Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Λάκης Γαλανόπουλος ο εκλεκτός για την Νίκη Πλάτης

Ο Λάκης Γαλανόπουλος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ΑΟ Νίκη Πλάτης καθώς σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου λίγα λεπτά μετά από την μια δόθηκαν τα χέρια με την νεοεκλεγείσα διοίκηση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Ο έμπειρος τεχνικός που την προηγούμενη χρονιά κοουτσάριζε τον Ηρακλή Κυπαρισσίας θεωρήθηκε από τους διοικούντες της Νίκης ως επιτυχημένος και η αλήθεια είναι ότι είχε ένα προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους δυο με τους οποίους διαπραγματευόταν η ομάδα.
Ο Λάκης Γαλανόπουλος το 1999 είχε ασχοληθεί και με το αγωνιστικό αλλά και με το διοικητικό κομμάτι αλλά έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν προπονητής.
Άμεσος συνεργάτης του κου Γαλανόπουλου θα είναι ο Σαράντης Τριαντόπουλος ο οποίος είναι και γενικός γραμματέας.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο κος Γαλανόπουλος ........

μιλώντας στην ηλεκτρονική σελίδα της Νίκης Πλάτης υποστήριξε ότι η ομάδα θα πρέπει να περιμένει πρώτα την Εράνη για να δουν ποιοι παίκτες θα πάνε στην μεγάλη ομάδα και από εκεί και μετά θα κοιτάξουν την ενίσχυση της ομάδας.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η νίκη Πλάτης είναι η ακαδημία της Εράνης και σκοπός της είναι να την τροφοδοτεί με παίκτες.
Πάντως ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί στο παιχνίδι με νεαρούς παίκτες χωρίς να αποκλείεται η προσθήκη δυο έμπειρων παικτών.
Η διοίκηση έχει κάνει επαφές με τον Κώστα Λυμπερόπουλο ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Νίκη Πλάτης και που πέρσι καθώς και με τον Λυμπέρη Διονυσόπουλο.
Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν από Δευτέρα ή την Τρίτη οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: Νίκη Πλάτης

Προηγείται ο Λάκης Γαλανόπουλος για την τεχνική ηγεσία στη Νίκης Πλάτης

Προβάδισμα έχει σύμφωνα με πληροφορίες για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στην Νίκη Πλάτης έχει ο Λάκης Γαλανόπουλος.
Όπως μάθαμε οι συζητήσεις με δύο ακόμα προπονητές που είχαν τεθεί στο τραπέζι ναυάγησαν και το νεο Διοικητικό συμβούλιο φαίνεται να καταλήγει στον Συμπολίτη μας Λάκη γαλανόπουλο.

Αιτία για το προβάδισμα του αυτό είναι ότι δεν είναι .....

άγνωστος στην περιοχή, έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα έστω και με κάποια "διαλείματα", έχει διατελέσει παράγοντας αλλά και την περσινή χρονιά που είχε αναλάβει τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, τον οδήγησε σε άνοδο στην Β' Τοπική και θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένος.

Εμείς να ευχηθούμε να τελειώσει σύντομα η υπόθεση με την επιλογή του προπονητή ωτσε η ομάδα να προχωρήσει στα επόμενα βήματα.
Πρώτη αναφορά στον Λάκη Γαλανόπουλο είχε κάνει η Εφημερίδα θάρρος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί να ψάξουν και πολύ μιας και ο Λάκης Γαλανόπουλος αποτελεί ίσως την καλύτερη λύση. Απ ότι φαίνεται το "Θάρρος" θα δικαιωθεί πανηγυρικά.
Το θέμα πάντως αναμένεται να κλείσει οριστικά τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα.

Αβέβαιη η συμμετοχή του ΑΟ Κυπαρισσίας στη Δ' Εθνική!

ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΑΟΚ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τις δυσκολότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της περνάει αυτό τον καιρό η Κυπαρισσία... Παρότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν ολοκληρωθεί από τα μέσα Μαΐου, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει η διοίκηση που θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Ο Μπάμπης Κακούτης έχει δηλώσει την ..........

