Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Αναφορά Κουσελά για τη μη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Στούπα.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, μετά τη συνάντησή του με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για τη μη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας Vodafone στη Στούπα, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, καθώς επίσης και προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ζητώντας την προστασία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κατοίκων που ζουν στην παραπάνω περιοχή.

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς αναφέρει:

«Σας διαβιβάζω φωτοαντίγραφα Δελτίου Τύπου και την επιστολή του «Συνδέσμου καταλυματιών Μεσσηνιακής Μάνης- Δήμου Λεύκτρου» του Συλλόγου Επαγγελματιών Στούπας, του Πολιτιστικού Συλλόγου ΓΑΙΑ και της Συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων του Δήμου Λεύκτρου της Μεσσηνιακής Μάνης που διαμαρτύρονται έντονα για την τοποθέτηση σταθμού κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας Vodafone-Panafon στην Στούπα.

Οι αντιρρήσεις των ανωτέρω φορέων επικεντρώνονται στο γεγονός ότι ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι η τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, που υποβαθμίζει τη ζωή των κατοίκων και έχει επίπτωση στην οικονομική, τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής, δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα. Συγκεκριμένα, στην απαιτούμενη άδεια έγκρισης περιβαλλοντικών όρων περιέχονται ανακριβή στοιχεία, π.χ. ότι οι πλησιέστεροι του σταθμού οικισμοί απέχουν 1900 μέτρα από τον σταθμό, ενώ στην πραγματικότητα απέχουν μόλις 190 μέτρα.
Η ενδεχόμενη τοποθέτηση της εγκατάστασης του σταθμού της κινητής τηλεφωνίας έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα και μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι απειλούν ότι θα επιδοθούν σε μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες, με ότι αυτό συνεπάγεται περεταίρω.
Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες ώστε να δοθεί λύση στο χρονίζον από το 2005 (που είναι η ημερομηνία υπογραφής του μισθωτηρίου συμβολαίου της εταιρείας Vodafone-Panafon με την ιδιοκτήτρια του κτήματος εγκατάστασης του ανωτέρω σταθμού) ζήτημα.»

Μικρή η διαφορά στα Δελτία Τύπου του Νομάρχη.

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να έγινε ένα θέμα με την χρησιμοποίηση του μηχανισμού της νομαρχίας Μεσσηνίας για την προβολή του υποψήφιου περιφερειάρχη κυρίου Δημήτρη Δράκου εν όψει των Δημοτικών και περιφερειακών –πλέον- εκλογών αλλά το θέμα εξακολουθεί να υφίσταται.
Ο κος Δράκος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί λίγο διαφοροποιημένα φυσικά μετά το "θέμα" που δημιουργήθηκε τον μηχανισμό της νομαρχίας για την προσωπική του προβολή ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Σήμερα στο παλίο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Φιλιατρά Νews κατέφθασαν δυο δελτία τύπου.
Το ένα από το γραφείο τύπου της ..........

Νομαρχίας Μεσσηνίας και το άλλο από το e-mail του κυρίου Δημήτρη Δράκου.

Το Δελτίο τύπου από την Νομαρχία αναφέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του γραφείου Τύπου με το κειμενάκι για την επίσκεψη Δράκου στην ΕΑΣ Μεσσηνίας στην Θουρία.

Το Δελτίο Τύπου από το e-mail του Νομάρχη όμως διαφοροποιείται ελάχιστα ως προς το κείμενο.

Δεν υπάρχουν στοιχεία γραφείου τύπου, ενώ έχουν προστεθεί οι φράσεις Πρόεδρος της ΕΝΑΕ και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ως προς τον Παναγιωτόπουλο και υπ. Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά στα δυο χρόνια ζωής του Φιλιατρά News που λαμβάνουμε e-mail από το mail του ίδιου του Νομάρχη. Και μάλιστα στο παλιό E-mail που είχαμε δηλώσει κάποτε γιατί τώρα έχουμε το –ας πούμε- επίσημο του blog μας.

