Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Αγώνας διαρκής, πολύμορφος, αδιάλλακτος μέχρι την τελική νίκη- Τι έγινε χθες με τις μηνύσεις μας σε βάρος υπαλλήλων της Αττικής οδού ΑΕ

Τι έγινε με τις μηνύσεις στην Αττική οδό. ΟΛΟΚΛΗΡΗ η μαρτυρία από τους αγωνιστες εναντια στα διόδια.

Αγώνας διαρκής, πολύμορφος, αδιάλλακτος μέχρι την τελική νίκη

Ή εμείς ή αυτοί

Χθες, Παρασκευή 4-3-11, μετά το πολύ ........

πετυχημένο δίωρο άνοιγμα των διοδίων της Ελευσίνας (εθνική οδός) από τις Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω», κατευθυνθήκαμε προς την Αττική οδό προκειμένου να γυρίσουμε σπίτι.

Είχαμε αποφασίσει να βιντεοσκοπήσουμε, προκειμένου να παρουσιαστεί με απλό τρόπο στους συναγωνιστές, το πώς προβαίνουμε ατομικά στη μη καταβολή διοδίων, με δήλωση αδυναμίας πληρωμής και απαίτηση έκδοσης απόδειξης επί πιστώσει.

Θα το κάναμε σαν να υπήρχε αστυνομικός της τροχαίας, είτε στην πραγματικότητα υπήρχε είτε όχι.

Έτσι όντως κάναμε αλλά η υπάλληλος στο γκισέ μετά από επικοινωνία με τα κεντρικά και με τη συμβουλή του επόπτη βάρδιας των διοδίων αρνήθηκε να μας ανοίξει την μπάρα και να μας εκδώσει απόδειξη επί πιστώσει κατακρατώντας μας παράνομα για τουλάχιστον 45 λεπτά της ώρας.

Εμείς φυσικά, παρουσία και άλλων συναγωνιστών που γυρνούσαν εκείνη την ώρα από την κινητοποίηση, αφού ενημερώσαμε την υπάλληλο ότι διαπράττει το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης το οποίο διώκεται αυτόφωρα καθώς και το αδίκημα της άρνησης έκδοσης φορολογικού στοιχείου, καλέσαμε την αστυνομία.

Έγιναν συλλήψεις και οδηγηθήκαμε στο τμήμα.

Εμείς φυσικά γνωρίζαμε ότι οι δικηγόροι της Αττικής οδού θα δασκάλευαν την ταμία και τον επόπτη να καταθέσουν και αυτοί μηνύσεις για συμψηφισμό.

Ήμασταν όμως αποφασισμένοι να παραμείνουμε ακόμα και 4 μέρες στο κρατητήριο, προκειμένου να στηρίξουμε μέχρι τέλους τον αγώνα μας απέναντι στο φασισμό των εταιριών των μεγαλοεργολάβων, οι οποίες δρουν σαν νταβατζήδες των δρόμων, κάνοντας πρακτικά ότι γουστάρουν με τις ευλογίες των κυβερνήσεων, που αποτελούν το πολιτικό τους προσωπικό.

Επίσης θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πλήγμα στο ηθικό των εκτελεστικών τους οργάνων, αλλαγή της τακτικής τους απέναντι στους οδηγούς, καθώς και ρήξη στη συνείδησή τους όσον αφορά τις σχέσεις τους με τους εργοδότες οι οποίοι για 3 και 60 τους υποχρεώνουν να προβαίνουν σε αδικήματα έναντι της ελευθερίας των πολιτών.

Οι υπάλληλοι στην πραγματικότητα δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά το σάκκο του μποξ, ανάμεσα σε ένα πόλεμο μεταξύ του μαχόμενου λαού και των μαγαλοεργολάβων και τραπεζιτών που σε συνεργασία με την κυβέρνηση μας πίνουν το αίμα.

