Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Τελικά τα πάντα νοσούν στη Χώρα μας ; Μία Χώρα σαν την Ελλάδα ,που δίδαξε τον πολιτισμό τις επιστήμες και τα γράμματα , υστερεί ακόμη και σ΄αυτό το συγκριτικό της πλεονέκτημα , από την ανεπάρκεια ορισμένων που έχουν κληθεί να διαχειρισθούν και να χαράξουν πολιτική σ΄αυτούς τους καίριους τομείς;

Στην πρόσφατη επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων στην πόλη της Καλαμάτας, προκειμένου να παραστεί στην πραγματοποιηθείσα στο Νομό μας, Σύνοδο των προέδρων των Τ.Ε.Ι., είδαμε μία Υπουργό , χωρίς διάθεση για πολλά λόγια, χωρίς να δεχτεί να ακούσει τα αιτήματα των αγωνιούντων εκπαιδευτικών, χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις για το έργο του Υπουργείου της , για την κατάσταση της παιδείας στο Νομό Μεσσηνίας από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και το κυριότερο , χωρίς να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στην Εκκλησία και στους άξιους εκπροσώπους της στο Νομό μας .

Γενικά ήλθε, είδε και απήλθε , εντείνοντας την ανησυχία και τον προβληματισμό .........

μας , για τη στρεβλή πορεία αυτής της Κυβέρνησης.

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, ενθυμούμαι την αισιοδοξία μας ,την περίοδο της έναρξης λειτουργίας της Πανεπιστημιακής Σχολής Ανθρωπιστικών και Πολιτισμικών Σπουδών στην Καλαμάτα θεωρώντας όλοι μας τότε ,πως μία τέτοια εξέλιξη, μόνο θετικά προοιώνιζε για τη Μεσσηνία. Δυστυχώς όμως , οι προσδοκίες μας δεν επαληθεύτηκαν , διότι η Πολιτεία για μία ακόμη φορά έχει φανεί ανέτοιμη και χωρίς δρομολογημένο σχέδιο, για την περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου μας.

Αντανακλαστικές επιπτώσεις ,στη ζωή των κατοίκων ,κυρίως αρνητικές από τη μεταχείριση του παραρτήματος της Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, βιώνει όμως και η πόλη της Μεσσήνης, ενός τόπου, με μεγάλη δυναμική σε πολλούς αναπτυξιακούς τομείς, με ανθρώπινο δυναμικό που είναι σε θέση να δώσει την αναπτυξιακή ώθηση που έχει ανάγκη η περιοχή και με πνευματικούς ανθρώπους ,που οραματίζονται και αγωνιούν, για ένα καλύτερο αύριο .

Αναφέρομαι φυσικά στο Φιλοσοφικό κέντρο της πόλεως , που είχε παραχωρηθεί στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από τον καθηγητή Φιλοσοφίας κ. Ευάγγελο Μουτσόπουλο και το Δήμο Μεσσήνης, με στόχο, να λειτουργήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Καλαμάτας, με τίτλο «Ηθική - Φιλοσοφία». Με φιλόδοξη διάθεση τότε , ανακοινώθηκε ότι υπάρχει πρόθεση ,να λειτουργήσει σε αυτό αμφιθέατρο και βιβλιοθήκη, που είναι απαραίτητα για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, αλλά και συνεδριακό κέντρο για όλα τα γνωστικά αντικείμενα, τα οποία διδάσκονται και ερευνώνται στη Σχολή της Καλαμάτας.

Αντί αυτού όμως σήμερα, τι βιώνουν οι κάτοικοι αυτής της πόλεως; Ερημοποίηση, εγκατάλειψη και δημιουργία ενός ακόμη χώρου συνάθροισης περιθωριακών ατόμων. Ποιός θα απολογηθεί στους κατοίκους της πόλης για την παρακμιακή πολιτική που ακολουθείται και τη βιώνουν με το χειρότερο τρόπο , ιδίως οι περίοικοι , αλλά και όλη η πόλη; Ποιος θα απαντήσει , γιατί είχε ζητηθεί μετ΄επιτάσεως η παραχώρηση του κτιρίου χωρίς να είναι σε θέση το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου να προχωρήσει στην αξιοποίησή του; Τι μέλλει γενέσθαι με το κτίριο αυτό;
Ελπίζω σε αυτά τα ερωτήματα, να απαντήσει κάποιος αρμόδιος και σε περίπτωση που αδυνατεί το Πανεπιστήμιο να αξιοποιήσει αυτό το χώρο , να τον αποδώσει εκ νέου στο Δήμο Μεσσήνης, προκειμένου να τον αποκαταστήσει και να τον εκμεταλλευτεί προς όφελος του τόπου και των πολιτών .

Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου

Νομαρχιακή Σύμβουλος
Πρόεδρος Ν.Ε.Τ.Π.

ALPHA μέσω STAR

Έκλεισε η συμφωνία του ALPHA με το STAR CHANNEL για τη μετάδοση προγράμματος του καναλιού της Κάντζας από τις εγκαταστάσεις της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με το «ΠΑΡΟΝ», οι δύο σταθμοί προχωρούν άμεσα στη συγχώνευση των τεχνικών τους τμημάτων, ενώ δεν αποκλείεται και η δημιουργία κοινής εταιρείας για τη μετάδοση του σήματος των δύο καναλιών.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, ο ALPHA ...........

αναμένεται να εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις της Κάντζας, όπου μεταφέρθηκε πριν λίγα χρόνια επί προεδρίας Ν. Χατζηνικολάου.

Ανδ. Λοβέρδος: Λιποταξία η παραίτηση για ασφαλιστικό ή εργασιακά

«Παραίτηση για το ασφαλιστικό ή τα εργασιακά θα ήταν λιποταξία και μετάθεση των πολιτικών ευθυνών στις πλάτες ενός άλλου συναδέρφου. Δεν είμαι ούτε δειλός, ούτε ευκαιριοθήρας».

Τα παραπάνω τονίζει ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews».

Λίγο πριν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, έρθει προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Λοβέρδος δηλώνει πως δεν αισθάνεται φόβο, διότι πιστεύει αυτά που εισηγείται. «Στο μεγαλύτερο ποσοστό των ρυθμίσεων, εκφράζομαι απολύτως. Σε ένα, ωστόσο, μικρότερο ποσοστό ευθυγραμμίζομαι υποχρεωτικά με τις ρυθμίσεις μνημονίου, οι οποίες είναι σκληρές και απηχούν απόψεις των δανειστών μας» προσθέτει.

Σε ό,τι αφορά παλαιότερη δήλωσή του για .........

στήριξη από πλευράς συναδέρφων του υπουργών, ο κ. Λοβέρδος επισημαίνει πως «στα μεγάλα θέματα του υπουργείου, κάθε υπουργός έχει την ευθύνη να σηκώσει το βάρος -ενδεχομένως και όλο το βάρος- των διαρθρωτικών αλλαγών. Δεν είπα, λοιπόν, ποτέ τίποτε για τη στάση των συναδέρφων μου. Αντέχω την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μου. Δεν μπορώ, όμως, να μην υπογραμμίσω τη δημόσια στήριξη του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου».

Κληθείς να «δείξει» την πλέον σκληρή ή άδικη ρύθμιση από εκείνες, που αναγκάστηκε να προτείνει, ο υπουργός ομολογεί πως «άδικες είναι οι βίαιες προσαρμογές στα όρια ηλικίας των μητέρων με ανήλικα παιδιά, αλλά και η μετάβαση στα 60 από τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Σκληρό μέτρο είναι και η περικοπή της 13ης και 14ης σύνταξης, όπως αυτή προκύπτει από την εφαρμογή του Μνημονίου».

Πηγή: Ναυτεμπορική

Ο Οδεσσέας, ο Δημοστένης και ο μικρός μπόμπιρας

O Oδεσσέας και ο Δημοστένης έφτιαξαν σταμπωτά μπλουζάκια στο παζάρι του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών, για να δείχνουν στους φίλους τους και τα ονόματά τους και να διαφημίζουν και την ομάδα τους.

Μάλλον... πιο έξυπνος ο ΑΕΚτζής μιας και από μπόμπιρας ξέρει να γράφει τουλάχιστον σωστά το όνομά του.

Από το Ενιαίο Συνδικάτο Μικροπωλητών Ελλάδος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....









Δήμος Τριφυλίας. Τα ονόματα για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Σε λίγες μέρες αρχίζει και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις τοπικές εκλογές, αλλά μέχρι στιγμής στο, νέο, Δήμο Τριφυλίας, φαινομενικά τουλάχιστον, το κλίμα που επικρατεί σε τίποτα δε θυμίζει άλλες, αντίστοιχες περιόδους του παρελθόντος.

Αυτό, βεβαίως, δε σημαίνει ότι δεν ........

υπάρχει ενδιαφέρον για τις εκλογές και τη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει, «παίρνοντας στα χέρια της» τα ηνία του νέου και μεγάλου αυτού Δήμου, αλλά έχει, κυρίως, να κάνει με τα νέα δεδομένα της εκλογικής αναμέτρησης που έρχεται, τους νέους συσχετισμούς που «δημιουργούνται» και, φυσικά, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής!

