Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ο Σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων Κυπαρισσίας για τον Θάνατο του Παναγιώτη Μπαχράμη

Ανακοίνωση σχετικά με την τραγική είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μπαχράμη εξέδωσε σήμερα ο Σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων Κυπαρισσίας.
Στην ανακοίνωση του ο σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και δηλώνει ότι θα είναι κοντά στις αρχές ώστε να διαλευκανθούν στο ακέραιο οι συνθήκες του δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε για το δυστύχημα που συνέβη στον θαλάσσιο χώρο της πόλης μας με τραγική κατάληξη τον θάνατο του ερασιτέχνη αλιέα Παναγιώτη Μπαχράμη .
Η υπέρβαση των ανθρώπινων ορίων και η παραβίαση των κανόνων ναυσιπλοΐας μετέτρεψαν την χαρά και την απόλαυση της θάλασσας σε θρήνο και οδύνη.
Η μαύρη μέρα που ξημέρωσε στην πόλη μας θα μείνει ανεξίτηλη στις καρδιές μας.
Μακάρι ο πόνος μας να πάρει λίγο από τον πόνο της οικογένειάς του και να απαλύνει τις καρδιές της Μάνας, της γυναίκας, των παιδιών του και των συγγενών και φίλων του.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και δηλώνουμε ότι θα είμαστε κοντά στις αρχές ώστε να διαλευκανθούν στο ακέραιο οι συνθήκες του δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους.

Τραγικό θάνατο βρήκε o Παναγιώτης Μπαχράμης

Τον ακρωτηρίασε ταχύπλοο στην Κυπαρισσία

Τραγικό θάνατο βρήκε, νωρίς χθες το βράδυ, ο 34χρονος Καλαματιανός ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Μπαχράμης, παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών, όταν, κάνοντας ψαροντούφεκο στην παραλία της Γιαννίτσαινας στην Κυπαρισσία, με τους φίλους του, Νίκο Κακαλέτρη και Παναγιώτη Αλεξόπουλο, χτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος, νηολογίου Ελευσίνας, το οποίο τον ακρωτηρίασε στο άνω και κάτω άκρο.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, που είχε .........

αγωνισθεί πολλά χρόνια στην ομάδα της Καλαμάτας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κόσμο, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο οδηγός του ταχύπλοου, κάτοικος Αθηνών, συνελήφθη και κρατείται στο Λιμενικό Σταθμό Κυπαρισσίας.
Ο Παναγιώτης Μπαχράμης γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 12 Μαρτίου 1976. Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον τοπικό Απόλλωνα με τον οποίο αγωνίστηκε στη Δ΄ Εθνική, έγινε γνωστός και κλήθηκε στην Εθνική Νέων. Το 1994 πήρε μεταγραφή στον κορυφαίο σύλλογο της πόλης, τον Π.Σ. Καλαμάτα. Με την Καλαμάτα αγωνίστηκε επτά περιόδους ως το 2001, αρχικά στη Β΄ Εθνική κι έπειτα στην Α΄ Εθνική.

Παράλληλα ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων, η οποία προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1997. Μάλιστα στις 10/1/1996 σκόραρε σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό το τρίτο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας (σκορ: 4-2). Όμως, ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στην τελική φάση, όπου η Εθνική έφτασε ως τον τελικό. Ήταν η φουρνιά των Νικοπολίδη, Καραγκούνη, Μπασινά, Φύσσα, Χαριστέα, που με την Εθνική Ανδρών κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2004!

Ο τραυματισμός του είχε ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με την οποία είχε σχεδόν συμφωνήσει. Συνέχισε στην Καλαμάτα ως το 2001, οπότε μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θ., στον οποίο αγωνίστηκε ως το 2004. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Λάρισα, με την οποία το 2007 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το 2007-08 αγωνίστηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Το 2008-09 μεταγράφηκε στη Βέροια. Η μεταγραφή του κόστισε 80.000 ευρώ και ήταν από τις δέκα ακριβότερες της Β΄ Εθνικής για το 2008. Αν και η ομάδα υποβιβάστηκε παρέμεινε στη βασίλισσα του Βορρά βοηθώντας την να επανέλθει στη Β΄ Εθνική. Στο τέλος της σεζόν 2009-10 έμεινε ελεύθερος.

