Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

«Κατέρρευσε» το blogspot της Google

Kαμία ιστοσελίδα του blogspot της google δεν εμφανίζεται σήμερα το απόγευμα, καθώς η υπηρεσία εμφανίζει μήνυμα ασφαλείας που «μπλοκάρει» την εισαγωγή των χρηστών, αναγνωρίζοντάς τους ως Hackers.

Συγκεκριμένα το μήνυμα που εμφανίζεται σε κάθε χρήστη που επιχειρεί να επισκεφτεί σελίδα του blogspot.comείναι:

«Λυπούμαστε... αλλά το ερώτημά σας φαίνεται να είναι όμοιο με αυτόματα αιτήματα που δημιουργούνται από κάποιον ιό υπολογιστή ή εφαρμογές spyware. Για να προστατεύσουμε τους χρήστες μας, δεν είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε το αίτημά σας αυτήν τη στιγμή.

Η πρόσβασή σας θα αποκατασταθεί ...

το συντομότερο δυνατό. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Στο μεταξύ, εάν υποπτεύεστε ότι ο υπολογιστής ή το δίκτυό σας έχουν μολυνθεί, ενδεχομένως να θέλετε να εκτελέσετε κάποιο πρόγραμμα ελέγχου για ιούς ή κατάργησης spyware προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι το σύστημά σας είναι απαλλαγμένο από ιούς και άλλο παρασιτικό λογισμικό.

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε αυτό το σφάλμα, ενδεχομένως το πρόβλημά σας να λυθεί εάν διαγράψετε το cookie Google και μεταβείτε ξανά στην ιστοσελίδα Google. Για πληροφορίες που αφορούν ειδικά στο πρόγραμμα περιήγησής σας, απευθυνθείτε στο διαδικτυακό κέντρο υποστήριξης του προγράμματος περιήγησής σας.

Εάν έχει μολυνθεί ολόκληρο το δίκτυό σας, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Κέντρο βοήθειας Αναζήτησης ιστού Google.

Σας ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και ευελπιστούμε να συνεχίσετε τη χρήση του Google».

ΤΑ ΝΕΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.