Στο παρασκήνιο, ωστόσο, εντείνονται οι διεργασίες τόσο εντός των κομμάτων όσο και μεταξύ ενδιαφερόμενων υποψηφίων και πολιτών. Οι επιτελείς και των δύο μεγάλων κομμάτων δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα πρόσωπα που θα στηρίξουν, αφού ο Δήμος Τριφυλίας είναι ο δεύτερος σε πληθυσμό Δήμος της Μεσσηνίας και ο πέμπτος της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ως εκ τούτου, η εκλογή προσκείμενου στο ένα ή το άλλο κόμμα θα στείλει πολιτικά μηνύματα για τη στάση και τάση του εκλογικού σώματος της περιοχής, χωρίς να παραβλέπεται το γεγονός και των τοπικών χαρακτηριστικών και ιδιαιτεροτήτων.

ΠΑΣΟΚ

Στο ΠΑΣΟΚ, το τοπίο φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρο από αυτό της Ν.Δ. Δύο υποψηφιότητες κατετέθησαν για αξιολόγηση στα Όργανα του Κινήματος. Του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας Θανάση Πετρόπουλου, ο οποίος αυτοπροτάθηκε, και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Φιλιατρών Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που ετεροπροτάθηκε. Και οι δύο υποψηφιότητες έχουν σοβαρά πλεονεκτήματα και, από τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στο Δήμο Τριφυλίας, χαρακτηρίζονται υποψηφιότητες με προοπτική νίκης!

Αξίζει να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες και όσα ακούγονται στην περιοχή, ο Θανάσης Πετρόπουλος φέρεται να έχει ένα ισχυρό προβάδισμα, που είναι η διεισδυτικότητά του σε άλλους πολιτικούς χώρους (είναι γνωστό ότι στην Κυπαρισσία στηρίχθηκε και στηρίζεται από ανθρώπους από όλα τα κόμματα, υπερβαίνοντας αγκυλώσεις του παρελθόντος και κομματικά χαρακώματα, ενώνοντας υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και συνθέτοντας απόψεις) και η πίστη του στη νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της διοίκησης, καθώς και το γεγονός ότι πιστεύει (το είχε προτείνει άλλωστε) στο Δήμο Τριφυλίας, τις δυνατότητες της περιοχής και των ανθρώπων της και την προοπτική που ανοίγεται στη νέα εποχή! Μάλιστα, τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα φέρονται διατεθειμένοι να στηρίξουν και στελέχη της Αριστεράς, στη βάση, βεβαίως, ενός πλαισίου προγραμματικής συμφωνίας.

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, από την άλλη, είχε ταχθεί υπέρ του Δήμου Τριφυλίας με έδρα τα Φιλιατρά (αφού δεν περπάτησε η αυτονόμηση των Φιλιατρών) και εναντίον της δημιουργίας Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους με σειρά επιχειρημάτων, κάτι για το οποίο, κυρίως, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή Φιλιατρών τον μέμφεται…

Ν.Δ.

Στη Ν.Δ. το τοπίο είναι θολό, κι αυτό, επειδή οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί, από διαφορετικές περιοχές, με ξεχωριστά ερείσματα η κάθε μία στη Ρηγίλλης, καθώς και εκ του γεγονότος ότι με τη στήριξη της Ν.Δ. έχουν εκλεγεί 3 δήμαρχοι (Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Αυλώνα), οι οποίοι με την προτίμησή τους σε κάποιον ενδιαφερόμενο υποψήφιο θα προσδώσουν στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα «άλλη», υποτίθεται, δυναμική.
Από τους δημάρχους, ούτε ο δήμαρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης ούτε και ο δήμαρχος Αυλώνος Γιάννης Φιλντίσης φέρονται διατεθειμένοι να είναι υποψήφιοι και, βεβαίως, ούτε και ο δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας, που από την αρχή είχε ταχθεί κατά του «Καλλικράτη» και εναντίον της δημιουργίας Δήμου Τριφυλίας, λέγοντας, μάλιστα, πως δε θα ασχοληθεί με τις εκλογές και θα αντιπαλέψει αυτό το Δήμο!

