Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Του τέως διαχειριστή μας.

Σημαντική εξέλιξη στο θέμα με την αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων προέκυψε από το μεσημέρι και μετά, μετά φυσικά και την συμβολική κατάληψη στα δύο υποκαταστήματα.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του Φιλιατρά News αναφέρουν ότι η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, με τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, είχε σαν αποτέλεσμα ο πρώτος, (ο δήμαρχος μας) να λάβει διαβεβαίωση από τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο ότι η όλη ιστορία με την αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, ΠΑΓΩΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ και δεν θα εκτελεστεί, μέχρι να υπάρξει συνάντηση φορέων με τον κ. Σπυρόπουλο και να υπάρξει διαβούλευση για το θέμα.

Η Εξέλιξη αυτή που σας μεταφέρουμε είναι ..........

απολύτως διαστυρωμένη και αναμφισβήτητα είναι μια θετική εξέλιξη για τα δυο υποκαταστήματα.
Το μόνο σίγουρό είναι ότι δεν υπάρχει ματαίωση της απόφασης. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΑΠΛΑ ΠΑΓΩΝΕΙ η διαδικασία, για να γίνει διαβούλευση.
Προσέξτε τι διαβάζετε και τι σας σερβίρουν.
Ελπίζουμε να μην είναι ένα τέχνασμα της πολιτείας για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια για το θέμα.

Πάντως εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθήσουμε το θέμα.

Το μεσημέρι μετά την συμβολική κατάληψη του ΙΚΑ στα Φιλιατρά και πρίν μιλήσει με τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:



ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

Μια χιονόπτωση, που εμφανίστηκε σαν δήθεν ακραίο καιρικό φαινόμενο, στάθηκε ικανή να μας καταδείξει πολλά πράγματα, που οι περισσότεροι πολίτες τα είχαμε ήδη καταλάβει. Μια κυβέρνηση, πιστή υπηρέτρια των συμφερόντων μιας οικονομικής ομάδας ντόπιων και ξένων μεγαλοεργολάβων, μεγαλοτραπεζιτών, μεγαλοεκδοτών και μεγαλοκαναλαρχών.

Νομοθετεί πριν λίγες μέρες. Κάνει την άρνηση πληρωμών του χαρατσιού των διοδίων,αδίκημα του ΚΟΚ!! Απειλεί θεούς και δαίμονες ότι εκτός από τα χρήματα (200 ευρώ πρόστιμο!!!) θα μας παίρνουν δίπλωμα και πινακίδες, στερώντας μας το συνταγματικό δικαίωμα μας να πηγαίνουμε στο σπίτι μας και την δουλειά μας.
Ευτυχώς οι πολίτες δεν "μάσησαν" και έγραψαν .........

Ρέππα και εταιρίες στα παλαιότερα των ελαστικών τους, συνεχίζοντας να περνάνε είτε σηκώνοντας τις μπάρες είτε ζητώντας πιστωτική απόδειξη αδυναμίας πληρωμής.

Και δεν απέχει μακρυά απο την αλήθεια αυτή η αδυναμία πληρωμής, μιας και η κυβέρνηση της τρόικας δεν μας έχει αφήσει ευρό στην τσέπη!
Και βγαίνει ο αρχιτζαμπατζής Ρέππας να μας πεί ότι για τον εγκλωβισμό χιλιάδων ταξιδιωτών στους εθνικούς δρόμους φταίνε οι εταιρίες και θα πέσουν και μηνύσεις.
Ασε τα υποκριτικά Δημητράκη και σε πήραμε χαμπάρι.
Την μία περνάς εξοργιστικές τροπολογίες στον ΚΟΚ για τα συμφέροντα των χαρατσοεισπρακτόρων και την άλλη κουνάς το δάχτυλο απειλητικά στις εταιρίες. Αλλού αυτά. Σας είδαμε πόσους βατοπεδινούς,δομημενομολόγους, λαμόγια του χρηματιστηρίου, μιζαδόρους της Ζήμενς κλπ κλπ χώσατε στην φυλακή.