παραίτησή του εδώ και παραπάνω από ένα μήνα και παρά τις πιέσεις που δέχεται από συνεργάτες του και φίλους της ομάδας, δηλώνει αμετάπειστος.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΚ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στις αρχές Μαΐου στο "Notosport" πως θα παραμείνει ενεργός, μόνο σε περίπτωση που γίνει συγχώνευση της Κυπαρισσίας με τις άλλες δύο μεγάλες ομάδες της Τριφυλίας, την Εράνη και τον Τέλο Αγρα.
Από την στιγμή που αυτή η πρόταση δεν ευδοκίμησε, ο κ. Κακούτης είναι ξεκάθαρο πως δεν συνεχίζει στη διοίκηση του ΑΟΚ. Παρόλα αυτά όμως έχει καταστήσει σαφές πως θα
δώσει ένα σεβαστό ποσό για τη νέα χρονιά σε όποια διοίκηση εκλεγεί.

Δεν θέλει κανένας να πάει πρόεδρος.

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί δύο γενικές συνελεύσεις δίχως όμως αποτέλεσμα, αφού φαίνεται πως δεν υπάρχει ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που θα καλύψουν το κενό του Κακούτη. Η διοικούσα επιτροπή που έχει οριστεί και που συστάθηκε για να μην πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο, έχει επαφές με ορισμένους ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, όμως κανένας δεν θέλει να αναλάβει πρόεδρος και να μπει... μπροστά.

Δεν έχει οριστεί νέα συνάντηση

Ετσι δεν έχει οριστεί μέχρι στιγμής καμία νέα συνάντηση και η Κυπαρισσία παραμένει κυριολεκτικά στον... αέρα και ενώ βρισκόμαστε στις αρχές Ιουλίου.
Μάλιστα δεν είναι τελείως μακρινό το σενάριο να μην καταφέρει η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή και κατ' επέκταση να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής! Αυτό φυσικά θα ήταν καταστροφικό για την ιστορία της ομάδας και γενικότερα για την πόλη της Κυπαρισσίας.

Ο,τι είναι να γίνει όμως πρέπει να γίνει αμέσως γιατί ο χρόνος περνά... Άλλωστε όλες οι άλλες ομάδες της Δ' εθνικής αυτή την περίοδο έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό και κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι. Επίσης μία ομάδα Δ' εθνικής πρέπει το αργότερο στις αρχές Αυγούστου να ξεκινήσει προετοιμασία.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και όποιοι αγαπούν πραγματικά τον ΑΟΚ πρέπει να το δείξουν σύντομα και με πράξεις...

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ την πολύ προσεκτική υπενθύμιση που συστηματικά γίνεται από την Ελευθερία στην πρόταση συγχώνευσης των τριών ομάδων της Τριφυλίας σε μια. Δείτε και εδώ.
Να θυμίσουμε πως ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΚ είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στις αρχές Μαΐου στο "Notosport" πως θα παραμείνει ενεργός, μόνο σε περίπτωση που γίνει συγχώνευση της Κυπαρισσίας με τις άλλες δύο μεγάλες ομάδες της Τριφυλίας, την Εράνη και τον Τέλο Αγρα.

Μας το θυμίζουν κι όλας.... λες και προσπαθούν να σπρώξουν καταστάσεις οι οποίες έχουν ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ και την αδυναμία των Κυπαρίσσιων να διοικηθεί μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα. Θα την διοικούσαν ΜΟΝΟ αν υπήρχε συγχώνευση ΕΡΑΝΗΣ, ΑΟΚ και ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ.
Φυσικά το μεγαλύτερο λάθος το είχε κάνει κάποιος άλλος Φιλιατρινός παράγοντας παλαιότερα με προτάσεις συγχώνευσης.....
Η ΕΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΙΔΕΑ ΚΑΙ αν θέλετε... ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Βουλή: Με 28,5 χρόνια εργασίας στη σύνταξη οι υπάλληλοι της Βουλής, με 8 χρόνια θητείας οι βουλευτές.

