Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Εράνη: Επιτυχημένο το πρώτο test. Κέρδισε τον ΑΟ Κυπαρισσίας 2 - 0

Με to δεξί εγκαινίασε η Εράνη το νέο της γήπεδο αφού κέρδισε με σκορ 2 - 0 τον ΑΟ Κυπαρισσίας στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Καμερουνέζου Τεχνικού Πατρίκ Ενγκεμά.

Ο φιλικός αγώνας που πραγματοποιήθηκε χθες ήταν ο πρώτος και για τις δυο ομάδες των οποίων οι τεχνικοί Πατρίκ Εγκεμά και Χρήστος Γερολυμάτος, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα βλέποντας στην πράξη τα κενά που υπάρχουν στιςε ομάδες τους ωστε να καταστρώσουν σχέδιο για να διορθωθούν στην πορεία εν όψει μάλιστα της έναρξης του πρωταθλήματος που θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο γκόλ για την Εράνη ήρθε στο 34' μετά .......

από σέντρα του Γεωργιόπουλου που βρήκε με κεφαλιά ο Κόλλιας προς τον Ασημακόπουλο. Αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Το δεύτερο τέρμα για την Εράνη ήρθε στο 81' μετά από σέντρα του Καραχάλιου. Ο Χρήστος Γεωργόπουλος βρήκε την μπάλα με το κεφάλι και στην έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 2 - 0.

Η Εράνη θα μπορούσε στην διάρκεια του αγώνα να έχει διευρύνει περισσότερο το σκορ μια και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον ΑΟ Κυπαρισσίας.
Ειδικότερα η ομάδα που έπαιξε το στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη γεγονός που δείχνει ότι η προετοιμασία πάει πολύ καλά.

Αμέσως μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας Πατρίκ Ενγεμά μίλησε αποκλειστικά στο Φιλιατρά News δήλωσε:

Πατήστε το Play



ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάννης, Ντινιώτης, Παναγιωτίδης, Κώτσος, Τσιριγώτης, Θ. Γεωργιόπουλος, Χαριάτης, Ασημακόπουλος, Κόλλιας.
B' Hμίχρονο: Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Κορμπής, Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Θ. Διονυσόπουλος, Χρονόπουλος, Χρ. Γεωργόπουλος, Κοτσιράς, Γκίνος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Σπάλλας, Μοροσάνου, Λυδιώτης, Σ. Μικελάτος, Εκμετζίδης, Ελληνας, Δ. Μικελάτος, Κιούτακ, Σιγγέρης, Στρατικόπουλος, Κουρκουμέλης.
B' Hμίχρονο: Γεωργιόπουλος, Λ. Διονυσόπουλος, Σταματόπουλος, Στασινός, Χαρ. Γεωργόπουλος, Ζαφείρης, Ντάβι, Σαράϊ, Μπακάλης, Νικολακόπουλος, Πανταζόπουλος, Κυριακούλης, Αρβανίτης, Ζουμπούλης.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.