Από την άλλη έρχονται οι εταιρίες και απαιτούν απο τους εγκλωβισμένους, στο λιγοστό χιόνι οδηγούς, την καταβολή διοδίων. Ρε τι μας περάσατε;
Όσο πρόβατα και να είμασταν κάποτε, ξυπνήσαμε . Πέφτουν βράχοι στα Τέμπη ξανά. Από θαύμα γλυτώνει ένας άνθρωπος. Στα Τέμπη που τα χρυσοπληρώσαμε για να είναι ασφαλή, λιγους μήνες πρίν.
Οι εταιρίες λένε ότι φταίει η κυβέρνηση, φταίει ο κακός μας ο καιρός, φταίμε εμείς οι ίδιοι που λέει ότι σταματάγαμε να βάλουμε αλυσίδες ή ότι γυρίσαμε όλοι μαζι από την έξοδο του τριημέρου.
Να δείτε που πάλι δεν θα πληρώσει καμμία εταιρία , κανένας κυβερνητικός.
Φταίνε λέει τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι πολίτες που αποφασισαν να πάνε εκδρομή το τριήμερο!!

Πες τε καθαρά ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πληρώνουμε πανάκριβη φορολογία, υψηλότατα τέλη κυκλοφορίας, υπέρογκους φόρους στα καύσιμα και από πάνω χαράτσια διοδίων που συνεχώς αυξάνουν.
Το κίνημα μας δέχτηκε εκατοντάδες τηλεφωνήματα απο εξαγριωμένους οδηγούς.
Μας έλεγαν ότι μας τηλεφωνούν γιατί δεν έχουν καμμία εμπιστοσύνη σε κράτος και εταιρίες, που εξ άλλου δεν σηκώναν τα τηλέφωνα.
Πολλοί από αυτους που δεν είχαν ενταχθεί στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δήλωναν την πρόθεση τους να έρθουν να οργανωθούν μαζί μας. Ηταν την ίδια μέρα, την καθαρά Δευτέρα, που το κίνημα μας έδωσε το αγωνιστικό παρόν ανοίγοντας πολλούς σταθμούς διοδίων σε αντίξοες συνθήκες υπό το μηδέν!

Ο δρόμος φίλοι μας είναι ένας :
ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ...ΤΕΜΠΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΚΡΑΤΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΜΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ -ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

πληροφορίες
www.oxidiodia.gr
www.denplirono.info

Οδυσσέας Βουδούρης: Συζήτηση για την Οικονομία. Ποια προβλήματα; Ποιες λύσεις;

«Η Ελληνική Οικονομία σε Κρίσιμο Σταυροδρόμι: Ποια Προβλήματα; Ποιες Λύσεις» είναι το θέμα της συζήτησης, που διοργανώνει ο Βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης, το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011, 7 μμ, στο Ξενοδοχείο Rex. Καλεσμένοι είναι η Ελίζα Παπαδάκη, οικονομικός αναλυτής, δημοσιογράφος και ο Γιάννης Στουρνάρας, οικονομολόγος, Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ.

«Επιδιώκουμε μια ουσιαστική συζήτηση για την οικονομία ενόψει και της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της 25ης Μαρτίου. Είναι οι ευθύνες για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει μόνο πολιτικές ή χρειαζόμαστε μια συνολική στροφή σε ένα διαφορετικό, παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης; Αποτελεί λύση η επιμήκυνση ή η αναδιάρθρωση του χρέους; Θα υπήρχαν κάποιες θετικές συνέπειες για τη χώρα μας στις επιλογές της ελεγχόμενης χρεοκοπίας, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, ή ακόμη και στην πιθανή έξοδο από το ευρώ;
Πάνω από όλα βέβαια θα εξετάσουμε τις ...........

προοπτικές ανάπτυξης γιατί καμία λύση δεν μπορεί να υπάρξει στο δημοσιονομικό πρόβλημα μόνο μέσα από περικοπές», δηλώνει ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης.

Η συζήτηση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην παρούσα συγκυρία, όταν ο κάθε πολίτης καλείται να έχει γνώμη, να είναι ενεργός για τόσο κρίσιμα, σύνθετα και πολύπλευρα ζητήματα.