- Δεν κάνουν όλοι οι πολίτες θυσίες
- Προκλητική ρύθμιση στο ασφαλιστικό για τους υπαλλήλους της Βουλής
- Οι 1.500 υπάλληλοι θα συνταξιοδοτηθούν με 28,5 χρόνια εργασίας
- Στα μαλακά και οι ίδιοι οι βουλευτές, οι οποίοι θα εξακολουθούν να βγαίνουν στη σύνταξη με 8 χρόνια θητείας

Εξοργιστικές ανισότητες – εξαιρέσεις, στο ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων που προβλέπει να βγαίνουν όλοι στη σύνταξη στα 65, καθώς για ακόμη μία φορά οι “ημέτεροι” υπάλληλοι της Βουλής εξαιρέθηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος.

Μετά τη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού .........

Συνεδρίου ότι είναι αντισυνταγματική η διάταξη να αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού της σύνταξης και η ενσωμάτωση των δημοσίων υπαλλήλων στο ΙΚΑ από 1/1/2011, η κυβέρνηση έκανε βήμα πίσω διατηρώντας σε ισχύ τα προνόμια. Για να ισχύσει αυτό θα έπρεπε να αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής πράγμα που δεν επελέγη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Έτσι οι 1.500 και πλέον εργαζόμενοι στη Βουλή συνταξιοδοτούνται αυτομάτως με τη συμπλήρωση 28,5 ετών εργασίας, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας. Δηλαδή συνταξιοδοτούνται σχεδόν επτά χρόνια νωρίτερα από τους ασφαλισμένους οι οποίοι ίσα ίσα προλαβαίνουν εφέτος να συμπληρώσουν την 35ετία και 12 έτη νωρίτερα από τους μελλοντικούς συνταξιούχους, οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν 40 έτη ασφάλισης.

Να σημειωθεί ότι η σύνταξή τους δεν επηρεάζεται και δεν μειώνεεται από τις γενικές αλλαγές υπολογισμού των συντάξεων, αφού το ποσοστό αναπλήρωσης ειναι 100% των αποδοχών τους..

Όσο για τους ίδιους τους βουλευτές, εκείνοι θα εξακολουθούν να συνταξιοδοτούνται μετά από οκτώ χρόνια θητείας χωρίς να θίγεται η δεύτερη σύνταξη που παίρνουν από την κύρια απασχόλησή τους.

Πηγή: Newsit

35ετία για όλους τους ένστολους

Με έως δέκα επιπλέον χρόνια υπηρεσίας επιβαρύνονται όσοι υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Με τροπολογία που περιλαμβάνεται στο Ασφαλιστικό του Δημοσίου, το οποίο κατατέθηκε χθες στη Βουλή, το όριο συνταξιοδότησης για τους ένστολους αυξάνεται στα τριάντα πέντε χρόνια πραγματικής υπηρεσίας συν πέντε πλασματικά, ανάλογα με την υπηρεσία τους.

Ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας θα λογίζονται και οι σπουδές στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές. Με τη ρύθμιση η κυβέρνηση επιδιώκει .........

να δώσει τέλος στο καθεστώς των 48άρηδων συνταξιούχων που έχει κυριαρχήσει στις Ενοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

Η ρύθμιση συμφωνήθηκε χθες Παρασκευή μεταξύ του υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Ε. Βενιζέλου και του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με τη σύμφωνη γνώμη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Στους ένστολους αυτούς θα προσμετρώνται και πέντε χρόνια πλασματικής υπηρεσίας. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η ρύθμιση αυτή θα αφορά όσους βγουν στη σύνταξη από το 2011 και μετά.

Για τους ιπτάμενους και άλλες κατηγορίες ειδικοτήτων υψηλής επικινδυνότητας, ο χρόνος συνταξιοδότησης αυξάνεται από τα 18 στα 25 χρόνια συν 15 πλασματικά υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι από το 93, οι περισσότεροι ιπτάμενοι καταβάλλουν διπλά ασφάλιστρα.

