Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πώς δεν θα χάσουν φέτος την επιστροφή ΦΠΑ οι αγρότες φέτος

Οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος του άρθρου 41 δικαιούνται επιστροφής του ΦΠΑ που επιβάρυνε τις εισροές τους. Κατ’ επέκταση, η επιστροφή αυτή πραγματοποιείται με κατ' αποκοπή συντελεστή (11%) στις πωλήσεις αγροτικών προϊόντων που πραγματοποιούν προς άλλους υποκείμενους στο φόρο.

Ο αγρότης του ειδικού καθεστώτος πρέπει να υποβάλλει σε ετήσια βάση (από 1.3 μέχρι 31.7 κάθε έτους) τα κατωτέρω δικαιολογητικά: .......

α) αίτηση - αναλυτική κατάσταση δικαιολογητικών για την επιστροφή του ΦΠΑ και

β) τα στοιχεία από τα οποία προκύπτει η αξία της παράδοσης των αγροτικών προϊόντων και της παροχής των αγροτικών υπηρεσιών, βάσει των οποίων θα γίνει η επιστροφή του φόρου. Πρόκειται κυρίως για τα νόμιμα φορολογικά στοιχεία τα οποία αναγράφονται αναλυτικά στον Πίνακα Γ΄ (σελ. 2) της αίτησης - αναλυτικής κατάστασης δικαιολογητικών με την οποία και συνυποβάλλονται.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι από 1.10.2010 οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος που πωλούν τα προϊόντα τους σε λαϊκές αγορές ή από δικό τους κατάστημα, ή εξάγουν ή παραδίδουν τα προϊόντα τους σε άλλο κράτος μέλος, υποχρεούνται στην τήρηση βιβλίων εσόδων εξόδων για την εν λόγω δραστηριότητα.

Για τις πωλήσεις αυτές, τέλος, έχουν δικαίωμα επιστροφής με κατ' αποκοπή συντελεστή (5%) επί των εν λόγω πωλήσεων, όπως αυτές προκύπτουν από το βιβλίο εσόδων εξόδων που τηρούν και πραγματοποιείται μέσω συμψηφισμού με την περιοδική δήλωση που υποβάλλουν για κάθε φορολογική περίοδο.

Zougla.gr

Olivia Wilde. Αποκαλυπτική και πολύ Sexy

Για τα μάτια σας και μόνο, η ηθοποιός Olivia Wilde φωτογραφίζεται για το γαλλικό περιοδικό FHM. Aποκαλυπτική και σέξι σε κάνει να κολλάς πάνω στις σελίδες του περιοδικού. Αυτή είναι μόνο μια μικρή πρόγευση από τις φωτογραφίες που θα δούμε στο περιοδικό Playboy, που εννοείται ότι θα είναι πολύ πιο αποκαλυπτικές......

Δείτε τις φωτογραφίες










«Κλειστά» στις 4 και στις 7 Φεβρουαρίου όλα τα φαρμακεία

Kλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί. Το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) αποφάσισε 24ωρες πανελλαδικές απεργίες την Παρασκευή 4 και τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, ενώ την Τετάρτη 9 του μηνός θα συγκληθεί γενική συνέλευση του ΠΦΣ, προκειμένου να αποφασίσει τη συνέχιση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Οι φαρμακοποιοί της Αττικής θα ........

πραγματοποιήσουν 24ωρες απεργίες την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 του μηνός. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, οι φαρμακοποιοί της Αττικής σταματούν από την 1η Μαρτίου τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους των Ταμείων που δεν είναι συνεπή στις οικονομικές τους υποχρεώσεις….

Oπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΦΣΑ, η μετάθεση της ημερομηνίας από την 1η Φεβρουαρίου στην 1η Μαρτίου έγινε ώστε να μη θεωρηθεί ότι η κίνηση αυτή γίνεται αποκλειστικά και μόνο για να πιεστεί το Yπουργείο Υγείας για το πρόβλημα που έχει προκύψει με το προς κατάθεση νομοσχέδιο.