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος έχει εκφράσει ο φαρμακοποιός Βασίλης Παπαθεοδοσίου από τα Φιλιατρά, στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά χρόνια τώρα και υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη και εν συνεχεία στέλεχος της Ν.Δ.
Από τα Φιλιατρά «παίζει» και το όνομα του Κώστα Κόλλια, υποψήφιου βουλευτή σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και πρώην γραμματέα Συνδικαλισμού της Ν.Δ. Ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με στελέχη στην περιοχή για την προώθηση της υποψηφιότητάς του. Τη συγκεκριμένη, μάλιστα, υποψηφιότητα φέρονται να στηρίζουν τόσο ο δήμαρχος Φιλιατρών με συνεργάτες του, όσο και ο δήμαρχος Κυπαρισσίας με συνεργάτες του. «Αγκάθι» για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα ακούγεται πως είναι η στήριξή του στην Ντόρα Μπακογιάννη για την εκλογή προέδρου στη Ν.Δ.
Για υποψήφιος «παίζει» ο δημοτικός σύμβουλος Κυπαρισσίας Παναγιώτης Τσίγγανος, τον οποίο φέρονται να στηρίζουν αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη της περιοχής, ενώ έχει στενή φιλία με τον πρόεδρο της Ν.Δ.

Την υποψηφιότητα του γιατρού Τάκη Κατσίβελα από τους Γαργαλιάνους, ο οποίος έχει και συγγενικούς δεσμούς με τον Αντώνη Σαμαρά, στηρίζουν κομματικά στελέχη και πολίτες από την περιοχή, σημειώνοντας πως είναι άφθαρτος, έχει κύρος και μπορεί να ενώσει και να συσπειρώσει κόσμο με διαφορετικές αφετηρίες.

Τελευταία, ακούγεται και το όνομα της Μπέσσυς Πλέτσα, πολιτευτού της Ν.Δ. Όπως λένε οι υποστηρικτές της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, «μια γυναίκα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ενώσει τις διαφορές των ανδρών!».

Πηγή: Θάρρος

"Λαμπρή" έναρξη για τα "Βλαχέρνια 2010" προχθές στα Φιλιατρά

Ξεκίνησαν προχθές το βράδυ στα Φιλιατρά οι εκδηλώσεις για τα «Βλαχέρνια 2010», την 9η Συνάντηση Φιλαρμονικών!

Στην εναρκτήρια εκδήλωση στο πάρκο της Βλαχέρνας δόθηκε συναυλία από την εκπληκτική Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Τάκη Φωτεινέα. Όλη η Φιλαρμονική ήταν ένας ήχος, γλυκός, μαγικός, μεθυστικός!

Εκατοντάδες πολίτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συναυλία και να νοιώσουν τις υπέροχες μελωδίες!!!

Το μουσικό, αυτό, ταξίδι στο χρόνο ...........

περιελάμβανε λατρεμένες μελωδίες, τα αγαπημένα σε νεότερους και μεγαλύτερους, διαχρονικά τραγούδια: «Έχω ένα μυστικό», «Εφτά τραγούδια θα σου πω», «Είσαι ένα περιστέρι» του Χατζιδάκι και «Smooth» του Santana, «Hawaii Five-0» του Morton Stevens και το «Ederlezi» του Goran Bregovic!

Νωρίτερα στην εκκλησία της Βλαχέρνας, που βρίσκεται μέσα στο Πάρκο, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός για τη θρησκευτική γιορτή του Συλλόγου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου ο οποίος μιλώντας στους πιστούς τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους «για να τιμήσουμε τη Μητέρα του Φωτός, την Τιμιοτέρα και Ασυγκρίτως Ανωτέρα των Επουρανίων Δυνάμεων, την Παναγία Μητέρα του Κυρίου μας όπου κατά Χάριν είναι και Μητέρα όλων των Χριστιανών…», ενώ εξήρε το Σύλλογο και τη Φιλαρμονική και όσους συνετέλεσαν για την αναβάθμιση της εορτής…

Πριν την έναρξη της συναυλίας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Βιβή Παντελάκη καλωσόρισε του παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα της 9ης Συνάντησης Φιλαρμονικών και τη στενή συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, ενώ σημείωσε πως λόγο της οικονομικής κρίσης έγινε μια αναπροσαρμογή του προγράμματος των εκδηλώσεων… Εξέφρασε τον προβληματισμό της και για την οικονομική κρίση και για τον «Καλλικράτη» και για το πώς θα είναι τα Βλαχέρνια του χρόνου και πώς θα είναι ο Σύλλογος στο μέλλον ζητώντας από τους Φιλιατρινούς να στηρίξουν, όπως πράττουν, το Σύλλογο για να συνεχίσει να υπάρχει ο Σύλλογος, η Φιλαρμονική και ό,τι όμορφο υπάρχει από το Σύλλογο.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας, μεταξύ άλλων, τόνισε την αγωνία του για το τι μέλλει γενέσθαι με τον «Καλλικράτη» που όπως είπε τον φοβάται πολύ αλλά δε θέλει να γίνει μάντης κακών… «Με φοβίζει το μέλλον και δεν το λέω για να περάσω κάποιο αίσθημα ανασφάλειας σε σχέση με τους Συλλόγους και τα δρώμενα αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα με φοβίζει ειλικρινά…», είπε χαρακτηριστικά.