Οι επιστολή του Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια προς τους πολιτικούς φορείς για το κλείσιμο του ΙΚΑ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων

Επιτολή προς του πολιτικούς παράγοντες της Μεσσηνίας Αντώνη Σαμαρά, Υφυπουργό οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, Βουλευτές του νομού Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέα Βουδούρη, Γιάννη Λαμπρόπουλο έστειλε σήμερα ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, με την οποία ζητά την παρέμβαση του καθενός ξεχωριστά για τα προβλήματα καταργήσεων υπηρεσιών και σχολείων που υπάρχουν σε πόλεις της Τριφυλίας.

Ο Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας εκφράζει μέσα από τις επιστολές του την αγανάκτηση των δυο κοινωνιών (Φιλιατρών και Γαργαλιάνων) για τις καταργήσεις και ζητά την προσωπική παρέμβαση του καθενός ξεχωριστά ώστε να αναστραφεί η επίθεση ερημοποίησης που δέχονται πόλεις του Δήμου Τριφυλίας.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου Κώστα Κόλλια αναφέρει:

Κυπαρισσία 4-3-2011

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΡΟΣ:
1. Τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , Πρόεδρο της Ν.Δ. και Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Αντώνη Σαμαρά
2. Τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Δημήτριο Κουσελά
3. Την κα Νάντια Γιαννακοπούλου Βουλευτή Μεσσηνίας
4. Τον κ. Οδυσσέα Βουδούρη Βουλευτή Μεσσηνίας
5. Τον κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο Βουλευτή Μεσσηνίας
6. Τον κ. Πέτρο Τατούλη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Σου στέλνω συνημμένως τα υπ. Αριθμ. Πρωτ. 3845/16-2-11 και 4364/26-2-11 έγγραφα που εκδόθηκαν ύστερα από ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σε ενημερώνω ακόμη ότι με πρόσφατη όλως αιφνιδιαστική χωρίς επιχειρηματολογία και χωρίς καμία διαβούλευση απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ οδηγούνται σε αναστολή λειτουργίας τα Παραρτήματα ΙΚΑ Γαργαλιάνων και Φιλιατρών.

Το κλείσιμο των σχολείων αποτελεί βίαιη παρέμβαση σε βάρος των μικρών μαθητών, των γονέων και των τοπικών κοινωνιών.

Η κατάργηση των Παραρτημάτων του ΙΚΑ πλήττει βάναυσα τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας, εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Η ενδεχόμενη τέλος κατάργηση των τριών Εφοριών Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας και Φιλιατρών δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ήδη αναστενάζουσα τοπική οικονομία.

Θεωρούμε δεδομένη τη στήριξή σου και την ουσιαστική και αποτελεσματική σου παρέμβαση στους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, παρέμβαση προς την οποία προσβλέπουν οι συμπολίτες μας και η Δημοτική Αρχή.

Συν.: 6 φ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Μήνυμα Αναγνώστη: Φέρτε πίσω το blog που αγαπήσαμε.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΆ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ -ΑΛΛΟΣ .........

ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ- ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ.
ΗΤΑΝ ΕΝΑ BLOG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΝΑ BLOG ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΑΣ.
ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ BLOG, ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΕ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ. ΕΝΑ BLOG ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΑΣ. ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ (ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΣΙΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΞΕΝΟΥ BLOG, ΠΕΡΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ - ΑΠOΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡAΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ Η ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΛΕΟΝ.
ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ "ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ" ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΜΑΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΌΤΕ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ.
ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΝ - ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS. MΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΛΕΨΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.
ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΩΣ ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΜΑΣ BLOG.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΜΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΓΗΤΕΥΟΜΑΙ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ, ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ BLOG ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΑΛΙ ΦΩΝΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ.

Ν. Λ.

Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.


Η δική μας απάντηση.

Αγαπητέ ανανώστη Ν. Λ.
Πριν δημοσιεύσουμε τη ηλεκτρονική σου επιστολή, να ξέρεις ότι την διαβάσαμε και οι τέσσερις διαχειριστές. Και φυσικά όπως διαπίστωσες, την δημοσιεύσαμε. Κάτι που κάνουμε με ότι λαμβάνουμε και δεν μας περιορίζει στην δημοσίευση.
Η απάντηση που σου δίνουμε είναι κοινή και συμφωνημένη.