Οι φαρμακοποιοί του Πειραιά αποφάσισαν να συμμετάσχουν και αυτοί στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ενώ την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσουν εκ νέου, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Αυξάνεται το ωράριο εργασίας στο Δημόσιο

Την αύξηση του ωραρίου εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων κατά 2,5 ώρες εβδομαδιαίως, δηλαδή από 37,5 ώρες σε 40, όπως ισχύει και στον ιδιωτικό τομέα, προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ ανοίγοντας την «ατζέντα» για τον εκσυγχρονισμό του δημόσιου τομέα.

Ο κ. Ραγκούσης γνωστοποίησε ακόμη την προώθηση πρωτοβουλίας για τη λειτουργία ορισμένων υπηρεσιών αιχμής και το απόγευμα, κάτι που όπως είπε θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται τον ερχόμενο Οκτώβριο προκειμένου οι εργαζόμενοι να προγραμματίσουν τη ζωή τους και τις υποχρεώσεις τους.
Διευκρίνισε μάλιστα ότι «δεν μιλάμε για .........

διακεκομμένο ωράριο αλλά για συνεχές».

Με αυτές τις δύο προτάσεις, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών , οι δημόσιοι υπάλληλοι καλούνται να συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους τους Έλληνες για να βγει η χώρα από την κρίση. Όπως σημείωσε εξάλλου όλα όσα συζητήθηκαν με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, δεν έχουν καμία σχέση με το Μνημόνιο και την τρόικα, η οποία θα ενημερωθεί από τον Τύπο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, επί τάπητος τέθηκε και το θέμα του νέου ενιαίου μισθολογίου, με τον κ. Ραγκούση να διαβεβαιώνει τους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ ότι αυτό δεν θα γίνει για να κατεβάσει το μισθολογικό κόστος, αλλά για να αποκτήσει το Δημόσιο ένα σύγχρονο και δίκαιο μισθολόγιο που θα άρει τις μισθολογικές αδικίες.

Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν ακόμη η αναμόρφωση του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης-Αυτοδιοίκησης, η ανάγκη για νέο πειθαρχικό Δίκαιο στους δημόσιους υπάλληλους και το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την αύξηση του ωραρίου και το απογευματινό ωράριο, αλλά και για το νέο ενιαίο μισθολόγιο, αναγνωρίζοντας ωστόσο τη διάθεση του υπουργείου για ειλικρινή διάλογο.

Επίσης, κράτησε ως θετικό, όπως τόνισε, τις διαβεβαιώσεις του υπουργού ότι το νέο μισθολόγιο δεν θα έρθει για να επιφέρει περικοπές στο ήδη μειωμένο εισόδημα των δημοσίων υπαλλήλων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνάντηση αγροτών με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση-συζήτηση, μεταξύ της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί. Η συνάντηση φιλοξενείται σε αίθουσα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης.

Από πλευράς υπουργείου, στη συζήτηση παρίστανται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, και οι δύο υφυπουργοί, Μιλένα Αποστολάκη και Γιάννης Κουτσούκος.

Το θέμα των αποζημιώσεων από τον ΕΛ.Γ.Α. .........

(Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων) κυριαρχεί στα ζητήματα που θέτουν οι αγρότες στην ηγεσία του υπουργείου, ζητώντας αυτές να καταβάλλονται στο σύνολό τους μέσα από μια δίκαιη και αποτελεσματική διαδικασία εκτίμησης των ζημιών. Τέλος, ζητούν να προχωρήσει το θέμα του Μητρώου Αγροτών, αλλά και να ληφθεί απόφαση για φθηνό αγροτικό πετρέλαιο.

Ζougla

Καλαμάτα: Video με όργια από φοιτήτριες με αγρότες

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΒΓΗΚΕ ΜΟΥΦΑ
ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥ΅ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ.

ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ.



Σε ιδιώτες γιατρούς οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ

Οι συμβεβλημένοι γιατροί του Ταμείου των δημοσίων υπαλλήλων και του ΟΑΕΕ θα εξυπηρετούν από την Δευτέρα και τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ.

Αυτή ήταν η «απάντηση» των συναρμόδιων υπουργείων Υγείας και Εργασίας στις κινητοποιήσεις των γιατρών του ΙΚΑ, οι οποίοι έχουν βάλει τετραήμερο λουκέτο στα πολυϊατρεία, αφήνοντας τους ασφαλισμένους χωρίς ιατρική κάλυψη.

