Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Στα Φιλιατρά η γυναικεία ομάδα του Αρη Θεσσαλονίκης για ένα διαφορετικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Στα Φιλιατρά βρέθηκε το Σαββάτο λίγα λεπτά μετα τις 10 το πρωί η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη Θεσσαλονίκης προκειμένου να λάβει μέρος στο πρώτο τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στα Φιλιατρά 19 και 20 Ιουνίου.

Η αποστολή του Άρη κατέφθασε στο Δημαρχείο των Φιλιατρών όπου τους υποδέχτηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δώρα Λεβεντούρη και Νίκος Αθανασόπουλος μαζί με τον πρόεδρο και μέλη της Εράνης Φιλιατρών.

O πρόεδρος της Εράνης Αγγελής ............

Σταθόπουλος καλωσόρισε την αποστολή της γυναικείας ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην πόλη ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει πολύ τις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο διήμερο αυτό τουρνουά.
Τους είπε λίγα λόγια για την Εράνη και τους μετέφερε τις ευχαριστίες της διοίκησης της Εράνης αλλά και την βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

Από την πλευρά του Δήμου Φιλιατρών η κα Δώρα Λεβεντούρη προσέφερε καλάθι με Δίπλες χαρακτηριστικό τοπικό γλυκό της Μεσσηνίας ενώ η ομάδα του Άρη προσέφερε αναμνηστικά από την ομάδα στην εκπρόσωπο του Δήμου Φιλιατρών.
Ξεχωριστή παρουσία η οποία έκλεψε και την παράσταση ήταν η μικρότερη παίκτρια της ακαδημίας του Άρη η Βαλεντίνα Κίστου, κόρη του Φιλιατρινού παράγοντα του Άρη Βασίλη Κίτσου.

Αμέσως μετά την υποδοχή η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης συνοδεία μελών της διοίκησης της Εράνης, συνόδευσαν την αποστολή σε τοπικό καφέ «Μαντείο» της Πλατείας Φιλιατρών όπου τόσο οι άνθρωποι της διοίκησης όσο και οι παίκτριες απόλαυσαν το δροσιστικό ρόφημα τους.
Η Προπονήτρια της ομάδας μαζί με παράγοντες της ομάδας επισκέφτηκαν το Νέο Γήπεδο Φιλιατρών που αποτελεί στολίδι για τα Φιλιατρά αλλά και για την Τριφυλία και είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις που θα διεξαχθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά η ομάδα αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει προκειμένου να τακτοποιηθεί και μετά να ανέβουν στο εξοχικό κέντρο «Δεξαμενή» για φαγητό.

Αναλυτικότατο ρεπορτάζ από την άφιξη της γυναικείας ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την εφημερίδα Θάρρος την Τρίτη.

Ο πρόεδρος της Εράνης Αγγελής Σταθόπουλος σε αποκλειστική του δήλωση προς το Φιλιατρά News είπε ότι ευχαριστεί τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά. Είναι ένας θεσμός που θέλουμε να καθιερωθεί, καθώς ο Αθλητισμός έχει πολλά να δώσει σε όλες τις ηλικίες και καλωσόρισε τις αποστολές.
Ευχήθηκε αυτή η προσπάθεια να έχει και συνέχεια καθώς για την ομάδα της Εράνης αποτελεί τιμή να είναι οικοδέσποινα αυτού του τουρνουά.
Ευχαρίστησε την μεγάλη οικογένεια του Άρη που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο καθότι το ταξίδι ήταν μακρινό. Ελπίζουμε σε συνεργασία και σε άλλους τομείς και θεώρησε ότι τέτοιες προσπάθειες αναδεικνύουν και την περιοχή και τον Αθλητισμό της περιοχής και δίνουν το έναυσμα για άλλες συνέχειες .
Ο κος Σταθόπουλος καταλήγοντας είπε ότι ευχαριστεί τον Δήμο Φιλιατρών γι αυτήν την προσπάθεια γιατί το τουρνουά γίνεται σε συνεργασία με την Εράνη και τον Δήμο Φιλιατρών.
Η Εράνη στον αθλητισμό θα είναι πάντοτε πρωτοπόρος. Από εκεί και μετά εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στο τουρνουά.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Σημείωση: Η Φιλιατρινής καταγωγής μικρή παίκτρια του Αρη, Βαλεντίνη Κίτσου είναι η μικρούλα που ποζάρει μπροστά από την Σημαία του Άρη. (Τελευταία φωτογραφία)

Αναλυτικότατο ρεπορτάζ με την άφιξη αλλά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ συνεντεύξεις των παραγόντων της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας θα έχουμε την Τρίτη μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ μας στην Μεσσηνιακή Εφημερίδα Θάρρος.











3 Ευρώ το κουτάκι η μπύρα στην Γιορτή Καρπουζιού. ΟΥΤΕ στο Χίλτον τέτοια τιμή στην μπύρα.

Αλήθεια είναι αυτό που γράφουμε στον τίτλο της ανάρτησης. Το κουτάκι μπύρας AMSTEL (δεν είχε άλλη μάρκα) το ημιπαγωμένο, ο άνθρωπος (Τυρογαλά λένε το παρατσούκλι του και είναι πασίγνωστος στην Κυπαρισσία) που είχε αναλάβει το πόστο με τις γουρουνοπούλες κλπ σχετικά, πωλούσε το κουτάκι την Μπύρα AMSTEL προς 3 ευρώ ΕΚΑΣΤΟ.
Το κουτάκι των 330ml που δεν κοστίζει σε .........