Καταθέσαμε μηνύσεις για παράνομη κατακράτηση και για παρακώλυση συγκοινωνίας και οι υπάλληλοι καταθέσαν μηνύσεις (κατόπιν εντολών των δικηγόρων τους) για ψευδή καταμήνυση, επειδή ισχυρίστηκαν ότι δεν μας είχαν εγκλωβισμένους για 45 λεπτά αλλά για 20 λεπτά(!!!) κατόπιν άνωθεν εντολών, για παρακώλυση συγκοινωνίας επειδή όπως ισχυρίζονται μέσω (προφανέστατα παράνομων) αρχείων της εταιρίας το συγκεκριμένο όχημά μας είχε περάσει 14 φορές τα διόδια της Αττικής οδού χωρίς να πληρώσει, με τον οδηγό να σπρώχνει την μπάρα, άρα θα μπορούσε να σπρώξει την μπάρα για ακόμη μια φορά!!!!!!!!!

Τέλος μας μήνυσαν για δυσφήμηση, διότι με την πράξη μας, λένε ότι απέναντι στη Αττική Οδό ΑΕ, φαίνονται ως ανίκανοι υπάλληλοι, συνεπώς μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους.

Το τελευταίο, είναι μία εκβιαστική προσπάθεια της εργοδοσίας να βουλώσει τα στόματα των υπαλλήλων και να τους πει ότι αν «δεν είναι καλά παιδιά» τότε θα χάσουν τη δουλειά τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ενώ η κανονική διαδικασία θα ήταν η αυτόφωρη, με τις συλλήψεις μας και την παραμονή μας στο κρατητήριο μέχρι την Τρίτη το πρωί, κάτι για το οποίο ήμασταν προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι, οι μεγαλοεργολάβοι κίνησαν γη και ουρανό προκειμένου ο εισαγγελέας υπηρεσίας να πει προφορικά στο διοικητή του τμήματος ο οποίος έσπευσε βραδυάτικα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, να αφεθούμε όλοι ελεύθεροι και να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Οι αστυνομικοί του τμήματος μας είπαν πως κάτι τέτοιο ήταν πρωτοφανές!!

Ο αγώνας μας ουσιαστικά, αυτή την περίοδο παίρνει νέα μορφή και καινούργιες διαστάσεις.

Το άρθρο του Reuters είναι χαρακτηριστικό για το πόσο επικίνδυνο θεωρούν το Κίνημά μας, όλα τα λαμόγια που μας διαφεντεύουν και μας ξεζουμίζουν, ντόπια και πολυεθνικά.

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει και τα αντίπαλα στρατόπεδα έχουν χωριστεί. Το ποτάμι πλέον δε γυρίζει πίσω.

Η αλληλεγγύη των συναγωνιστών μας που έσπευσαν στο τμήμα και παρέμειναν μέχρι πολύ αργά το βράδυ, όπου αποχώρησαν κατόπιν δικής μας προτροπής προκειμένου να ξεκουραστούν, καθώς και τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα συναγωνιστών οι οποίοι θέλησαν να μεταβούν στο αστυνομικό τμήμα, είναι η δύναμη μας.

Ο αδιάλλακτος, διαρκής και ανένδοτος αγώνας μας είναι η συνταγή της τελικής μας νίκης!

Επιτέλους ο λαός πρέπει να επανακαταλάβει τη δημόσια περιουσία που εξ ορισμού του ανήκει!

-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ηλίας και Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μέλη των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω»

τα χώνει σε Νίκα ο πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Κουτσούλης

Με πολύ σκληρή γλώσσα επιτέθηκε στον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ο τέως Δήμαρχος Γιώργος Κουτσούλης.
Ο Κ. Κουτσούλης σε επιστολή του, επιρρίπτει ευθύνες στον σημερινό Δήμαρχο Καλαμάτας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην καλαμάτα με τα σκουπίδια να είναι λόφοι έξω απο τους καδους ενω κατηγορεί τον Νίκα ότι δεν ήθελα ποτε να λειτουργήσει η ΜΟΛΑΚ.

Στην επιστολή του ο Γ. Κουστούλης αναφέρει: .......

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ τ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Οι σωροί σκουπιδιών και η δυσοσμία που επικρατεί στους δρόμους της Καλαμάτας, φέρνουν στο νου μας τις θλιβερές ημέρες του 2002-03, τότε που η πόλη μας ήταν ένας απέραντος σκουπιδότοπος......