Από το Θάρρος

Πανηγύρι στην Μάλη Φιλιατρών

Πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί στην μάλη ανήμερα του 15αυγουστου με παραδοσιακή ποιοτική μουσική.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογος Μάλης και τον Δήμο Φιλιατρών.

Στους επισκέπτες θα προσφερθεί γίδα βραστή.



Πανηγύρι στον Αγρίλη Φιλιατρών

Μεγάλη θρησκευτική πανήγυρις επι τη εορτή της κοιμήσεως Θεοτόκου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Αυγούστου στον Αγρίλη Φιλιατρών.

Το πρόγραμμα που έχει κυκλοφορήσει για την εκδήλωση αναφέρει:

Σάββατο 14 Αυγούστου
Ωρα 19:00 Μέγας πανηγυρικός επερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κυρήγματος χοροστατούντος του σεβασνμιωτάτου μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσοστόμου.
Θα ακολουθήσει η λειτάνευση της ..........

Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Αγριλιώτισσας.

Κυριακή 15 Αυγούστου
Ωρα 19:00 Όρθρος και πανηγυρική αρχιερατική Θεία λειτουργία, λειτουργούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ασθενοφόρο - Δωρεά στο νοσοκομειο Κυπαρισσίας.

Ενα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο παρέλαβε χθες και επίσημα το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το οποίο προέρχεται από δωρεά.
Η επίσημη τελετή παραλαβής και παρουσίασής του, έγινε στις 12 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.
Το νέο ασθενοφόρο αναμένεται να ενισχύσει τον στόλο του νοσοκομείου αλλά και να τον αναβαθμίσει, αφού διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό με τον οποίο μπορεί να παρέχει άμεση υποστήριξη στον ασθενή ή τραυματία που θα παραλαμβάνει.

Μετά την τελετή παραλαβής του ............

ασθενοφόρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρει τα εξής:

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύοντας ότι εκφράζω τα συναισθήματα όλων των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, αλλά και γενικότερα όλων των κατοίκων της περιοχής μας, να διατυπώσω τις θερμότερες ευχαριστίες, καλύτερα την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά ενός ασθενοφόρου την κα Κάκια Κοντοπούλου – Δενδρινού.
Το σύγχρονο αυτό ασθενοφόρο, πλήρως εξοπλισμένο από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη, είναι ένα ακόμη όπλο στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε όλοι για εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών υγείας των συμπολιτών μας.

Όπως γνωρίζετε, το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας υπάρχει και λειτουργεί χάρις την αμέριστη υποστήριξη και προσφορά όλων των δωρητών, που αναγνωρίζουν διαχρονικά το κρίσιμο ρόλο που επιτελεί το Νοσοκομείο μας στα θέματα της υγείας και της ασφάλειας των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της Δυτικής Μεσσηνίας.
Το ζείτε, το ζούμε όλοι καθημερινά. Χιλιάδες είναι οι πολίτες που προσφεύγουν στο Νοσοκομείο αναζητώντας βοήθεια. Δεκάδες, εκατοντάδες είναι τα ευχαριστήρια μηνύματα προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό γιατί αντιμετωπίστηκαν με κατανόηση, ενδιαφέρον, αγάπη, αλλά κυρίως με σεβασμό.

Διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μας ότι και το τελευταίο ευρώ που έχουν την καλοσύνη να προσφέρουν στο Νοσοκομείο είναι για μας ανεκτίμητος θησαυρός, και το διαχειριζόμαστε με μοναδικό σκοπό να "πιάσει τόπο".
Είμαι βέβαιος ότι το καλό πνεύμα των Αλεξόπουλων, της Συναδινού, του Κάκκαβα, της οικογένειας Κόντου, της Αρνόκουρου, της Γεωργοπούλου, της κας Κοντοπούλου και τόσων άλλων θα συνοδεύει πάντα το Νοσοκομείο μας και θα υπάρχουν άξιοι μιμητές των προσφορών τους.

Ο Διοικητής
Πάνος Μπόζος

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Αυγούστου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.