Χθές το βράδυ στις 9.30μμ στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών έπαιξε η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας, υπό τον Αρχιμουσικό Δημήτρη Μαντά.

Η αυλαία θα πέσει την Παρασκευή 9 Ιουλίου, στις 9.30μμ στο Πάρκο Βλαχέρνας με το Κουαρτέτο Σαξοφώνων Αθήνας που δημιουργήθηκε το 1997 από τον Φιλιατρινό στην καταγωγή Θανάση Ζέρβα, θεωρείται ως ένα από τα σπουδαιότερα Ελληνικά σύνολα μουσικής δωματίου και αποτελείται από τον ίδιο (σοπράνο σαξόφωνο), το Διονύση Ρούσσο (άλτο σαξόφωνο), τον Leo Saguiguit (τενόρο σαξόφωνο) και τον Eric Honour (βαρύτονο σαξόφωνο).

Πηγή: Θάρρος

Κώστας Μαρτάκης - Πιο κοντά

Ένα πάρα πολύ όμορφο τραγούδι διαλέξαμε σήμερα για την μουσική μας Καλημέρα.
Συγκεκριμένα επιλέξαμε το τραγούδι "Πιο κοντά" από τον Κώστα Μαρτάκη.

Ο Κώστας Μαρτάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το τραγούδι που θα ακούστε παρακάτω -θα μπορείτε να διαβάσετε και τους στίχους- έχει ήδη γίνει τρελή επιτυχία.

Απολαύστε το.





Ακολουθούν οι στίχοι του τραγουδιού

Πιο κοντά, έλα κοντά
πιο κοντά, έλα κοντά

Έχεις κάτι που εγώ τρελά γυρεύω
έλα κράτα με σφιχτά, ξέχνα το μετά
απλά αφήσου με τα μάτια σου κλειστά.

Πιο κοντά, έλα κοντά

Αν θέλεις κάτι, αυτή είναι η στιγμή
έλα κοντά μου, πιο κοντά μου και
ψιθύρισε το, πες το μου στ' αφτί
έλα κοντά μου, στην αγκαλιά μου, ναι.
Εγώ για σένα ξεπερνάω κάθε μου ντροπή
και μη διστάσεις, μα ζήτα μου κι εσύ
τι θέλεις, τι θέλεις, τι;

Πιο κοντά, έλα κοντά

Καίει η βραδιά το κορμί μου ξαφνικά
σβήσε τώρα εσύ τη φωτιά.
Έλα σε μένα σου φωνάζω δυνατά
θέλω να πάρω και να δώσω τα φιλιά.

Πιο κοντά, έλα κοντά
πιο κοντά, έλα κοντά

Αν θέλεις κάτι αυτή είναι η στιγμή
έλα κοντά μου, πιο κοντά μου και
ψιθύρισε το, πες το μου στ' αφτί
έλα κοντά μου, στην αγκαλιά μου, ναι.
Εγώ για σένα ξεπερνάω κάθε μου ντροπή
και μη διστάσεις, μα ζήτα μου κι εσύ
τι θέλεις, τι θέλεις, τι;

Και μου γελάς και στα χείλη με φιλάς
κι ανεβαίνουμε κι οι δυο ψηλά.
Μείνε εδώ κοντά μου, ναι, μείνε εδώ κοντά μου
θα σπάσει η καρδιά μου, σε σε σε θέλω τόσο.

Αν θέλεις κάτι αυτή είναι η στιγμή
έλα κοντά μου, πιο κοντά μου και
ψιθύρισε το, πες το μου στ' αφτί
έλα κοντά μου, στην αγκαλιά μου, ναι.

Αν θέλεις κάτι αυτή είναι η στιγμή
έλα κοντά μου, πιο κοντά μου και
ψιθύρισε το, πες το μου στ' αφτί
έλα κοντά μου, στην αγκαλιά μου, ναι.
Εγώ για σένα ξεπερνάω κάθε μου ντροπή
και μη διστάσεις, μα ζήτα μου κι εσύ
τι θέλεις, τι θέλεις, τι;

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Ιουλίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.