Αυτό σημαίνει ότι με μικρή διαφοροποίηση ο κος Δράκος ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς της Νομαρχίας, και τις mail list που υπάρχουν στην Νομαρχία για την προσωπική του προβολή.

Ενέργεια που είναι παράτυπη καθώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δίνονται mail list χωρίς την συγκατάθεση του καθενός χρήστη.
Άραγε η Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τι έχει να πει επ΄ αυτού;

Δείτε τα δυο κείμενα και κρίνετε μόνοι σας.

Το κείμενο από την νομαρχία:
Ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Παραγωγής και Ανάπτυξης Μεσσηνίας κ. Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, θα επισκεφθούν σήμερα, Δευτέρα 09 Αυγούστου 2010 και ώρα 1μ.μ. την Ε.Α.Σ. στη Θουρία Μεσσηνίας.

Και το κείμενο από το mail του Δημήτρη Δράκου.
Με κόκκινα γράμματα επισημαίνονται οι διαφοροποιήσεις. Αλλά η είδηση είναι ακριβώς ίδια
Ο Νομάρχης Μεσσηνίας, Πρόεδρος της ΕΝΑΕ και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Παραγωγής και Ανάπτυξης Μεσσηνίας και υπ. Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, θα επισκεφθούν σήμερα, Δευτέρα 09 Αυγούστου 2010 και ώρα 1μ.μ., την Ε.Α.Σ. στη Θουρία Μεσσηνίας.


Να υποθέσουμε ότι είναι μεγάλη η αγωνία του να γίνει περιφερειάρχης;;;

Πάντως εμείς αγαπάμε Νομάρχη, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο πρώην Διαχειριστής

Που μπορείτε να πάτε απόψε για να περάσετε καλά.

Οι εκδηλώσεις που υπάρχουν σήμερα και μπορείτε να πατε για να περάσετε καλά στα Φιλιατρά πάντοτε είναι:

α) Θεατρική παράσταση «Με δύναμη από την Κηφησιά»
Κωμωδία των Κεχαϊδη – Χαβιαρά από το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο.
Ώρα 9:30 μ. μ. Γήπεδο Γυμνασίου
[ Δήμος Φιλιατρών ]

β) Μουσική βραδιά στο Χαλαζώνι
[ Δήμος Φιλιατρών ]

Μια εναλλακτική πρόταση είναι ........

αυτή του κινηματογράφου.
Απόψε γίνεται η τελευταία προβολή της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη "Ψυχή Βαθιά" που προβάλλεται από την κινηματογραφική λέσχη στο αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών.
Πληροφορίες για την ταινία θα βρείτε πατώντας εδώ

Θετικό το πρωτο test για την Εράνη

Θετικό χαρακτηρίζεται το πρώτο test για την Εράνη κόντρα στον Αίνατα Καλαμάτας επικρατώντας με σκορ 4-1 στον πρώτο φιλικό αγώνα εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που έγινε χθες το απόγευμα στο νέο γήπεδο Φιλιατρών.



Βάσεις 2010: Ανοδος - έκπληξη σε δεκάδες σχολές

Με διαφορετικές κατευθύνσεις θα κινηθούν φέτος οι βάσεις εισαγωγής των 512 τμημάτων των πέντε Επιστημονικών Πεδίων. Ο μεγάλος αριθμός αριστούχων και φέτος (10.571 έναντι 10.688 πέρσι) δεν θα επιτρέψει σημαντική υποχώρηση των περιζήτητων και υψηλόβαθμων σχολών.

Την ίδια στιγμή σε πολλά τμήματα «μεσαίας βαθμολογίας», λόγω του αυξημένου, σε σχέση με πέρσι, αριθμού υποψηφίων στις βαθμολογικές κλίμακες 15-18 αναμένεται άνοδος.
Η ένταση της ανόδου θα εξαρτηθεί ........

από τις προτιμήσεις των φετινών υποψηφίων όπως αυτές καταγράφονται αυτές τις μέρες στα Μηχανογραφικά Δελτία κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες της οικονομικής κρίσης.