Τότε όμως υπήρχε δικαιολογία: Είχε κλείσει η ..........

μονάδα Λιπασματοποίησης Απορριμμάτων (ΜΟΛΑΚ) με δικαστική απόφαση, και δεν υπήρχε χώρος ταφής, ή γενικά απόθεσης απορριμμάτων.

Η πόλη δηλαδή ήταν παντελώς αθωράκιστη και βρισκόταν στο… έλεος των σκουπιδιών.Σήμερα όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος, καμία δικαιολογία να επιστρέψουμε στις ημέρες των αρχών του 2003.

Γιατί, η σημερινή δημοτική αρχή, το 2007, όταν ανέλαβε το Δήμο Καλαμάτας, παρέλαβε ένα ανανεωμένο στόλο απορριμματοφόρων, ένα σύγχρονο εργοστάσιο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών, τη ΜΟΛΑΚ, επισκευασμένη με βελτιωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις για τη λειτουργία της, αποκαθιστώντας και τον περιβάλλοντα χώρο της μονάδας που δυστυχώς είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.

Ακόμα παραδώσαμε μπαλοποιητή για τα αδρανή, ενώ εξασφαλίσαμε και ένα χώρο εναπόθεσης αδρανών («Μαραθόλακκα»), αδειοδοτημένο.

Αναμφισβήτητα λοιπόν, παραδώσαμε το Δεκέμβριο του 2007 στη Δημοτική Αρχή -μετά από αγώνα 4 ετών, που δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε κατά προτεραιότητα το βραχνά των σκουπιδιών- όλα όσα χρειαζόταν για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να σχεδιάσει χωρίς την πίεση του χρόνου, όπως εμείς, το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Βέβαια, ο κάθε δήμαρχος έχει το δικαίωμα να εφαρμόζει τη δική του πολιτική.

Όταν όμως αποτυγχάνει και οδηγείται σε αδιέξοδα ο δήμος είναι υποχρέωσή του να κάνει τη δημόσια αυτοκριτική του, και να αναγνωρίζει τα λάθη και τις παραλήψεις του κι όχι να προσπαθεί να απέχει από τις ευθύνες του προβλήματος με αλληλοσυγκρουόμενες τοποθετήσεις που απέχουν της αληθείας και δημιουργούν σύγχυση.

Υποχρέωση όμως και κάθε πολίτη -και ιδιαίτερα εκείνου που έχει διατελέσει δήμαρχος και μάλιστα έχει διαχειριστεί και λύσει το πρόβλημα- είναι να τοποθετείται δημόσια, όχι με ιδιοκτησιακό αίσθημα, αλλά με ευθύνη και αγάπη απέναντι στην πόλη και τους συμπολίτες του που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι για μια ακόμη φορά οφείλω να αναδείξω την αλήθεια για τα απορρίμματα, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, κάτι που για περισσότερα από 4 χρόνια αρνείται να πράξει ο δήμαρχος.Του ζητάμε λοιπόν:

1. Να παρουσιάσει τη μελέτη που, όπως ισχυρίζεται, για να επαναλειτουργήσει η ΜΟΛΑΚ χρειάζεται δαπάνες στο μηχανολογικό εξοπλισμό της ύψους 13 εκατομμυρίων €. Είναι απορίας άξιον αυτό, όταν είναι δεδομένο ότι στο τέλος του 2006, λίγο πριν παραδώσω τη Δημαρχία στον κ. Νίκα, οι υπεύθυνοι που είχαν οριστεί λειτούργησαν κανονικά τη ΜΟΛΑΚ, μετά την επισκευή της.

2. Να εξηγήσει στους κατοίκους της Καλαμάτας γιατί δεν μερίμνησε για την ανανέωση της άδειας λειτουργίας της ΜΟΛΑΚ που έληξε το Σεπτέμβριο του 2009 και αγνόησε τις προειδοποιήσεις μας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν τα σκουπίδια στους δρόμους.

Είναι προφανές λοιπόν ότι στις προθέσεις του δημάρχου, ευθύς και εξαρχής, ήταν να μην λειτουργήσει ποτέ τη συγκεκριμένη μονάδα.