Ολόκληρη η τροπολογία για τους ένστολους

Άρθρο... [1]
1.Συνταξιοδοτικά δικαιώματα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος που έχουν θεμελιωθεί ή θεμελιώνονται μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2010 δεν θίγονται από την παραμονή τους στην υπηρεσία μετά την ημερομηνία αυτή και τυχόν συνταξιοδοτικές μεταβολές στη διάρκεια αυτής δεν επηρεάζουν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησής τους ή το δικαίωμα απόληψης και καταβολής της σύνταξης.

2.Για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος που θεμελιώνουν, σύμφωνα με τις υφιστάμενες μέχρι τη θέση σε ισχύ του παρόντος νόμου διατάξεις, συνταξιοδοτικό δικαίωμα εντός του έτους 2011, η υποχρέωση πραγματικής υπηρεσίας αυξάνεται κατά ενάμισι (1) επιπλέον έτος. Για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα το έτος 2012 η υποχρέωση πραγματικής υπηρεσίας αυξάνεται κατά τρία (3) επιπλέον έτη. Για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα το έτος 2013 η υποχρέωση πραγματικής υπηρεσίας αυξάνεται κατά τεσσεράμισι (4) επιπλέον έτη και για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα το έτος 2014 η υποχρέωση πραγματικής υπηρεσίας αυξάνεται κατά έξι (6) επιπλέον έτη.

3.Το δικαίωμα απόληψης και καταβολής της σύνταξης, καθώς και ο τρόπος υπολογισμού της, ως προς τις κατηγορίες προσωπικού των παραγράφων 1 και 2, ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ισχύουσες μέχρι τη θέση σε ισχύ του παρόντος νόμου σχετικές διατάξεις. Ως προς τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης όσων θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης μέχρι 31-12-2014, ισχύουν οι υφιστάμενες διατάξεις του άρθρου 42 του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων (ΠΔ 169/2007) και του άρθρου 1 του νόμου 3029/2002. Για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης από 1-1-2015 και μετά, ο τρόπος υπολογισμού της σύνταξης διέπεται από τις διατάξεις του παρόντος νόμου.

4.Εξαιρουμένων των κατηγοριών προσωπικού των προηγουμένων παραγράφων, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης και αυτή καταβάλλεται εφόσον έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό (60ο) έτος της ηλικίας τους ή σαράντα (40) έτη συντάξιμης υπηρεσίας, στα οποία συνυπολογίζονται αθροιστικά:

α. Ο χρόνος πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας, όπως αυτός προσδιορίζεται στις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων (ΠΔ 169/2007), όπως ισχύει σήμερα.

β. Ο χρόνος συντάξιμης υπηρεσίας που λογίζεται αυξημένος στο διπλάσιο ή τριπλάσιο μέχρι πέντε (5) έτη, όπως προσδιορίζεται στο άρθρο 40 του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων (ΠΔ 169/2007), όπως ισχύει σήμερα.

γ. Ο χρόνος που λογίζεται σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία ως χρόνος διαδοχικής ασφάλισης.

5.Εξαιρουμένων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος που υπάγονται στις παραγράφους 1 και 2, η σύνταξη όσων απομακρύνονται από την ενεργό υπηρεσία με αίτησή τους ή αυτεπαγγέλτως, εκτός των περιπτώσεων επιβολής καταστατικής ποινής που συνεπάγεται απώλεια του δικαιώματος απόληψης σύνταξης, καταβάλλεται με τη συμπλήρωση του χρόνου που αντιστοιχεί στα τριάντα πέντε (35) έτη πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας ή με τη συμπλήρωση του εξηκοστού (60ου) έτους της ηλικίας. 6.Το εδάφιο α΄ της παραγράφου 3 του άρθρου 41 του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων (ΠΔ 169/2007) τροποποιείται ως εξής: «Ο διπλασιασμός ή τριπλασιασμός του συντάξιμου χρόνου των στρατιωτικών της παρ. 1 γίνεται μόνο εφόσον αυτοί που διατέλεσαν σε κατάσταση πτητικής ενέργειας συμπλήρωσαν είκοσι πέντε (25) έτη πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας.» Το εδάφιο β΄ της παραγράφου 9 του άρθρου 41 του Κώδικα Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων (ΠΔ 169/2007) τροποποιείται ως εξής: «Ο διπλασιασμός του συντάξιμου χρόνου των στρατιωτικών που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο γίνεται μόνο εφόσον αυτοί συμπλήρωσαν πραγματική στρατιωτική υπηρεσία είκοσι πέντε (25) ετών.»

