Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αντίο στην ερεγένικη ζωή λεει ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος

Αντίο στην εργένικη ζωή, πηδώντας το ποταμάκι που χωρίζει τους Ελεύθερους από τους παντρεμένους θα πει το Σάββατο 28 Μαϊου και ώρα 19:30 ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία Λεωνίδας Φιλιππόπουλος γιος του τέως βουλευτή Μεσσηνίας και υπουργού Θανάση Φιλιππόπουλου.

Ο Γάμος τους θα γίνει στον ..........

Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο και το ζευγάρι καλεί όλους τους φίλους και τις φίλες του να παρευρεθούν στον γάμο τους.

Αμέσως μετά την τελετή το ζευγάρι θα δεχτεί ευχές για το ξεκίνημα της νέας τους ζωής στην μαρίνα της Πύλου.

Αναφορά Νάντιας στην Υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου σχετικά με το κλείσιμο δύο τμημάτων του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας

Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου κατέθεσε αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κα. Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή την επιστολή διαμαρτυρίας του Προέδρου του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας κ. Ανδρέα Κανάκη σχετικά με τον αποκλεισμό δύο τμημάτων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας και 22 ακόμη τμημάτων Τ.Ε.Ι. από το μηχανογραφικό δελτίο των πανελλαδικών εξετάσεων του τρέχοντος έτους.

Με την αναφορά αυτή, η ........

κ. Γιαννακοπούλου έρχεται να αναδείξει την έλλειψη επαρκούς και ειλικρινούς διαβούλευσης σχετικά με τις προοπτικές του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας και την απαξιωτική, όπως αναφέρεται στην επιστολή, συμπεριφορά στελεχών του Υπουργείου αναφορικά με τις τεχνολογίες της Βιολογικής Γεωργίας, της Ανθοκομίας, των Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και των Ιχθυοκαλλιεργειών. Επιπλέον, αμφισβητεί το χαρακτηρισμό του «μη βιώσιμου» σε ένα τμήμα στο οποίο οι ενεργοί φοιτητές στα μαθήματα του πρώτου έτους ξεπερνούν τους 100 και οι πτυχιούχοι κάθε έτους τους 60.

Η κ. Γιαννακοπούλου, στην αναφορά της, ζητά την ανασκευή των αποφάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σχετικά με το κλείσιμο των δύο τμημάτων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας.

«Κίτρινη κάρτα».. για πολλούς στην Μεσσηνία από την ΝΔ...

Τα έχουν πάρει.. στην ΝΔ (Αθήνα) με την απαξίωση.. της γιορτής καρπουζιού που έγινε από τα στελέχη της ΝΔ στο Νομό το Σάββατο στο Βορρέειον στα Φιλιατρά.
Όπως είδη ξέρουμε, δεν ήταν σχεδόν κανένας από τους «μεγαλοπαράγοντες» του κόμματος στον Νομό εν αντιθέσει με το ΠΑΣΟΚ που ήταν σύσσωμο....

Στην Μεσσηνία η ΝΔ έχει ........

εναποθέσει πολλά και γι αυτό την παρακολουθεί στενά από το κέντρο με αποτέλεσμα αυτή η στάση των στελεχών της να έχει σηκώσει «κίτρινη κάρτα» για πολλούς εδώ, καθότι τα τηλέφωνα που έφτασαν στην Αθήνα είναι πολλά και τα περισσότερα λεν «διώξε τους όλους»

Best-TV

ΣΧΟΛΙΟ
Δεν είναι μόνο ότι έλειπαν τα στελέχη της ΝΔ απο το Βορέειον είναι και ότι έλειπε και ο τέως Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος αλλά και οι πολιτευτές που αναζητούν έδρα σε επόμενες βουλευτικές εκλογές όπως η κυρία Μπέσσυ Πλέτσα, η Αντωνία Μπούζα Ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης (ο τέως Βουλευτής Μεσσηνίας) κλπ.




Υποψήφιος στην Αρκαδία μάλλον ο Πρόεδρος μικροπωλητών Ελλάδος Σταμάτης Μέλλος.

Μεγάλη κινητικότητα στην Αρκαδία από τον πρόεδρο των μικροπωλητών Ελλάδος Σταμάτη Μέλλο, μεγάλο υποστηρικτή του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά από την πρώτη στιγμή και μάλιστα έμπρακτα ,που σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι ένας από τους υποψήφιους Βουλευτές με την ΝΔ στον Νομό.

Ο αγαπητός σε πάρα πολλούς πρόεδρος .........

των μικροπωλητών έχει ιδιαίτερο ρεύμα στην Αρκαδία από όπου και κατάγετε καθώς τον ξέρουν άπαντες , είναι συνέχεια στο πεζοδρόμιο, έχει βοηθήσει πάρα πολύ απλό κόσμο, άλλα και έχει άριστες φιλικές σχέσεις με τον Π.Τατούλη που σάρωσε στην Αρκαδία στις περιφερειακές εκλογές, κάτι που
συνέβαλε πολύ και ο Σ. Μέλλος.

Μια και ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης δεν είναι αχάριστος και βλέπει μακριά.. αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ενδεχόμενο τελικά να είναι ο πρόεδρος των μικροπωλητών υποψήφιος, είδη έχει επικρατήσει πανικός.. στους παράγοντες της Αρκαδίας καθότι φοβούνται αποτέλεσμα έκπληξη! στις εκλογές από τον Σ. Μέλλο.

