Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πάτρα: «Δεν θα εκτυπώνουμε τα σημειώματα εντολών διακοπής ρεύματος σε όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι στα ακίνητα»

Την κάθετη αντίδραση των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στην Πάτρα, εχει συναντήσει η προσπάθεια της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών, να εισπραχθεί το νέο χαράτσι για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών του ρεύματος.

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό MAX FM ο Σωτήρης Σκαλιτζης μέλος της ΓΕΝΟΠ, αποκάλυψε πως μετά από συζητήσεις οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται να μην εκδίδουν τις εντολές διακοπής, αφού δεν μπορούν να ελέγξουν τους εργολάβους στους οποίους η επιχείρηση εχει αναθέσει τις διακοπές και τις συνδέσεις, επί προμήθεια.

Αυτό όπως είπε ο κ. Σκαλιτζης, θα έχει σαν ...........

αποτέλεσμα να μην κοπεί το ρεύμα στον άνεργο η σε όποιον δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει και αυτοί είναι το μεγαλύτερο πλέον κομμάτι της κοινωνίας και ιδιαίτερα στην περιοχή μας.

Μάλιστα το μέλος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ αναρωτήθηκε, «πως θα πληρώσει ένας Πατρινός που έρχεται στα γραφεία μας για να διακανονίσει λογαριασμό του ρεύματος, που δεν ξεπερνά τα διακόσια ευρώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στην Πάτρα, φοβούνται πως με την εφαρμογή του μέτρου και την αδυναμία πληρωμής των φουσκωμένων λογαριασμών του Οκτωβρίου, το ήδη τεράστιο ανεξόφλητο υπόλοιπο που εχει η επιχείρηση λόγω αδυναμίας πληρωμής των καταναλωτών, θα εκτιναχθεί στα ύψη.

Πάντως ο πρόεδρος της ΔΕΗ μιλώντας σήμερα σε ραδιόφωνο της Αθήνας είπε, πως η επιχείρηση στην περίπτωση μη εξόφλησης των λογαριασμών θα εφαρμόζει τον νόμο και θα κόβει το ρεύμα!

The Best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.