Άρθρο... [2]

1.Ο χρόνος υπηρεσίας των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) του νόμου 1848/1989 που διανύθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις με την ιδιότητα του Οπλίτη Πενταετούς Υποχρέωσης (ΟΠΥ) ή του Εθελοντή Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ), καθώς και ο χρόνος υπηρεσίας των ανακαταταγμένων Εφέδρων Αξιωματικών Μακράς Διάρκειας, οι οποίοι ανανέωσαν την παραμονή τους στο Στράτευμα με χρήση των διατάξεων του νόμου 1680/1987, που χώρισε ασφάλιση στο ΙΚΑ/ΕΤΑΜ και ΕΤΕΑΜ, αναγνωρίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας. Η αναγνώριση γίνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων, με πράξη της αρμόδιας Διεύθυνσης Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Οι ασφαλιστικές εισφορές για κύρια και επικουρική σύνταξη (εργοδότη και ασφαλισμένου) που έχουν καταβληθεί στα ΙΚΑ/ΕΤΑΜ και ΕΤΕΑΜ για το παραπάνω χρονικό διάστημα αποδίδονται στο Δημόσιο εντός εξαμήνου από την κοινοποίηση σ΄ αυτά της σχετικής πράξης αναγνώρισης.

2.Οι έφεδροι εξ εφέδρων Αξιωματικοί του άρθρου 53 του νόμου 833/1937 ασφαλίζονται στο δημόσιο και αποκτούν δικαίωμα σύνταξης με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που αποκτούν δικαίωμα σύνταξης και οι μόνιμοι Αξιωματικοί, ανεξαρτήτως του χρόνου κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο χρόνος ασφάλισής τους, ενώ είχαν τη στρατιωτική ιδιότητα, σε άλλα Ταμεία πλην εκείνων των Ενόπλων Δυνάμεων λογίζεται ως χρόνος πραγματικής συντάξιμης δημόσιας υπηρεσίας.

3.Τα πρόσωπα του άρθρου 7 του νόμου 2084/1992 ασφαλίζονται υποχρεωτικά στο Δημόσιο από την κατάταξή τους ως στρατιωτικοί και προαιρετικά σε άλλου ασφαλιστικούς φορείς συναφούς με την απόκτηση νέας ιδιότητας, χωρίς χρονικό περιορισμό, με δήλωση και καταβολή σε αυτούς του συνόλου των εισφορών από τους ασφαλισμένους. Τυχόν εισφορές που παρακρατήθηκαν υπέρ των εν λόγω ασφαλιστικών φορέων για χρόνο που συμπίπτει με το χρόνο ασφάλισης στο Δημόσιο συμψηφίζονται με τις εισφορές όσων επιλέξουν την προαιρετική ασφάλιση στους φορείς αυτούς.

4.Οι διατάξεις των προηγουμένων παραγράφων έχουν εφαρμογή και για όσους έχουν ήδη εξέλθει της υπηρεσίας μέχρι την ισχύ του νόμου αυτού, καθώς και για τις οικογένειες αυτών που έχουν αποβιώσει, τα δε οικονομικά αποτελέσματα αρχίζουν από την πρώτη του επομένου της υποβολής της αίτησης μήνα.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

ΛΑΟΣ και ΚΚΕ έκαναν την βουλή.... Βουλή καλλιγραφία...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Μπουμπούκος: Παράρτημα της Σοβιετικής ένωσης είναι το ΚΚΕ.... Εκεί τους εκτελούσαν κα Καλαντίδου.