1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

Στη Θεωρητική Κατεύθυνση η οποία τροφοδοτεί κατά βάση το 1ο Επιστημονικό Πεδίο, οι αριστούχοι (18-20) είναι φέτος 3.325 έναντι 3.406 πέρσι. Μάλιστα στην κλίμακα βαθμών 19-20 οι φετινοί υποψήφιοι υπολείπονται των περσινών κατά 161 πρόσωπα συνολικά. Αυτό σημαίνει ότι στα υψηλόβαθμα τμήματα όπως η Νομική καθώς και τα περισσότερα από τα Παιδαγωγικά Τμήματα μπορούμε να περιμένουμε μια μικρή πτώση των βάσεων εισαγωγής της τάξης των 30- 150 μορίων. Αντίθετα, καθώς σε όλες τις άλλες κλίμακες βαθμολογίας καταγράφονται φέτος περισσότεροι υποψήφιοι από πέρσι, αναμένουμε άνοδο των βάσεων εισαγωγής στην πλειονότητα των τμημάτων σε σχέση με πέρσι.

2ο - 4ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

Οι φετινοί αριστούχοι (18-20) της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης ΙΙ, η οποία τροφοδοτεί κατά βάση το 2ο και 4ο Επιστημονικό Πεδίο, είναι φέτος 3.484 έναντι 3.777 πέρσι. Κι εδώ οι φετινοί υποψήφιοι στην κλίμακα 19 έως 20 υπολείπονται κατά 257 πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι. Ετσι στα τμήματα των δύο Πεδίων που πέρυσι βρίσκονταν πάνω από 18.000 μόρια, αναμένουμε φέτος μικρή πτώση που θα αρχίζει από 50 και θα φτάνει τα 200 μόρια.

Αντίθετα στη μεσαία βαθμολογική κλίμακα 15-18 έχουμε φέτος περισσότερους υποψηφίους από πέρσι. Η καταγραφή αυτή φανερώνει ότι στα περισσότερα τμήματα μεσαίας βαθμολογίας θα έχουμε μια μικρή άνοδο των βάσεων.

3ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

Αναμένονται μικρές αυξομειώσεις στις σχολές εκείνες που οι βάσεις εισαγωγής πέρυσι βρίσκονταν πάνω από τα 18.000 μόρια. Υπάρχει ελπίδα για μικρή κάμψη των βάσεων εισαγωγής στις κεντρικές Ιατρικές. Στις μεσαίες και χαμηλές βαθμολογίες της Θετικής Κατεύθυνσης παρουσιάζεται φέτος αύξηση των υποψηφίων, γεγονός που οδηγεί σε ορατή άνοδο των βάσεων εισαγωγής, τόσο στα μεσαία όσο και στα χαμηλόβαθμα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ του Πεδίου.

5ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ
Μεγαλύτερη από 100 μόρια αναμένεται να είναι η πτώση στα υψηλόβαθμα τμήματα του 5ου Επιστημονικού Πεδίου. Στα «μεσαίας βαθμολογίας τμήματα (15-18.000 μόρια) αναμένεται ότι οι βάσεις θα κινηθούν στα περσινά επίπεδα (με μια μικρή απόκλιση της τάξης από- 100 έως + 80), καθώς οι χειρότερες, σε σχέση με πέρσι επιδόσεις στην κλίμακα 15-17,9 στα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας τείνει να εξουδετερωθεί από τις καλύτερες φετινές επιδόσεις των υποψηφίων Τεχνολογικής ΙΙ και Θεωρητικής Κατεύθυνσης στις μεσαίες βαθμολογικές κλίμακες (15-17,9). Ανοδος των βάσεων στις Αστυνομικές Σχολές λόγω της μεγάλης μείωσης των θέσεων εισακτέων!

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων για το κλείσιμο του Super Market της Ένωσης

Αγαπητοί συμπολίτες

Πριν από μέρες το Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών πήρε απόφαση να κλείσει το SUPER MARKET στους Γαργαλιάνους ως ζημιογόνο. Ο πρόεδρος της Ένωσης μιλώντας στα τοπικά κανάλια κατηγόρησε τους εργαζόμενους ως υπευθύνους για το κατάντημα και το κλείσιμο του καταστήματος. Η συγκεκριμένη δήλωση η οποία μας εξόργισε, προσβάλει όχι μόνο τους εργαζόμενους του SUPER MARKET αλλά όλους τους εργαζόμενους και σκεπτόμενους πολίτες.
Είναι δε ενδεικτική του ήθους αλλά ........