3. Να στοιχειοθετήσει γιατί, δηλώνοντας υπέρμαχος της κομποστοποίησης, απορρίπτει τη δοκιμασμένη και με τα σχετικά εχέγγυα για την ποιότητα του επεξεργασμένου προϊόντος λύση της ΜΟΛΑΚ και κυρίως με πολύ μικρό κόστος που συνολικά δεν υπερβαίνει τα 40 € τον τόννο, και προτιμά τις μεθόδους του «Σούκου» αρχικά και της RAM σήμερα, με βεβαρυμμένο κόστος (69 € τον τόννο)!

4.Να θεμελιώσει εμπράκτως, θέτοντας σε λειτουργία τη ΜΟΛΑΚ, έστω και δοκιμαστικά, τους ισχυρισμούς του ότι πρόκειται για ένα εργοστάσιο στο οποίο «σκουπίδια βάζεις, σκουπίδια βγάζεις». Ή ας μας πει ο δήμαρχος έστω, σε ποία μελέτη ή άποψη ειδικού στηρίζει τον (έωλο) ισχυρισμό του;

Είναι τέλος πασιφανές, ότι αν ο δήμαρχος ακολουθούσε την πολιτική μας και απέθετε στη «Μαραθόλακκα» μπαλοποιημένα αδρανή, όπως θα έπρεπε να κάνει από το 2007, με δεδομένη τη λειτουργία της ΜΟΛΑΚ, η οποία ήταν έτοιμη στο τέλος του 2006, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

Αλήθεια κ. δήμαρχε, 4 χρόνια τώρα, τι έχεις κάνει ουσιαστικά για τα σκουπίδια, εκτός από το να κατηγορείς τους προηγούμενους δημάρχους, τον Περιφερειάρχη, την Κυβέρνηση και οποιονδήποτε άλλον, δηλαδή όλους τους άλλους εκτός από σένα;

Η έννοια της αυτοκριτικής είναι άγνωστη για σένα;

Γιώργος Ν. Κουτσούλης
τ. Δήμαρχος Καλαμάτας

Υ.Γ: Μπορείς να μας πεις δήμαρχε πόσο κοστίζουν οι σκουπιδοεργολάβοι τους οποίους μετά βδελυγμίας απεκήρυττες μέχρι και πριν τους εκλογές του Νοεμβρίου, τότε που τους “επιστράτευσες” για να κερδίσεις την… παρτίδα;

Έπεσαν μυνήσεις σε υπαλλήλους της Αττικής οδού

"Πολύ σκληρός για να πεθάνει" αποδείχτηκε για τον Μπόμπολα τόσο ο Λεωνίδας όσο και ο Ηλίας Παπαδόπουλος.

Σήμερα 4/3, μετά το άνοιγμα των ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ τα μέλη του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος εισερχόμενοι στην Αττική οδό μετά την κινητοποίηση στην Ελευσίνα ζήτησαν πιστωτικό σημείωμα, όπως προβλέπεται και όπως έχουμε ενημερώσει να γίνεται.
Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να δώσουν και .........

να σηκώσουν την μπάρα. Κλήθηκε η αστυνομία από τα μέλη των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ που ζήτησαν να μηνύσουν τους υπεύθυνους για παράνομη κατακράτηση.
Ο προϊστάμενος της Αττικής Οδού και αρμόδιος υπάλληλος οδηγήθηκαν μαζί με τα μέλη του κινήματος στο αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου.


Εκεί δήλωσαν ότι θα μηνύσουν (προφανώς για συμψηφισμό) και αυτοί τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα για παρακώλυση συγκοινωνιών(!!).
Μετά από κινητοποίηση δικηγόρων τόσο της παραχωρησιούχου "Αττική Οδός" όσο και δικηγόρων του κινήματος κατά των διοδίων και αφού ο καθένας ανάπτυξε τα νομικά του επιχειρήματα κατέληξαν στο να υποβληθούν μηνύσεις κατά της παραχωρησιούχου εταιρίας για παράνομη κατακράτηση.

Σημειώνουμε ότι στους περισσότερους σταθμούς διοδίων που σήμερα ζητήθηκε πιστωτικό δεν υπήρξαν αρνήσεις από τους υπαλλήλους των εταιριών και όλοι οι συναγωνιστές περνούσαν άνετα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ- ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ.