Καλαντίδου: Δεν θα απολογηθώ εγώ..... και άλλα πολλά.

Δείτε το σχετικό Video




Προβλήματα στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων

Ξεκίνησε την 1η Ιουλίου η ηλεκτρονική απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, μια διαδικασία που είναι υποχρεωτική για όλους τους εργαζομένους στο Δημόσιο, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα καθώς η ιστοσελίδα όπου πρέπει να δηλώσει τα στοιχεία του κάθε υπάλληλος «πέφτει» συνέχεια.

Η διαδικασία προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 23 Ιουλίου, και το σύστημα στον ιστότοπο http://apografi.gov.gr μέχρι στιγμής λειτουργεί πιλοτικά, ώστε να βελτιωθεί η λειτουργικότητα του και θα ανοίξει κανονικά για όλους τους υπόχρεους στις 12 Ιουλίου, ενώ σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι καταληκτικές ημερομηνίες μένουν σταθερές.

Η πιλοτική λειτουργία της ιστοσελίδας θα .........

διαρκέσει ως τις 5/7, για τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, του Γενικού Λογιστηρίου, της Γραμματείας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, της Νομαρχίας Χαλκιδικής και του Δήμου Χαϊδαρίου.

Όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι με συμβάσεις αορίστου, ορισμένου χρόνου και με σύμβαση έργου πρέπει να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, στοιχεία για την υπηρεσιακή τους κατάσταση και τον φορέα όπου υπηρετούν, όπως και προτιμήσεις για μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία. Η δήλωση των στοιχείων πραγματοποιείται ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΦΜ των εργαζομένων.

Τονίζεται ότι η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων είναι υποχρεωτική, και μετά την 1η Νοεμβρίου δεν θα πληρώνονται όσοι δεν έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους.

Οι ημερομηνίες που πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας.

Αν το ΑΦΜ σας λήγει σε 1 πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως Δευτέρα 12 Ιουλίου

Αν το ΑΦΜ σας λήγει σε 2 πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως Τρίτη 13 Ιουλίου

Αν το ΑΦΜ σας λήγει σε 3 πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως Τετάρτη 14 Ιουλίου

Αν το ΑΦΜ σας λήγει σε 4 πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως Πέμπτη 15 Ιουλίου

Αν το ΑΦΜ σας λήγει σε 5 πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως Παρασκευή 16 Ιουλίου

Αν το ΑΦΜ σας λήγει σε 6 πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως Δευτέρα 19 Ιουλίου

Αν το ΑΦΜ σας λήγει σε 7 πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως Τρίτη 20 Ιουλίου

Αν το ΑΦΜ σας λήγει σε 8 πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως Τετάρτη 21 Ιουλίου

Αν το ΑΦΜ σας λήγει σε 9 πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως Πέμπτη 22 Ιουλίου

Αν το ΑΦΜ σας λήγει σε 0 πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας έως Παρασκευή 23 Ιουλίου

Μετά την καταληκτική ημερομηνία, δε θα γίνεται δεκτή η αίτησή σας

Πηγή: in2life

Α. Διαμαντοπούλου: Θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να αναπτυχθεί το ΤΕΙ Καλαμάτας

«Θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να αναπτυχθεί το ΤΕΙ Καλαμάτας», είπε η υπουργός Παιδείας στους προέδρους των ΤΕΙ που είχαν σήμερα την 42η σύνοδό τους στην Καλαμάτα.

Συνεχίζοντας η υπουργός επεσήμανε ότι οι πρόεδροι των Ιδρυμάτων έθεσαν σειρά ζητημάτων τα οποία αφορούν στην καθημερινή διαχείριση. «Είναι αληθές - τόνισε- ότι υπάρχουν προβλήματα και οικονομικά και διοικητικά. Μείζον θέμα είναι αυτό των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων ΤΕΙ, που αφορά και στους αποφοίτους Μεσσηνίας.
Το υπουργείο το έχει επεξεργαστεί επί .........

