Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Β' Τοπική 1ος Όμιλος. Αποτελέσματα 17ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 17ης Αγωνιστικής




Από την Νίκη Πλάτης

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Αποτελέσματα 21ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 21ης Αγωνιστικής




Από την Εράνη Φιλιατρών

ΠΑΟ - ΑΕΚ 3 - 1 Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Την έκανε… ορεκτικό!

Η εκδίκηση -όπως και τα ορεκτικά- είναι πιάτο που τρώγεται κρύο.

Ο Παναθηναϊκός τη «σέρβιρε» με συνοπτικές διαδικασίες στην ΑΕΚ (3-1) και αφού την ξεχρέωσε για το Κύπελλο, ετοιμάζεται να φάει… τα λυσσακά του την επόμενη βδομάδα για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο «Καραϊσκάκη»!

Λίγη η «Ένωση», έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα ..........

μόνο όταν ο Σκόκο μείωσε τα γκολ των Κατσουράνη και Βύντρα και είδε τον Σισέ να της δίνει τη «χαριστική βολή».

Πώς έπαιξαν

Εκπλήξεις επεφύλασσαν οι συνθέσεις που παρέταξαν οι δύο τεχνικοί.

Σε αυτή του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν βρισκόταν ο Νίνης (που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε και από την αποστολή), ενώ από εκείνη της «Ένωσης» απουσίαζε ο Νάτσο Σκόκο!

Έτσι, στο 4-3-3 του Πορτογάλου, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Καντέ και Βύντρα. Στα χαφ βρέθηκαν οι Σιμάο (σε ρόλο «σκούπας»), Κατσουράνης, Καραγκούνης και μπροστά τους οι Λέτο (αριστερά), Χριστοδουλόπουλος (δεξιά) και Σισέ (κορυφή).

Από την άλλη, στο… ιδιόμορφο 4-4-2 του Χιμένεθ, τερματοφύλακας ήταν ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας και Γιάχιτς. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μάκος και Ντιόπ -με τους Λαγό και Μίτσελ να πηγαίνουν στα πλάγια, αλλά να τους δίνουν βοήθειες. Στην επίθεση, δε, ο Μπαχά κινούνται λίγο πίσω από τον προωθημένο Λυμπερόπουλο.

Δείτε τα γκολ



Λυπούμαστε για τις λάθος εντυπώσεις, λέει τώρα η Τρόικα μετά τις αντιδράσεις

Mε ανακοίνωσή της τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η Τρόικα αναφέρει ότι λυπάται για τις λάθος εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τη συνέντευξη των εκπροσώπων της την Παρασκευή. Η ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο των αντιδράσεων της ελληνικής κυβέρνησης και των κομμάτων. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι η Τρόικα στηρίζει τις προσπάθειες του ελληνικού λαού για την έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:.......

«Με το πέρας της κοινής αποστολής μας, χθες, διαπιστώσαμε ότι το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας παραμένει σε καλό δρόμο. Επισημάναμε επίσης ότι συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε σθεναρά την Κυβέρνηση για την επίτευξη των στόχων της, δηλαδή της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και της αποκατάστασης της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, όπως αποτυπώνεται και στο Μνημόνιο επί του προγράμματος. Η συνεργασία μας σε αυτήν την προσπάθεια βασιζόταν πάντα και εξακολουθεί να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Οι τρεις Οργανισμοί μας σέβονται απόλυτα τις αρμοδιότητες και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης σε όλους τους τομείς λήψης οικονομικών αποφάσεων, ο δε ρόλος μας συνίσταται στην παροχή συμβουλών και υποστήριξης προς την Κυβέρνηση μέσω της εξέτασης εναλλακτικών λύσεων κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Είναι λυπηρό εάν κάποια στιγμή σχηματίστηκε διαφορετική εντύπωση. Αναγνωρίζουμε τις δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία και σεβόμαστε απόλυτα τις αξιοσημείωτες προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός. Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες αυτές».

ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΟ
ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.


Δημήτρης Κουσελάς: Ικανοποιημένη η Κυβέρνηση απο την Περαίωση. [ Video ]

Ικανοποιημένος από την διαδικασία της περαίωσης δήλωσε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουσελάς κατά την επίσκεψή του στα Φιλιατρά για τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Κουσελά, δεν πρόκειται να ληφθούν άλλα μέτρα λιτότητας από την Κυβέρνηση.

Δείτε το Video με τις Δηλώσεις Κουσελά.




Εμείς έχουμε μια απορία. Εκτός από αυτήν την ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Κυβέρνησης με τον Μπόμπολα για την Αττική οδό, γιατί δεν την αναλαμβάνει το Δημόσιο αφού έχει αποπληρωθεί τρείς και τέσσερις φορές και είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση;
ΓΙΑΤΙ να πληρώνουν οι πολίτες κ. Κουσελά τον Μπόμπολα για πόσα ακόμα χρόνια με την Αττική οδό; Και πόσες ακόμα επιχειρήσεις κερδοφόρες....