Πραγματικά λυπούμαστε που πλεον το Φιλιατρά News σας έχει απομακρύνει απο την λαχτάρα που λέτε ότι είχατε μέχρι πρίν περίπου ένα χρόνο. Γιατί ο Πρώην διαχειριστής μας έφυγε μόλις εκλεισε δυο χρόνια ζωής το Φιλιατρινό μας blog και μας άφησε στον αέρα.
Βέβαια ήμασταν μαζί του ενάμισι χρόνο. Αλλά θέλεις ότι ήταν μέσα και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να ελέγχει τα πάντα θέλεις κάτι άλλο... αυτό μας έδινε μια σιγουριά πως ότι και να πάει στραβά, κάποιος θα επέμβει. Κάτι που με την αποχώρηση του, η σιγουριά αυτή έπαψε να υπάρχει.

Δεν θα ξεχάσουμε ότι κάναμε να συντονιστούμε περίπου ένα μήνα. Ο πραγματικός λόγος αποχώρησης του τέως διαχειριστή μας, μας είναι γνωστός, και θέλαμε να μην επαναληφθεί αυτό που είχε ζήσει. Γι αυτό και εμείς είπαμε και ζητήσαμε να μην αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν την ταυτότητα μας. Και τον ευχαριστούμε που το σεβάστηκε.
Δυστυχώς λόγω της ανωνυμίας που θέλαμε να τηρήσουμε δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που έκανε εκείνος. Πολλές φορές τον αγγαρέψαμε να μας κάνει ένα ρεπορτάζ, ένα θέμα να βάλουμε. Και το έκανε χωρίς να πει κουβέντα. Το έκανε με όλη του την καρδιά και τον ευχαριστούμε.

Το αν πετύχαμε όπως λες η αποτύχαμε σαν ομάδα, αυτό το κρίνετε εσείς. Εμείς πάντως να ξέρετε ότι προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στο μέτρο του δυνατού φυσικά διότι ΄χουμε και οικογένεια παιδιά που και εκείνοι χρειάζονται τον δικό τους χρόνο.
Γιατί πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε και ακόμα καλύτερα μόνο που θα έπρεπε να θυσιάσουμε την ανωνυμία μας. Και αυτό δεν το θέλαμε σε καμία περίπτωση.
Είμαστε ΥΠΕΡ της ανωνυμίας των blog και υπέρ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ και ανεξάρτητης φωνής που δεν κρύβει συμφέροντα πίσω της. Συμφέροντα σαν αυτά που πολλές φορές συναντάμε στους μεγαλοδημοσιογράφους των καναλιών αλλά και σε δημοσιογράφους τοπικών εφημερίδων της επαρχίας.

Σκεφτήκαμε για κάποιο διάστημα να αναστείλουμε την λειτουργία του Φιλιατρά News. Ναι το σκεφτήκαμε. Αλλα το απορρίψαμε. Γιατι σεβαστήκαμε τον κόπο που κατέβαλε ένας άνθρωπος για να το στήσει και να το λειτουργήσει.
Εμείς λέγαμε από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης ότι δεν έπρεπε αν συμβεί. Θέλουμε να πάει ακόμα καλύτερα το blog μας. Και οι τέσσερις μας δηλώνουμε έτοιμοι ακόμα και να φύγουμε προκειμένου το Blog να βρεί ξανά αυτή την εικόνα που είχε και που εσείς νοσταλγείτε.

Με αφορμή την επιστολή σας θα ζητήσουμε άμεσα να τακτοποιηθεί το θέμα. Ελπίζω να βρεθεί η καλύτερη λύση για το Φιλιατρινό μας blog. To blog που και εμείς αγαπάμε και υπηρετούμε πολλές φορές και εις βάρος της προσωπικής αλλά και οικογενειακής μας ζωής.

Με Εκτίμηση
Η 4μελής Ομάδα διαχείρισης

Ημερίδα για τον μαστό στην Κυπαρισσία.