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

www.oxidiodia.gr

www.denplirono.info

τηλ. επικοινωνιας 6944270606

Βραδιά σατυρικής ποίησης στα Φιλιατρά

Μια πολύ όμορφη βραδιά αφιερωμένη στην σατυρική ποίηση η οποία κινήθηκε στο πνεύμα της αποκριάς, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στις 7:30 στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο της πόλης μας.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας, Αντιδήμαρχοι, και πολλοί πολίτες.

Την εκδήλωση άνοιξε η Δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη των πολιτιστικών θεμάτων του Δήμου κ. Βιβή Παντελάκη η οποία παρουσίασε τους συντελεστές της βραδιάς.
Ο κ. Χρήστος Πλακονούρης αναφέρθηκε ........

στην γέννηση της σάτιρας και την διαχρονική της εξέλιξη.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας ο οποίος είναι γνωστός Λογοτέχνης και ποιητής γνωστός και ως Κώστας Ερανιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στην σάτιρα όπως αυτή εκφράστηκε στην νεοελληνική ποίηση.

Τέλος ο εκπαιδευτικός , ποιητής και συγγραφέας κ. Στάθης Κακούτης αναφέρθηκε στο δημοτικό τραγούδι και στα αποκριάτικα Δημοτικά τραγούδια.

Ποιήματα διάβασαν η Φιλόλογος Σταματία Μιχαλακοπούλου και τα μέλη του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού θεάτρου Γιάννης Καπελούζος και Ευγενία Μανώλη.

Δείτε μερικά Video από την χθεσινή βραδιά.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Kopanaki News που μας παραχώρησε το πρώτο Video με την Κ. Παντελάκη






Ελάτε όλοι στο Καρναβάλι των Φούληδων στα Φιλιατρά





Κλείνουν τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων.

Ανάστατοι οι πολίτες των δύο πόλεων για το έγγραφο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Αναστάτωση επικρατεί για μία ακόμα φορά στους κατοίκους των Φιλιατρών και των Γαργαλιάνων μετά την απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου να αναστείλει την λειτουργία των δυο υποκαταστημάτων όταν πριν μερικούς μήνες οι διαβεβαιώσεις που παίρναμε ήταν ότι το ΙΚΑ Φιλιατρών όχι μόνο δεν θα κλείσει αλλά θα αναβαθμιστεί και θα προσλάβουν προσωπικό.
Ανάλογο σκηνικό είχε δημιουργηθεί και πριν ένα ακριβώς χρόνο κάνοντας το τότε δημοτικό συμβούλιο να λάβει σε έκτακτη συνεδρίαση του την απόφαση για κατάληψη του υποκαταστήματος και τον τότε δήμαρχο της πόλης Αλκη Ξύγκα στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας με την κατηγορία της παρακώλυσης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Στην τότε παρέμβαση του ο βουλευτής Μεσσηνίας .........

του ΠΑΣΟΚ και νυν Υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς είχε θέσει για πολλοστή φορά το θέμα της στελέχωσης του ΙΚΑ Φιλιατρών και είχε πάρει διαβεβαιώσεις από τον τότε -αλλά και νυν- Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη ότι το ΙΚΑ όχι μόνο δεν θα κλείσει αλλά θα αναβαθμιστεί και θα προσληφθούν και τρεις υπάλληλοι. Διαβάστε εδώ την τότε παρέμβαση Κουσελά και την διαβεβαίωση του Γ. Κουτρουμάνη.
Διαβεβαίωση που έμεινε ασφαλώς στα λόγια αφού δεν υλοποιήθηκε ποτέ αυτή η διαβεβαίωση του.

Χθες το βράδυ στην βραδιά σατυρικής ποίησης που έγινε στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο Φιλιατρών ρωτήσαμε τον Δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια αλλά και τον Αντιδήμαρχο Γαργαλιάνων Ευστάθιο Ανδρινόπουλο για το θέμα και προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις.

Δήλωση Κώστα Κόλλια



Δήλωση Ευστάθιου Ανδρινόπουλου



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Μαρτίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.