Αυστηρά διαβήματα Παπανδρέου

Με τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, επικοινώνησε τηλεφωνικά, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ύστερα από τη θύελλα που προκάλεσαν κατά τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής οι τοποθετήσεις της τρόικας που ανάγκασαν σε αυστηρή απάντηση την ελληνική κυβέρνηση.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός κατέστησε .........

απολύτως σαφή στον κ. Καν την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο οι εκπρόσωποι της τρόικας, και εν προκειμένω του ΔΝΤ, εξέθεσαν τις απόψεις τους για την προσαρμογή της ελληνικής οικονομίας, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εξέφρασε στον Έλληνα πρωθυπουργό την κατανόησή του προς το πνεύμα των επισημάνσεών του και τον σεβασμό του προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου προτίθεται να επικοινωνήσει τόσο με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ, όσο και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, κάνοντας ανάλογα διαβήματα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει διάβημα και στον Πρόεδρο του «Γιούρογκρουπ» Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο κ. Παπανδρέου επικοινώνησε ήδη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, αρμόδιο για τις νομισματικές υποθέσεις, Όλι Ρεν.

Με πρωτοβουλία Στρος Καν η επικοινωνία

Στην επικοινωνία του με τον κ. Στρος Καν, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του επικεφαλής του ΔΝΤ, που θέλησε να βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ύστερα και από την ανακοίνωση που εξέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Παπανδρέου μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της "τρόικας", τονίζοντας ότι δεν είναι δική τους δουλειά να απευθύνονται στον ελληνικό λαό και να λένε τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση με τη δημόσια περιουσία ή με τους εργαζόμενους και όλα τα άλλα που είπαν και ζήτησε τις δικές του ενέργειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Στρος Καν έδειξε απόλυτη κατανόηση προς τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, θεώρησε θεμιτή και δικαιολογημένη την αντίδρασή της.

Η σκληρή ανακοίνωση της κυβέρνησης

Την σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης στις υποδείξεις της τρόικας είχε ήδη εκφράσει σε αυστηρότατο τόνο, με μεταμεσονύκτια ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σε αυτή ο Γιώργος Πεταλωτής χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη συμπεριφορά των εκπροσώπων ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ.

Η οργισμένη ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που ξεσήκωσε και αυτή με τη σειρά της θύελλα αντιδράσεων στην αντιπολίτευση, έχει ως εξής:

«Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη συνέντευξή τους, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό», τονίζεται στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου και προστίθεται: «Η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη, αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους. Επ' αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξ ίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση».

Ραγκούσης: Ο ελληνικός λαός δεν έχει δώσει εντολή στην Τρόικα

Ήδη από χθες το βράδυ κορυφαία κυβερνητικά στελέχη είχαν αρχίσει να εκφράζονται με δυσφορία για το ύφος αλλά και το περιεχόμενο (με σημείο αιχμής το πωλητήριο των 50 δισ.) των τοποθετήσεων της τρόικας:

Την αποκλειστική ευθύνη έχει η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός δεν έχει δώσει εντολή σε κανέναν εκπρόσωπο της τρόικας να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή και να του δίνει μαθήματα, σημείωνε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στη Βέροια.

«Κανείς από όλους όσοι οφείλουν να συνδράμουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση δεν μπορεί να παρεξηγεί τον ρόλο του. Και ο ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο δεν έχει δώσει εντολή να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου. Ο ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο της τρόικας δεν έχει δώσει την εντολή, ή την εξουσιοδότηση, να του δίνει μαθήματα. Και γι αυτό τον λόγο σε ανύποπτο χρόνο έχουμε ξεκαθαρίσει τους ρόλους. Η ευθύνη μάς ανήκει, μάς ανήκει αποκλειστικά και είμαστε σε θέση απέναντι στον ελληνικό λαό, ανά πάσα στιγμή, να αιτιολογήσουμε τις αποφάσεις μας» επεσήμανε ο υπουργός

Βενιζέλος: Την Ελλάδα την κυβερνά ο λαός της

Τονίζοντας ότι την χώρα κυβερνά ο ελληνικός λαός μέσω του Κοινοβουλίου και της κυβέρνησης και κανένας άλλος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσε αναφερόμενος στις συστάσεις της τρόικας:

«Ένα πράγμα πρέπει να είναι σαφές από όλους: Ο τόπος αυτός, που διέρχεται τώρα μία βαθιά οικονομική και δημοσιονομική κρίση, έχει πλήρη συνείδηση του προβλήματος. Οι Έλληνες πολίτες, ελληνική κοινωνία, είναι αυτοί που στηρίζουν τις αναγκαίες αλλαγές. Αυτό που κάνουμε είναι επώδυνο αλλά έχει προοπτική, δίνει ελπίδα στην ελληνική οικονομία, στον ελληνικό λαό.
«Ο ελληνικός λαός όμως, μέσω της Βουλής και της Κυβέρνησής του και στο πλαίσιο του Συντάγματος και των δημοκρατικών αρχών, κυβερνά την Ελλάδα. Δεν την κυβερνά και δεν την διαφεντεύει κανείς άλλος. Όσοι βοηθούν την προσπάθειά μας -και τους ευχαριστούμε γι' αυτό- ξέρουν πως πρέπει να σέβονται την αξιοπρέπεια και τις ευαισθησίες του ελληνικού λαού». «Δεν δεχόμαστε τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές».

Πυρ και από το κόμμα

Για «τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές» που δεν πτοούν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, κάνει με ανακοίνωσή του λόγο ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη των εκπροσώπων της τρόικας.
«Οι εκπρόσωποι της τρόικας, ξεπέρασαν τα όρια. Τα όσα είπαν, χθες, είναι απαράδεκτα και αποδοκιμαστέα. Τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές για το πώς θα αξιοποιηθεί η περιουσία του ελληνικού δημοσίου, η περιουσία του ελληνικού λαού, δεν δεχόμαστε από κανέναν. Και από κανέναν, δεν δεχόμαστε να κουνά το δάκτυλο του στον ελληνικό λαό, μέσα στο σπίτι του. Να το κουνάνε στα δικά τους σπίτια», τονίζεται στην ανακοίνωση του κ. Καρχιμάκη και προστίθεται: «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου, ξέρουν ποια είναι τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού λαού και αυτά υπηρετούν με επιτυχία. Γι αυτό πήραμε σκληρές αποφάσεις και σώσαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία, για αυτό προχωράμε σε ριζικές αλλαγές για να βγάλουμε οριστικά τη χώρα από την κρίση. Για να μην χρειαστούμε ξανά ούτε Μνημόνια ούτε τρόικες και φυσικά ούτε τους εκπροσώπους τους».

ΕΘΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ
Σιγά τα αίματα Γιωργάκη... Σιγα τα αίματα...


Προσυμφωνημένο στο Μνημόνιο το ξεπούλημα των 50 δισ.

Παρακολουθουμε τις τελευταιες μερες το θεατρο του παραλογου που παιζεται (απο ολους) σε σχεση ή σε συνεργασια με την τροικα. Βγαινει (δηθεν) ο κυρ Τομσεν σε μια ομιλια του, αποσπασματα της οποιας ειδαμε και στα καναλια και ειπε πολλά και διαφορα. Αυτα τα οποια ειχαν τη μεγαλυτερη δημοσιοτητα ειναι το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας (για πωλησεις 50 δισ. μας ειπε -ταχα μου ταχα μου- ο Τομσεν) και οι παραινεσεις του προς τους απεργουντες να σταματησουν τις απεργιες.

Και μετά ακουσαμε, ή ειδαμε πολλοι στο ........

ιντερνετ, τις εξαλλες (μουφα οπως θα αποδειχθει στη συνεχεια) αντιδρασεις απο τους Τρεμη, Πρετεντερη και Τσιμα στο δελτιο αποβλάκωσης του MEGA.

Αργοτερα, ο κυρ Πεταλωτης έβγαλε ανακοινωση οπου τα εριχνε στην τροικα με δηθεν αυστηρο υφος και δηλωσεις του στυλ οτι “εντολες παιρνουμε μονο απο τον ελληνικο λαο”.

Σημερα ειχαμε και δηλωσεις “οργισμενες” απο διαφορους, εγω ακουσα τον “πολλά βαρυ και οχι” Καρχιμακη και τον Βενιζελο. Ολοι αυτοι μεσα στο παιχνιδι της εσκεμμενης παραποιησης της πραγματικοτητας.

Και γιατι το λεω αυτο; Ειδατε πουθενα αυτη τη μουσιτσα τον Παπακωνσταντινου; Εξαφανισμενος απο παντου, ουτε μαζι με την τροικα βγηκε οπως άλλες φορες ουτε εκανε τιποτα δηλωσεις παρά μονο κατι για απειλες παραιτησης διαβασα.

Τι εκανε ο “κυριος” αυτος τουτες τις μερες; Γιατι εχει να εμφανιστει τοσες μερες;

Να υπενθυμισω απλα οτι η “αξιοτιμη” Βουλη μας, με τροπολογια που ψηφιστηκε αμεσως μετα την υπογραφη του πρωτου μνημονιου εχει δεχθει οτι:

“Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη – μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου εισάγονται στη Βουλή για συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους”.