καμία περίπτωση πάνω απο 0,80 ευρώ (80 λεπτά του ευρώ) ο κος Αυτός ΧΩΡΙΣ να έχει βάλει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΟΔΟ για ορχήστρα, για διοργάνωση κλπ κλπ παρά ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ τις καρέκλες, αισχροκερδούσε πουλώντας το κουτάκι την μπύρα των 330 ml προς 3 ευρώ.
Το ακούσαμε από πολύ κόσμο σήμερα το πρωί (αλλά το επιβεβαιώνω κι εγώ προσωπικά) κάνοντας μια βόλτα στην αγορά να ακούσουμε σχόλια για το πως πήγε η 4η γιορτή Καρπουζιού.

Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά για το θέμα με την εκπρόσωπο του Δήμου Φιλιατρών την Κα Βιβή Παντελάκη της οποίας θέσαμε την παρατήρηση που ακούσαμε από αρκετό κόσμο σήμερα το πρωί κάνοντας μια βόλτα στην αγορά της πόλης.

Η κα Παντελάκη μας απάντησε κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΗ η οργανωτική επιτροπή για την τιμή των 3 ευρώ γιατί είχαν συμφωνήσει για το ποσό των 2 ευρώ το κουτάκι την μπύρα.
Το υπόλοιπο 1 ευρώ ο Κος αυτός το έβαλε στην τσέπη του???? 3 ευρώ δεν πληρώνεις το κουτάκι την μπύρα ΟΥΤΕ ΣΤΟ HILTON.
Το πλήρωσε ο κοσμάκης στον Κυπαρίσσιο τυρογαλά???????? ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ.
Αυτοί Κα Παντελάκη ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ. Μια γιορτή την οποία τόσο εσείς όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οργανωτικής επιτροπής στήσατε με ιδρώτα και αίμα. Όχι να την δυσφημεί ο τυρογαλάς.....
Αμαρτία είναι.

Παρακαλώ πολύ όσοι θέλετε να μας αφήσετε σχόλιο με το τι τιμές είχε ο τυρογαλάς για Γουρουνοπούλα, Σαλάτα χωριάτικη, Αναψυκτικά μπύρες.

Γενικά τι πήρατε και αν ξέρετε τι πληρώσατε για κάθε τι ξεχωριστά.

ημέρα του πατέρα

Κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου γιορτάζουν οι μπαμπάδες παγκοσμίως. Όπως και για την μητέρα, έτσι έχει καθιερωθεί μία ημέρα για να εκφράσουμε την αγάπη μας στον πατέρα μας. Είναι η ευκαιρία να του κάνουμε ένα δώρο, να του ετοιμάσουμε ένα ωραίο δείπνο, να του στείλουμε λουλούδια ή μια κάρτα.
Η γιορτή του πατέρα ήταν ιδέα της Sonora Smart Dodd από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, που, το 1910, εμπνευσμένη από τη γιορτή της μητέρας, θέλησε να τιμήσει τον πατέρα της.
Το 2009 η γιορτή του πατέρα εορτάζεται στις 21 Ιουνίου, το 2010 στις 20 Ιουνίου και το 2011 στις 19 Ιουνίου.

Δείτε το σχετικό VIDEO



Μήνυμα αναγνώστη: Μη προβολή του γυναικείου Τουρνουά των Φιλιατρών

Αναγνώστης του blog μας άφησε το πρωί στις 8:47 ένα μήνυμα (στο θέμα με τους δανειολήπτες) σχετικά με το τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου.

μεσα απο τουτο το δημοσιευμα, θελω να εκφρασω την αγανακτηση μου, για την μη προβολη του ποδοσφαιρικου τουρνουα των κοριτσιων, μεσα απο το blog, αλλά και για το δημο Φιλιατρων που επισης δεν διαφημισε το γεγονος αυτο.

Μην παραπονιομαστε που θα μεινουμε χωριο, δυστυχως τετοια σταση σε αθλητικα γεγονοτα οπως αυτο,μας κατατασει πολυ χαμηλα.
Στο νεο Σταδιο Φιλιατρων σημερα βρεθηκαν οχι πανω απο 20 ατομα, λυπαμαι πολυ,αλλα αυτο δεν συναδει με την ποδοσφαιρικη πολη μας, ευθυνη εχουν ολοι και δη αυτοι που δινουν ενημερωση..
19 Ιουνίου 2010 8:47 μ.μ.


Η Απάντηση μας στον φίλο αναγνώστη

Καλέ μου φίλε είσαι λάθος.
Το Τουρνουά προβλήθηκε μέσα από το Φιλιατρά News με τουλάχιστον 3 δημοσιεύσεις.
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω, όταν λες κάτι σχετικά με το παρόν blog αυτό να είναι ακριβές και όχι βγαλμένο μέσα από την φαντασία σου.
Παρακάτω σου δίνω τα link με τις αναρτήσεις που έγιναν για το θέμα. Πάτησε ενα ένα τα λίνκ ξεχωριστά και κοίτα.

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

Αστείες εικόνες: Ο άντρας ο σωστός... ο πρόστυχος.....



-