Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Ή ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ;
ΠΕΝΤΕ VIDEO ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΦΩΝΟΥΣ

ΠΕΝΤΕ VIDEO ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΓΑΛΕΜΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΥΘΙΑ" ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ; ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ;;;
ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

ΠΕΝΤΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ VIDEO ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΦΩΝΟΥΣ.

ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 12 ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.



Έρχεται η φοροκάρτα - Πως θα “δουλεύει”

Μπορεί η “χαρτούρα” των αποδείξεων να συνεχίζεται όμως φαίνεται ότι μέσα στο επόμενο μήνα η περιβόητη φοροκάρτα μπαίνει σιγά, σιγά στη ζωή μας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” η κάρτα θα έχει έναν 10ψήφιο αριθμό τον οποίο ο καταναλωτής θα πρέπει να στείλει µε SMS για την ενεργοποίησή της στον αριθμό 4053, γράφοντας τον ΑΦΜ του, εν συνεχεία κενό, και µετά τον 10ψήφιο αριθµό της κάρτας.

Στέλνοντας τα στοιχεία αυτά, θα λάβει ..............

µέσα στα επόµενα 15 δευτερόλεπτα ενηµερωτικό µήνυµα για την ενεργοποίηση της κάρτας.
Οι πολίτες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τη φοροκάρτα και μέσω internet

Πως “δουλεύει” το σύστημα

Είτε ο καταναλωτής πληρώνει για την αγορά ενός προϊόντος µε µετρητά, είτε µε πιστωτική - χρεωστική κάρτα, θα δίνει στον καταστηµατάρχη την κάρτα του για να την περάσει από τα µηχανήµατα POS που χρησιµοποιούνται και σήµερα για τις πιστωτικές κάρτες.
Η συναλλαγή θα καταγράφεται από την τράπεζα, η οποία δεν θα έχει καµία πληροφορία για τον καταναλωτή που έκανε τη συναλλαγή. Το µόνο που θα βλέπει θα είναι ότι σε µια συγκεκριµένη ηµεροµηνία και ότι κάποιος χρήστης αγόρασε κάποιο αντικείμενο.
Στο τέλος κάθε ηµέρας, η τράπεζα θα δίνει στη Γενική Γραµµατεία Πληροφοριακών Συστηµάτων µια αναλυτική κατάσταση των συναλλαγών που έγιναν µε τις φοροκάρτες που εκδόθηκαν από το δίκτυό της.

Εκείνη µε τη σειρά της θα περνά τα ποσά αυτά στον “λογαριασµό αφορολογήτου” καθενός από τους κατόχους τους, ενώ παράλληλα θα µπορεί να έχει άµεση εικόνα για τον τζίρο των επιχειρήσεων και άρα για τον ΦΠΑ που οφείλουν.

Κάθε καταναλωτής που πραγµατοποιεί συναλλαγές µε τη φοροκάρτα θα µπορεί να παρακολουθεί ανά πάσα στιγµή, εισάγοντας τους προσωπικούς κωδικούς του, τα ακριβή ποσά που έχει συγκεντρώσει.

Απόλυτα επιτυχημένη η παράσταση Γκόλφω Forever στο Φουρναράκειο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Γκόλφω Forever" του Ντίνου Σπυρόπουλου, και σκηνοθεσία Κώστα Δριμυλή από το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο.

Μια Ειδυλλιακή παρωδία του βουνού και της στάνης, μια παρωδία του γνωστού έργου, τοποθετημένο όμως στην Ελλάδα του 2008.
Μια παράσταση που έκανε το κοινό που βρέθηκε χθες στην κατάμεστη αίθουσα του Φουρναράκειου Πνευματικού κέντρου Φιλιατρών να να ξεκαρδιστεί στα γέλια με την ελληνική νοοτροπία σε μια σύγχρονη εκδοχή, μέσα από μια παρωδία της γνωστής κλασικής Γκόλφως.