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας .........

Λοβέρδος και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ότι ετοιμάζεται υπουργική απόφαση αλλά και σχετική προσθήκη στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο  αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον ιατρικό κλάδο.

Παράλληλα, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ θα έχουν πλέον πρόσβαση και στα Κέντρα Υγείας της χώρας και τα εξωτερικά ιατρεία του ΕΣΥ.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύουν έως ότου να τεθεί σε λειτουργία ο Εθνικός Οργανισμός Παροχών Υπηρεσιών Υγείας, που θα παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας σε όλους τους ασφαλισμένους.

Στο μεταξύ, σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρεί αύριο, Παρασκευή, η Πανελ. Ομοσπονδία Υγειονομικών υπαλληλων ΙΚΑ( ΠΟΥΓΥ-ΙΚΑ) με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας των συλλογών-μελών της. Για τις 9.30 πμ έχει προγραμματιστεί διαδήλωση έξω απο το υπουργειο Υγείας.

Η ΠΟΥΓΥ-ΙΚΑ επισημαίνει οτι με τις προωθούμενες διατάξεις του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμιας υγεία η αναμονή στα ιατρεία και εργαστήρια του ΙΚΑ θα αυξάνεται (αφού συνεχώς μειώνεται το προσωπικό) ενώ οι παροχές υγείας θα ελαττώνονται.

ΤΑ ΝΕΑ

Δικαστήριο δικαιώνει εργαζόμενο με stage

Tο μονομελές πρωτοδικείο με σημερινή απόφασή του δικαιώνει συμβασιούχο οποίος απασχολήθηκε με πρόγραμμα stage στο Δήμο Άνω Λιοσίων. Με την απόφασή του (862/2011) το δικαστήριο υποχρεώνει τον Δήμο να απασχολεί την εργαζόμενη μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της αγωγής της, θεωρώντας πως ο Δήμος ήταν ο πραγματικός της εργοδότης, αντί του ΟΑΕΔ.

Η απόφαση αναφέρει: «δεν μπορεί να ..........

θεωρηθεί ότι η μακροχρόνια, επί δυόμισι έτη, απασχόληση της αιτούσας είχε σκοπό μόνον την επαγγελματική της κατάρτιση, τη μαθητεία, την ένταξη ή την επανεκπαίδευσή της επί ενός αντικειμένου ευκόλως κατανοητού».
Το δικαστήριο δέχεται ότι: «Η πραγματική φύση της απασχόλησης της αιτούσας ήταν αυτή της εξαρτημένης εργασίας, με όλες τις περαιτέρω συνέπειες (π.χ. μισθολογικές, ασφαλιστικές, συνταξιοδοτικές κλπ) του στοιχείου της εξάρτησης».

Κ. Σκανδαλίδης: Σύντομα η απόφαση για τις αποζημιώσεις αγροτών

Ανακοινώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις αποζημιώσεις των αγροτών από τις ζημιές του 2010 προανήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδης, υπογραμμίζοντας τη βούληση της κυβέρνησης να στηρίξει το αγροτικό εισόδημα και την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκανδαλίδης, θα εφαρμοστεί μικτό σύστημα αποζημιώσεων μέσω ΕΛΓΑ και ΠΣΕΑ, ενώ οι αποζημιώσεις για το βαμβάκι (πράσινο σκουλήκι κλπ.) θα δοθούν μόλις γίνει εξατομίκευση τους. Για τις αποζημιώσεις (ζημιές) του 2011 τέλος θα εφαρμοστεί ο νέος κανονισμός του ΕΛΓΑ.

Οσον αφορά στο πετρέλαιο των αγροτών, .............

σημείωσε ότι το υπουργείο εξετάζει διάφορες λύσεις και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που υπάρξει εξίσωση των τιμών πετρελαίου κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης στους αγρότες είτε θα δοθούν φορολογικά κίνητρα, είτε θα καθιερωθεί αγροτικό πετρέλαιο.

Συμφωνίες με Ισραήλ

Αναφερόμενος εξάλλου στην επίσημη επίσκεψη του στο Ισραήλ, ο κ. Σκανδαλίδης έκανε λόγο για άριστο κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες, σημειώνοντας ότι προωθούνται μια σειρά από συμφωνίες στον αγροτικό τομέα.

Ηδη, όπως εξήγησε, προωθείται η δημιουργία διαμετακομιστικών σταθμών αγροτικών προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα. Η σχετική συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί στην διακυβερνητική διάσκεψη που θα γίνει στο Ισραήλ τον ερχόμενο Απρίλιο.

Επίσης, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας στον τομέα της εφηρμοσμένης έρευνας ανάμεσα στο ΕΘΙΑΓΕ και το ισραηλινό Κέντρο αγροτικών ερευνών. Ένα σύμφωνο συνεργασίας (οδικός χάρτης) ανάμεσα στις δύο χώρες για ανάπτυξη των διμερών σχέσεων σε πολλούς τομείς της γεωργικής παραγωγής.

Τέλος, σύντομα θα υλοποιηθεί ένα κοινό πρόγραμμα ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου με φορείς της Ημαθίας και εμπορικών φορέων του Ισραήλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε ισχύ η απόφαση για την απαγόρευση καταχρηστικών όρων από τις τράπεζες

Σε ισχύ τίθεται η απόφαση του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Κεγκέρογλου, με την οποία απαγορεύεται η χρήση οκτώ καταχρηστικών όρων από τις τράπεζες.

Η απόφαση, που δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, έχει εφαρμογή και παράγει αποτελέσματα και έναντι των τραπεζών που δεν ήταν διάδικοι και αφορά όλους τους καταναλωτές, οι οποίοι επωφελούνται από τις διατάξεις της, χωρίς να χρειαστεί να υποβληθούν σε καμία διαδικασία ή κόστος.
Με την έκδοσή της, όλα τα πιστωτικά ...........

ιδρύματα ή εταιρείες παροχής πιστώσεων οφείλουν άμεσα να απαλείψουν αυτούς τους καταχρηστικούς όρους και να πάψουν να κάνουν χρήση αυτών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση απαγορεύεται η διατύπωση και χρήση των παρακάτω οκτώ όρων:

1. Ο όρος που προβλέπει ότι σε περίπτωση ανάληψης μετρητών από κατάστημα ή ΑΤΜ του ίδιου πιστωτικού ιδρύματος, καταβάλλονται από τον καταναλωτή προμήθεια ή λειτουργικά έξοδα στο πιστωτικό ίδρυμα.

2. Ο όρος που προβλέπει ότι στην περίπτωση στεγαστικού δανείου που χρησιμοποιείται για κατασκευή ή ανέγερση κατοικίας, το δάνειο κατατίθεται σε δεσμευμένο λογαριασμό του οφειλέτη και ενώ η αποδέσμευση γίνεται σταδιακά, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, ο δανειολήπτης επιβαρύνεται με τους τόκους του δανείου, από την ημέρα που κατατίθεται το ποσόν στον δεσμευμένο λογαριασμό. Ο όρος αυτός απαγορεύεται, ανεξάρτητα αν το ποσόν που κατατίθεται στον λογαριασμό του δανειολήπτη εκτοκίζεται με τόκο κατάθεσης.

3. Ο όρος που προβλέπει ότι επιβάλλονται προμήθεια ή έξοδα για την κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου, που είναι πελάτης του πιστωτικού ιδρύματος.

4. Ο όρος με τον οποίο επιβάλλονται προμήθεια ή έξοδα σε κάθε κίνηση λογαριασμού ταμιευτηρίου ή τρεχούμενου αναφορικά με την ανάληψη ή κατάθεση μετρητών ή επιταγής στα ταμεία των τραπεζών, όταν οι κινήσεις υπερβαίνουν το καθορισμένο από την τράπεζα όριο.

5. Ο όρος που προβλέπει την επιβολή εξόδων αδράνειας σε καταθετικούς λογαριασμούς, που παραμένουν ακίνητοι για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από αυτό που καθορίζει η τράπεζα.