Ο Παπακωνσταντινου λοιπον, ενω παιζοταν ολο αυτο το θεατρο που σας περιεγραψα παραπανω, τι εκανε στα παρασκηνια για τα οποια κανενας δεν μας ενημερωσε;

Πολυ απλα και κατω απο τα φωτα της δημοσιοτητας, υπεγραφε την “Τρίτη επικαιροποίηση Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής”.

Δλδ την επικαιροποιηση του Μνημονιου, όπου εκει αναφερονται πολλά απο οσα ελεγε ο Τομσεν στη συνεντευξη του που (ΔΗΘΕΝ) προκαλεσε σαλο και τοσες αντιδρασεις.

Παραθετω μονο δυο σημεια απο το κειμενο που αναρτηθηκε στην ιστοσελιδα της κυβερνησης, με ημερομηνια 11/2:

α) Πολιτική αποκρατικοποιήσεων, αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και αναδιαρθρώσεων

Ενίσχυση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας για την περίοδο 2012-2015.

Ολοκλήρωση της καταγραφής και της δημιουργίας ενός χαρτοφυλακίου συμμετοχών και εμπορικά αξιοποιήσιμων ακινήτων ύψους τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ. Στόχος είναι η συνολική είσπραξη εσόδων τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ την περίοδο 2011-2015 εκ των οποίων τα 15 δισ. έως το 2012.

και

β) Χρηματοπιστωτικό σύστημα

Το Ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα παραμένει σταθερό, ενώ προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της ρευστότητας μέσα από νέα κανάλια χρηματοδότησης και η στήριξη πρωτοβουλιών για την αναδιάρθρωση του τραπεζικου συστηματος.

Το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορεί να παράσχει 30 δις. επιπλέον εγγυήσεις για την άντληση ρευστότητας από τις τράπεζες μέσω τραπεζικών ομολόγων, ώστε να μπορούν να συνεισφέρουν στη χρηματοδότηση της οικονομίας.”

Ενα σχολιακι τελευταιο: Τι μαθαμε εμεις απο ολα αυτα; Τι μας σερβιρουν τα καναλια;

“Οτι ο κακος Τομσεν μας κουνησε το δαχτυλο και οτι η κυβερνηση αντεδρασε σθεναρα στις προκλησεις της τροικας”.

Ενω η αληθεια, για πολλοστη φορα, ειναι άλλη απο αυτα που μας σερβιρουν.

Και ειναι οτι οσα ειπε ο Τομσεν ειναι συμφωνημενα με την κυβερνηση.

Ενταξει κυριοι σοσιαλΗστες; Κοφτε πια το δουλεμα, γιατι σας εχουμε παρει χαμπαρι καιρο τωρα.

Και μαζεφτε τα τσιρακια σας στα ΜΜΕ, γιατι αν νομιζουν οτι με τετοιες ψευτικες αντιδρασεις θα μετριασουν την οργη του κοσμου εναντιον τους ειναι πολυ μακρια νυχτωμενοι.

* Για οσους θελουν να διαβασουν ολο το κειμενο το οποιο εχει τον τιτλο “Τρίτη επικαιροποίηση Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής”, βρισκεται εδω.

Tsantiri.gr

Σήκω Αντρέα για να δείς.... το παιδί της Αλλαγής!!!!

Ανδρέας Παπανδρέου: Ενας χαρισματικός και λαοφιλής ΗΓΕΤΗΣ.



Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου: Ένας πολιτικός υπηρέτης των μεγαλοεπιχειρηματιών.
Δείτε.......





Λυπηθείτε τους καημένους τους βουλευτές. Έχουν ελάχιστες παροχές.

ΕΣΕΙΣ Είστε οι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΡΕΠΠΑ. Όχι εμείς ρε αρχιτζαμπατζή.

O Υπουργός μεταφορών Δημήτρης (Χ)Ρέππας αποκάλεσε τους πολίτες του κινήματος "Δεν πληρώνω" ως Τζαμπατζήδες.
Δείτε και φρίξτε με τους μισθούς και τα επιδόματα, ατελειες και άλλες παροχές και κρίνετε μόνοι σας για το ποιοι είναι οι πραγματικοί ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.

Θυμάστε την δήλωση που είχε κάνει ο .........

Πάγκαλος ότι οι πολίτες είναι διεφθαρμένοι; Δείτε και κρίνετε μόνοι σας για το ποιοι είναι οι διεφθερμένοι.
Ότι και να σας πούμε εδώ είναι λίγο. Δείτε και φρίξτε.

Δείτε το Video



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Φεβρουαρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.







ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 Video με τα γκολ

Δειτε τα Video με τα γκολ αναλεσα στον Αρη και τον Ολυμπιακό για την 22η Αγωνιστική