Ημερίδα για την υγεία του μαστού διοργανώνει ο μορφωτικός σύλλογος Κυπαρισσίας στα πλαίσια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς στο γυναικείο πληθυσμό της περιοχής.

Η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο "Κανελλάκης" στην Κυπαρισσία και έχει τίτλο "Ο μαστός σας - Η υγεία σας". Υπηρεσίες υγείας για τον μαστό. Πως οι γυναίκες μπορούν να ωφεληθούν από μια ειδικευμένη μονάδα μαστού.

Το θέμα θα αναπτύξει ο ειδικός χειρουργός μαστού Δρ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΤΣΙΝΗΣ αναφερόμενος σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές για την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των ασθενειών του μαστού.
Επίσης θα υπάρχει ενημέρωση για την επαγρύπνηση για τα θέματα πρόληψης από την μία εκ των τριών εκπαιδευμένων νοσηλευτριών μαστού στην χώρα μας κα. Ευγενία Σταθοπούλου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ...........

καθηγητής Χειρουργικής ογκολογίας Gordon C. Wishart, διευθυντής υπηρεσιών μαστού στα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Cambridge και της μονάδας CAMBRIDGE BREAST CLINIC στο Μητέρα.

Λαμπερή Πρεμιέρα για την Ταινία “Οι Ιππείς της Πύλου” Από αύριο στους κινηματογράφους

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, φίλοι, συντελεστές και επίσημοι προσκεκλημένοι απόλαυσαν την ταινία του Νίκου Καλογερόπουλου, “Οι Ιππείς της Πύλου”, στον κατάμεστο κινηματογράφο ODEON ΟΠΕΡΑ (Ακαδημίας 57).

Ο ήρωας της ταινίας είναι ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, που εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλυτώσει από τις τράπεζες. Με τη βοήθεια του Μπάμπη του “Φου”, βρίσκει καταφύγιο σ’ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι δύο αδέρφια που δε ...........

μιλιούνται και μια ανιψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η Δημοκρατία. Ο Τηλέμαχος την συναντάει τυχαία και μαγεύεται. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι «απαγορευμένες ουσίες» του Μπάμπη ... οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της. Όνειρο, πραγματικότητα, ή και τα δυό;

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής Νίκος Καλογερόπουλος και οι ηθοποιοί της ταινίας Ηλίας Λογοθέτης, Τάκης Σπυριδάκης και Ιουλία Καλογρίδη.Ανάμεσα στους καλεσμένους που πλημμύρισαν τον κινηματογράφο ODEON ΟΠΕΡΑ ήταν οι Μανώλης Μητσιάς, Νίκος Περάκης, Νίκος Μεγγρέλης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Λήδα Ματσάγκου και Στράτος Μαρκίδης.

Η πρεμιέρα της ταινίας συνέπεσε με τα γενέθλια του Νίκου Καλογερόπουλου κι έτσι, πριν την έναρξη της ταινίας, οι φίλοι και συνεργάτες του του έκαναν έκπληξη με μια υπέροχη τούρτα από τα ζαχαροπλαστεία Fresh. Η βραδιά συνεχίστηκε στο club restaurant Baraonda (Τσόχα 43), όπου το “Dewar’s” φρόντισε για άλλη μια φορά να είναι πάντα γεμάτα τα ποτήρια των καλεσμένων και το κέφι να παραμείνει αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Cinema News

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Μαρτίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.







Παγωνιά επικρατεί απόψε στα Φιλιατρά

Πολυ χαμηλά δείχνει το θερμόμετρο στα Φιλιατρά αυτήν την ώρα, 10 λεπτά πρίν τις 3 τα ξημερώματα. ( 02:50)
Η εξωτερική θερμοκρασία έχει φτάσει τους 2,3 Βαθμούς κελσίου όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας.

Ελπίζουμε μόνο η όλη αυτή παγωνιά να μην κάνει κακό στις καλλιέργειες των αγροτών μας.

Κλίκ στην δίπλα εικόνα για μεγάλο μέγεθος

UPDATE

H θερμοκρασία κατέβηκε ακόμα παρακάτω και έφτασε τους 1,2 Βαθμούς κελσίου λίγο πρίν το ξημέρωμα.