6. Ο όρος που προβλέπει ότι οι λογαριασμοί με μέσο μηνιαίο υπόλοιπο μικρότερο από εκείνο που ορίζει η τράπεζα βαρύνονται με έξοδα τήρησης και παρακολούθησης των κινήσεων.

7. Ο όρος που υποχρεώνει τον καταθέτη να ειδοποιήσει αμέσως την τράπεζα, σε περίπτωση απώλειας του βιβλιαρίου καταθέσεων, και ορίζει ότι η τράπεζα δεν ευθύνεται σε περίπτωση που πραγματοποιήσει πληρωμή σε άλλο πρόσωπο, πριν λάβει την προαναφερόμενη ειδοποίηση.

8. Ο όρος που περιορίζει την ευθύνη των τραπεζών μόνο για δόλο ή για βαριά αμέλεια υπαλλήλου της, σε περίπτωση μη γνήσιας υπογραφής σε δελτία ή εντολές πληρωμής, αποκλείοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την ευθύνη της για ελαφρά αμέλεια.

ΝΙΝΟ - 14 Φλεβάρη [ Επίσημο Video Clip ]

Το video clip του Νίνο «14 Φλεβάρη», είναι έτοιμο. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μανώλης Τζιράκης.
Ο τραγουδιστής φοράει ασπρόμαυρο κουστούμι και μακρύ μαύρο παλτό σε ένα περιβάλλον άκρως ρομαντικό, με χιόνι και κατακόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς! Τα υπόλοιπα στο video clip που ακολουθεί!





Οι στίχοι:

14 Φλεβάρη
πάντοτε μαζί μακάρι
είσαι τ’ άλλο μου μισό μου
χρόνια μας πολλά μωρό μου

Έχω περάσει τα 25
κι η καρδιά μου μοιάζει 5
έχω μέσα μου ζωή
έχω μέσα μου ζωή

Στην κατηφόρα πατάω γκάζι
τίποτα δε με τρομάζει
έχω δρόμο να τραβήξω
έχω όνειρα πολλά

Σου τραγουδάω μόνο το ένα
την αγάπη μου για σένα
να κρατάς σαν φυλαχτό
ακόμη κι όταν θα χαθώ

Είχε πίσω τις αναμνήσεις
ποτέ σου μην τις σβήσεις
γιατί αυτά είναι που θα μείνουν
από μέσα σου δεν σβήνουν

14 Φλεβάρη
κι ο έρωτας φωτιά έχει πάρει
δυο φιλιά σου απόψε δωσ’ μου
γι’ όλα τα λεφτά του κόσμου

14 Φλεβάρη
πάντοτε μαζί μακάρι
είσαι τ’ άλλο μου μισό μου
χρόνια μας πολλά μωρό μου

Ότι έχω ζήσει έως τώρα
μου ‘χουν δώσει μία φόρα
για ν’ αντέχω στη βροχή
στους κεραυνούς σ’ όλα μαζί

Όσοι έρωτες κι αν ήρθαν
ήταν σαν να μην υπήρχαν
σ’ έχω τόσο ερωτευτεί
σ’ έχω τόσο ερωτευτεί

14 Φλεβάρη
κι ο έρωτας φωτιά έχει πάρει
δυο φιλιά σου απόψε δωσ’ μου
γι’ όλα τα λεφτά του κόσμου

14 Φλεβάρη
πάντοτε μαζί μακάρι
είσαι τ’ άλλο μου μισό μου
χρόνια μας πολλά μωρό μου

Χρόνια μας πολλά μωρό μου

14 Φλεβάρη
κι ο έρωτας φωτιά έχει πάρει
δυο φιλιά σου απόψε δωσ’ μου
γι’ όλα τα λεφτά του κόσμου

14 Φλεβάρη
πάντοτε μαζί μακάρι
είσαι τ’ άλλο μου μισό μου
χρόνια μας πολλά μωρό μου

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα δεν κυκλοφορούν Μεσσηνιακές εφημερίδες λόγω της χθεσινής αργίας για την Εορτή της Υπαπαντής του Χριστού.
Πρωτοσέλιδα θα έχουμε πάλι αύριο