μήνες, έχει γίνει προεργασία από τον υφυπουργό και φτάνουμε στην τελευταία φάση του, η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι».

Η Άννα Διαμαντοπούλου πρόσθεσε ότι υπάρχουν ζητήματα «που έχουν να κάνουν με οικονομικά και διοικητικά θέματα και του δικού σας ΤΕΙ, Καλαμάτας, τα οποία και ο πρόεδρος μας τα έχει θέσει επανειλημμένως. Λειτουργικά, είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε το ΤΕΙ να υποστηριχθεί».

Πηγή: Express

Μπήκε από την πίσω πόρτα η Διαμαντοπούλου…

Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ήρθε χθες στην Καλαμάτα για να λάβει μέρος στη σύνοδο πρόεδρων ΤΕΙ. Το αν τελικά θα ερχόταν αποτελούσε ένα μυστήριο, αφού μας είχαν ενημερώσει ότι υπήρχε ενδεχόμενο να υπάρξει υπουργικό συμβούλιο.
Τελικά με δεδομένο ότι θα ερχόταν συγκεντρώθηκαν εκπαιδευτικοί για να…
διαμαρτυρηθούν και έτσι να υποδεχτούν την υπουργό Παιδείας έξω από το ξενοδοχείο που γινόταν η σύνοδος.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο χώρο για να εμποδίσουν επεισόδια.
Και ενώ καθηγητές, δημοσιογράφοι, ............

φωτογράφοι,οπερατέρ, αστυνομικοί, περίμεναν για ώρες μέσα στον ήλιο…
Μάθαμε ότι η υπουργός μαζί με τον υφυπουργό έφτασε και μπήκε από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

press-gr [ Αναδημοσίευση από το Must Magazine ]

ΣΧΟΛΙΟ
Συνηθισμένοι οι υπουργοί να μπαίνουν από τις πίσω πόρτες των ξενοδοχείων....
Αλήθεια Κα Διαμαντοπούλου. Είχατε να φοβηθείτε κάτι και μπήκατε από την πίσω πόρτα???


Τα add-ons του Firefox σημείωσαν νέο ρεκόρ

Τα πρόσθετα (add-ons) αποτελούν τη μεγαλύτερη δύναμη του Firefox καθώς βελτιώνουν τη λειτουργικότητα του browser και του προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά.

Η Mozilla ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των add-ons που έχουν γίνει downloaded από την ιστοσελίδα της εταιρείας ξεπέρασε πρόσφατα τα δύο δισεκατομμύρια και το νούμερο μεγαλώνει με σταθερούς ρυθμούς.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι το ρεκόρ ........

αυτό επιτεύχθηκε μόλις 19 μήνες μετά το πρώτο δισεκατομμύριο, ενώ η εταιρεία υπολόγιζε ότι θα χρειαζόταν το διπλάσιο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των add-ons που βρίσκονται σε χρήση καθημερινά ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια.

Η Mozilla για να γιορτάσει το ρεκόρ συνέταξε μια λίστα με τα 25 καλύτερα add-ons.

Μπορείτε να δείτε τα πρόσθετα που προτείνει η Mozilla σε αυτή τη διεύθυνση.

LAVA - Όλγα Φαρμάκη: Έλα Έλα

Καλό Σαββατοκύριακο. Μια μουσική καλημέρα από το Φιλιατρά News με μια καυτή επιτυχία που ξεσηκώνει.

Καλό Σαββατοκύριακο, καλά να περνάτε και μην ξεχνάτε... It's Summer Time.

Σήμερα επιλέξαμε να σας έχουμε το "Έλα - Έλα" Των LAVA - Ολγας Φαρμάκη.

Απολαύστε το




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Ιουλίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.




Η Εφημερίδα Μεσσηνιακός Λόγος είναι εβδομαδιαία και κυκλοφορεί ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ.