιασμός θα γίνει όταν υπάρξει έγκριση της άδειας κυκλοφορίας από τις ευρωπαϊκές αρχές.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής, ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε το εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση πανδημίας γρίπης, το οποίο μεταξύ άλλων περιγράφει τον τρόπο διανομής των εμβολίων και εμβολιασμού του πληθυσμού. Οι ομάδες πληθυσμού που πρώτες θα εμβολιαστούν είναι οι εργαζόμενοι σε χώρους υγείας, σε υπηρεσίες αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, άτομα σε ομαδική διαβίωση και άτομα σε χώρους με μεγάλο συγχρωτισμό (π.χ. σχολεία).

Ο εμβολιασμός των επαγγελματιών υγείας θα γίνει στον χώρο εργασία τους, ενώ για τον υπόλοιπο πληθυσμό θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα εμβολιασμού (ΚΕΓ), κατά προτίμηση σε δημόσια κτίρια, με στελέχωση προσωπικού νοσοκομείων και μέλη των ιατρικών, φαρμακευτικών και οδοντιατρικών συλλόγων.
Για να εμβολιαστεί κάποιος θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του γραπτώς, σε ειδικό δελτίο εγγραφής για τον εμβολιασμό κατά του νέου ιού της γρίπης.
Οι εμβολιασμοί θα συντονιστούν από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και θα γίνουν με την ευθύνη των νομαρχιών.

Στο σχέδιο περιλαμβάνονται αδρές προκαταρκτικές εκτιμήσεις για τη νοσηρότητα και τον φόρτο των υπηρεσιών υγείας κατά την εμφάνιση πανδημίας γρίπης. Σύμφωνα με αυτές, στην περίπτωση που νοσήσει το 30% του πληθυσμού εκτιμάται ότι θα γίνουν περίπου 822.300 ιατρικές επισκέψεις εξαιτίας της νόσου και 6.600 εισαγωγές σε νοσοκομεία, ενώ στην περίπτωση προσβολής του 50% του πληθυσμού θα γίνουν 1.370.500 ιατρικές επισκέψεις και 11.000 εισαγωγές.
Στην κορύφωση του επιδημικού κύματος θα χρειαστούν για τη νοσηλεία των ασθενών με γρίπη 2.060 κλίνες με βάση το «σενάριο» προσβολής του 30% του πληθυσμού και 3.450 με βάση το σενάριο προσβολής του 50% του πληθυσμού.

ΣΧΟΛΙΟ του blog ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Πάνω που είπαμε ότι η κυβέρνηση πήρε επιτέλους μια υπεύθυνη απόφαση για την ασφάλεια των Ελλήνων αλλά και των αλλοδαπών κατοικούντων στην Ελλάδα, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται να μας εμβολιάσουν χωρίς να γνωρίζουν τις παρενέργειες.

Αν γνωρίζω καλά η ιατρικές υπηρεσίες ζητούν την έγγραφη δήλωση των ασθενών και των συγγενών τους όταν πρόκειται για ακραίες συνθήκες ζωής ή θανάτου ώστε να επιμεριστούν (για να μην πώ να χρεωθούν τελείως) και σε αυτούς οι ευθύνες της πράξης.
Γιατί λοιπόν κύριοι ζητάτε εσείς σήμερα τις υπογραφές μας που αγνοείτε επιδεικτικά σε οποιαδήποτε άλλη απόφασή σας;...........

Μήπως γιατί μας βλέπετε σαν πειραματόζωα και προσπαθείτε να απαλλαγείτε των ευθυνών;
Με τι πρόκειται να μας εμβολιάσετε; Εσείς δεν είπατε ότι είναι ένα ακίνδυνο εμβόλιο κατά του ιού της γρίπης Α/Η1Ν1; Τι συμβαίνει τώρα;

Αν είναι να έχουμε περισσότερα θύματα από το εμβόλιό σας, να το κάνετε στον εαυτό σας μόνο. Εμείς δεν πρόκειται να υπογράψουμε τον θάνατό μας με το Αμερικάνικο (;) εμβόλιο. Αυτοί που δημιούργησαν τεχνητά τον ιό, τώρα θέλουν κερδίζοντας εκατομμύρια να μας πουλήσουν το εμβόλιό τους.

Και μάλιστα θέλουν να μας εμβολιάσουν ΟΛΟΥΣ σαν πρόβατα. Περίεργα πράγματα......

Ελληνες μην μασάτε, αν δεν μας δώσουν σαφείς απαντήσεις και αν δεν αναλάβουν την πλήρη ευθύνη οι κυβερνώντες και ειδικά ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υγείας εγγράφως, δεν πρόκειται να εμβολιαστούμε. Φυσικά εννοείται ότι πρέπει να μην ζητούν από τους πολίτες καμιά υπογραφή ανάληψης ευθύνης!!!

Προτιμώ να νοσήσω από την γρίπη παρά να με εμβολιάσετε σαν πειραματόζωο με το σκεύασμά σας.

Βρε ούστ...........

Πηγή: ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily


ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

ΠΩΣ να διαφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο???
Θέλω να δω πρώτα τον πρωθουπουργό να εμβολιάζεται, μετά τον Αβραμόπουλο και φυσικά και τους υπόλοιπους 149 βουλευτές της κυβέρνησης.
Αν σε διάστημα ενός μηνός δεν πάθει κανένας από δαύτους, τότε θα εμβολιαστώ κι εγώ.
Αν πάθει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ, τότε να τρίψουν στην κασίδα τους το εμβόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.