και του τρόπου διοίκησης της Ένωσης. Κ. πρόεδρε δεν είναι δυνατόν να φταίει ο εργαζόμενος και αυτός που διοικεί και εποπτεύει να μην έχει καμία ευθύνη. Ας δούμε λοιπόν τι εννοούμε.

1)Εκτός από την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρόεδρος όταν εκλέχτηκε πριν 5 χρόνια πότε ξαναεπισκέφτηκε το κατάστημα ;

2)Δεν ήξερε πως τα τελευταία 5 χρόνια η οικονομική κατάσταση στο SUPER MARKET ήταν ζημιογόνα και πως όφειλε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να σώσει την συνεταιριστική επιχείρηση;

3)Γιατί αγνοούσε τις αναφορές του υπεύθυνου διευθυντή;

4)Γιατί έκανε 13 προσλήψεις για το συγκεκριμένο κατάστημα, και συνεχίζει να κάνει ακόμα και σήμερα σε καταστήματα σε γειτονικά χωριά ( με αδιαφανείς διαδικασίες όπως κατήγγειλε στις εφημερίδες κυρία που πήρε μέρος στο προ ημερών διαγωνισμό ) και δεν κάνει μετατάξεις ώστε να σώσει την εργασία των υπαρχόντων εργαζομένων;

5)Τι συνεταιριστικό super market είναι αυτό που δεν έχει συνεταιριστικά προϊόντα και προσφέρει το ράφι του στους ανταγωνιστές του συνεταιριστικού προϊόντος;

6)Είναι η αρχή της απαξίωσης και για το κατάστημα γεωργικών εφοδίων στους Γαργαλιάνους, οι διαρροές για αδυναμία πληρωμών στους εργαζομένους από Σεπτέμβρη καθώς και μειώσεις σε παραγγελίες στα γεωργικά εφόδια στο συγκεκριμένο κατάστημα;

7)Γιατί δεν απολύει και τον εαυτό του και το ΔΣ εφόσον έβαλαν μέσα την Ένωση μισό εκατομμύριο ευρώ για φέτος; Και να πεις δεν έβγαλαν, 5 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται το χρήματα που πληρώσαμε για να πάρουμε την επιδότηση, εάν δεν ήταν και αυτά; Ενώ και ο χώρος που στεγάζεται το κατάστημα γεωργικών εφοδίων στους Γαργαλιάνους αλλά και πολλά άλλα είναι περιουσία των σταφιδοπαραγωγών που εκμεταλλεύεται η Ένωση.

Τέλος, κάνουν και τους συνδικαλιστές, τελευταίο ανδραγάθημα του προέδρου ήταν στο ΕΔΟΕΕ όπου χωρίς να έχει πάρει απόφαση του ΔΣ όπως μας καταγγέλθηκε συμφώνησε να πληρώσει κάθε μεσσήνιος παραγωγός ανταποδοτικό τέλος στο προϊόν που λέγεται ελαιόλαδο, να δούμε πότε θα σας το πουν; (Πόσο διακίνησε η Ένωση; Στους 60.000 τόνους που κάναμε πέρυσι σαν νομός περίπου τους 2.500 ) Τέτοιου είδους συνδικαλισμοί διαχρονικά μας έφεραν στο σημείο στους Γαργαλιάνους να παίρνουμε βραβεία και αλλού τα 50 ευρώ το στρέμμα ποιοτικό παρακράτημα. Συμπολίτες η γνώση είναι δύναμη.

Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στους υπό απόλυση εργαζόμενους οι οποίοι τώρα έχουν και τον πρώτο λόγο. Καλούμε τους υπόλοιπους φορείς του δήμου Γαργαλιάνων να τοποθετηθούν, διότι δεν γίνετε να συμβαίνουν θέματα που αφορούν το χωριό μας και να μην μιλάμε.

Χαρακτηρίζουμε την διοίκηση της Ένωσης λείαν επιεικώς επικίνδυνη

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ.