Μια παράσταση όπου, ναι μεν παίχτηκε από ερασιτέχνες ηθοποιούς, φάνηκε δε, ισάξια με παράσταση παιγμένη από επαγγελματίες ηθοποιούς. Έβγαλαν στο θεατρικό σανίδι τον καλύτερο εαυτό τους και προσέφεραν στους θεατές απλόχερα το γέλιο.

Σε όλη την διάρκεια της παράτασης το κοινό δεν .........

σταματούσε στιγμή να γελά και να χειροκροτά εμφανώς ικανοποιημένο από το αποτέλεσμα.
Την "Γκόλφω Forever" δεν πρέπει με τίποτα να την χάσετε. Ισως η καλύτερη παράσταση που παίχτηκε ποτέ από το Τριφυλιακό Θέατρο.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Βασίλης Μακρής, Αθανασία Μαγγανά, Ερατώ Νασσοπούλου, Τάκης Δημητρόπουλος, Τάκης Χρυσανθακόπουλος, Χρήστος Χήναρης, Νατάσσα Παπαδάκη, Γιάννης Σταθόπουλος, Ζωή Κόσσυφα, Αλεξία Κόσσυφα, Ελίζα Βλαχαδάμη, Μπάμπης Μίχαλος, Γιούλα Ζαχαροπούλου, Γιάννης Καπελούζος, Ελένη Πετροπούλου, Φωτεινή Δελήγιαννη, Γιάννης Αλεξανδρόπουλος.

Οι επόμενες παραστάσεις

Παραστάσεις στα Φιλιατρά (στο Φουρναράκειο):
Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Μαρτίου
Παρασκευή 1 , Σάββατο 2 Κυριακή 3 Απριλίου καθώς και
Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου


Παραστάσεις στην Κυπαρισσία (ΑίθουσαΤΕΕ):
Παρασκευή 15, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Απριλίου


Παραστάσεις στους Γαργαλιάνους (Αίθουσα Πολιτιστικού):
Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Μαϊου
καθώς και Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαϊου.

Οι ώρες των παραστάσεων είναι στις 9 το βράδυ




ΛΑ.Ο.Σ." ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ Η ΑΠΛΩΣ ΘΟΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ; "

Της Αντωνίας Μπούζα

Στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, εκείνο που είναι εμφανές, είναι η πολιτική σύγχιση και το μπερδεμένο του πράγματος σε ότι αφορά τον τρόπο που πολιτεύεται, αλλά και τις απόψεις και θέσεις του στα καίρια και φλέγοντα ζητήματα του τόπου.

Ειδικότερα:

Είναι ή όχι υπέρ του μνημονίου;
Πως εξηγείται να στηρίζει ως δεκανίκι την επικίνδυνη πολιτική του ΠΑΣΟΚ και όταν τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν την αποδοκιμασία των πολιτών σχετικά με το μνημόνιο, να αλλάζει τις θέσεις του;

Πως εξηγείται να είναι αυτός μόνιμος θαμώνας ..........

δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών, αντί οποιουδήποτε άλλου στελέχους των αντιπολιτευτικών σχημάτων του Κοινοβουλίου, μιλώντας φυσικά, συνέχεια και με εμμονή για τη "γαλάζια πολυκατοικία" και στρεφόμενος κυρίως στην αξιωματική αντιπολίτευση, αντί στην Κυβέρνηση που κυβερνά με τον επικίνδυνο αυτό τρόπο τη Χώρα και την οδηγεί σε περιπέτειες;
Αυτή την ώρα που η Χώρα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη στιγμή, το μόνο που δεν απασχολεί τους πολίτες που πλήττονται, είναι αν θ΄αυξήσει τα ποσοστά του ο ΛΑ.Ο.Σ.

Επιζητούμε σώφρονα αντιπολιτευτική στάση και όχι "όπου φυσάει ο άνεμος πάμε", ούτε αποδεχόμαστε τη λειτουργία ενός κόμματος με τόσο λαϊκίστικη προσέγγιση της πολιτικής, εκμεταλλευόμενο τη δίκαιη αγανάκτηση των Ελλήνων!