Το συγκεκριμένο κείμενο έχει είδη διανεμηθεί στους κατοίκους του δήμου Γαργαλιάνων.

«ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ» ΣΑΜΑΡΑ – ΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ

Η δημοσκόπηση που δημοσίευσε η αυτοδιοίκηση gr άναψε φωτιές στη Ρηγίλλης

«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου Σταύρου Δήμα με αφορμή τη δημοσκόπηση που δημοσίευσε η αυτοδιοίκηση gr την Παρασκευή, στην οποία κατοποντίζεται ο υποψήφιος του κόμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, έλαβε χώρα προχθές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ...........

αυτοδιοίκησης gr, πληροφορηθείς τη δημοσκόπηση ο κ. Δήμας ο οποίος εκτός του ότι κατάγεται ήταν επί σειρά ετών βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΝΔ, τονίζοντας του για μία ακόμη φορά (και μάλιστα σε αυτή την περίπτωση σε έντονο ύφος) την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα του νομάρχη Μεσσηνίας, Δημήτρη Δράκου.

Εγώ, Αντώνη σε είχα προειδοποιήσει, φέρετε να είπε στον πρόεδρο της ΝΔ ο αντιπρόεδρος του κόμματος, επικαλούμενος τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση.

Λάθος το «κλείσιμο της πόρτας» σε Μανώλη - Τατούλη

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπογράμμισε ότι ο κίνδυνος το κόμμα να χάσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία εκλέγεται ο ίδιος ο κ. Σαμαράς (Μεσσηνία) και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος (Αρκαδία) και κατάγονται οι δύο αντιπρόεδροι (Δήμας – Κορινθία, Αβραμόπουλος – Αρκαδία) βρίσκεται, με τα σημερινά δεδομένα, πολύ κοντά.

Επιπροσθέτως, ο κ. Δήμας φέρεται να επισήμανε στον πρόεδρο του κόμματος ότι δεν έκανε σωστά που έκλεισε την πόρτα τόσο στον Γιάννη Μανώλη όσο και στον Πέτρο Τατούλη, καθώς, όπως του είπε, με αυτόν τον τρόπο η ΝΔ θα είχε σίγουρη τη νίκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς φέρεται ότι απάντησε ότι η με την επιλογή Δράκου επιχείρησε να κρατήσει ισορροπίες με τους εκλεγμένους νομάρχες της ΝΔ στην Περιφέρεια που είχαν συνασπιστεί εναντίον του Γ. Μανώλη αλλά και να κάνει άνοιγμα σε στελέχη που είχαν στηρίξει την Ντόρα Μπακογιάννη.

Πρόβλημα και για τον Λυκουρέντζο

Όπως σημείωναν στην αυτοδιοίκηση gr στελέχη της ΝΔ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκτός από τον Σταύρο Δήμα και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, που δεν έχει μιλήσει ακόμη, το μεγαλύτερο πρόβλημα φέρεται να το έχει ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, καθώς ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του στην Αρκαδία τάσσεται υπέρ τη υποψηφιότητας Τατούλη.

Ενδεικτικό της ταραχής που προκάλεί στη ΝΔ η κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση επρόκειτο να δημοσιευθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό της Κορινθίας Super TV την Παρασκευή το βράδυ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να διαδίδονται φήμες ότι υπήρξε παρέμβαση από τη Ρηγίλλης.

Σχόλιο Φιλιατρά News
Και που να δει ο Δήμας την δημοσκόπηση που κάνει το blog μας και τον μέχρι τώρα καταποντισμό του Δράκου.
Με καλάσνικοφ θα μπει στην Ριγήλης και στο Γραφείο του Σαμαρά.

Εγημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα.

Την εβδομάδα από 09 Αυγούστου έως και 15 Αυγούστου εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστόφορος Ψιλόπουλος

Tηλ: 2761 - 0 - 32940
Κιν. 694 - 57 92 394


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγει την άλλη Δευτέρα στις 07:59 το πρωί. Στις 08:00 ξεκινάει η επόμενη εφημερία.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Αυγούστου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.