BestTV

ΟΓΑ: Αυτόματες αυξήσεις στις χαμηλές εισφορές ανά τριετία

Την «αυτόματη», ανά τριετία, αύξηση των χαμηλών ασφαλιστικών εισφορών που ισχύουν στον ΟΓΑ θα θεσμοθετήσει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με ειδική νομοθετική ρύθμιση. Η αύξηση της κατώτατης εισφοράς (που σε βάθος δωδεκαετίας θα υπερδιπλασιαστεί) «κλείδωσε» στο πλαίσιο των μέτρων ενίσχυσης της οικονομικής βιωσιμότητας του ΟΓΑ, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, είχε εξαιρεθεί από τη γενική μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού.

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες .........

πληροφορίες της «Η», το σχέδιο της διοίκησης του ΟΓΑ και του υπουργείου προβλέπει την υποχρεωτική κατάταξη των ασφαλισμένων που επιλέγουν την 1η ασφαλιστική κατηγορία καταβάλλοντας 536,16 ευρώ το χρόνο σε ανώτερη κατηγορία ανά τριετία, έτσι ώστε σταδιακά να καταστεί υποχρεωτική η ασφάλισή τους στην 5η κατηγορία, όπου η ετήσια εισφορά φθάνει τα 1.158 ευρώ.

«Δεν μπορεί ο ΟΓΑ να καταβάλλει τη βασική σύνταξη των 360 ευρώ κάθε μήνα σε ασφαλισμένους που πληρώνουν 536 ευρώ το χρόνο», τονίζουν στελέχη του Ταμείου, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα η 5η ασφαλιστική κατηγορία είναι υποχρεωτική για όλους τους νεοασφαλιζόμενους από την 1/1/2004 και μετά, για τα μέλη ομόρρυθμων και ετερόρρυθμων εταιρειών εφόσον υπάγονται στην ασφάλιση του ΟΓΑ, καθώς και για όσους εντάσσονται σε προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης (αγροτουρισμός, αγροβιοτεχνία).

Την αναπροσαρμογή των ασφαλιστικών κατηγοριών και των καταστατικών διατάξεων του ΟΓΑ έχει υποδείξει με τη μελέτη για τη βιωσιμότητα των ταμείων που είχε παραγγείλει η τρόικα και η Εθνική Αναλογιστική Αρχή...

Ημερησία

Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις των ελεύθερων επαγγελματιών

Νέα παράταση, μέχρι τις 15 Ιουνίου 2011, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες που υποβάλλουν δηλώσεις ηλεκτρονικά, καθώς και για τους αγρότες και όσους έχουν εισοδήματα απο ακίνητα

Απο το υπουργείο Οικονομικών ............

ανακοινώθηκε συγκεκριμένα οτι η προθεσμία υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος που έληγε την 20η Μαΐου 2011, για ατομικές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες που δεν τηρούν βιβλία ή ανεξάρτητα της κατηγορίας τήρησης βιβλίων του Κ.Β.Σ., όσους απόκτησαν εισοδήματα από συμμετοχή σε Ε.Π.Ε., κ.τ.λ. που υποβάλλονται υποχρεωτικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου ανεξαρτήτως Α.Φ.Μ., λήγει την 15η Ιουνίου 2011.

Η προθεσμία υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος που έληγε επίσης την 20η Μαΐου 2011, για όσους έχουν εισοδήματα από ακίνητα, από κινητές αξίες, γεωργικό εισόδημα, εισόδημα από εκμίσθωση ή δωρεάν παραχώρηση γεωργικής γης κ.τ.λ., ανεξάρτητα αν η υποβολή τους θα γίνει με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου ή χειρόγραφα μέσω Δ.Ο.Υ και ανεξαρτήτως Α.Φ.Μ., λήγει επίσης την 15η Ιουνίου 2011.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων του έτους 2011, που υποβάλλονται στη Δ.Ο.Υ., ορίζεται στις ίδιες ημερομηνίες με τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τους παραπάνω υπόχρεους.

Express.gr

Επέκταση του ελαιολάδου ονομασίας προελεύσεως ΠΟΠ σε όλη τη Μεσσηνία

Στις 16 Ιουνίου πρόκειται να κατατεθεί τελικώς στις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές ο φάκελος για την επέκταση του ελαιολάδου ονομασίας προελεύσεως ΠΟΠ σε όλη τη Μεσσηνία και προς τούτο πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ευρεία σύσκεψη υπό τον γενικό γραμματέα Γ.Κανελλόπουλο, με αρμόδιους φορείς της περιοχής.

Οπως έγινε γνωστό το ..........

υπουργείο και η περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνδράμουν την ΕΑΣ Μεσσηνίας ώστε ο φάκελος να καταστεί πλήρης και επιστημονικά τεκμηριωμένος, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες απόρριψής του από την ΕΕ.

Να υπενθυμιστεί ότι ο φάκελος εστάλη για πρώτη φορά το 2009 στις υπηρεσίες της ΕΕ, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο ζήτησε συμπληρωματικά δεδομένα και πληροφορίες από την ΕΑΣ.

Ωστόσο, υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις με το φάκελο να συμπληρώνεται μόλις την περασμένη Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι για την προώθηση του σχετικού φακέλλου ο περιφερειάρχης κ.Πέτρος Τατούλης έχει συστήσει επιτροπή που αποτελείται από την αντιπεριφερειάρχη κ.Ντίνα Νικολάκου, το σύμβουλο κ.Π.Αλευρά και το διευθυντή της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής κ.Παρασκευόπουλο.

Express.gr

Παραδείσια-Τσακώνα Σε κυκλοφορία πιθανόν το Μάρτιο

Αβέβαιο είναι αν θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος Παραδείσια – Τσακώνα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της μεταλλικής γέφυρας Τ4, κι αυτό για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρ. Μαλαπάνης.

Αν, τελικά, αποφασιστεί να .........

ολοκληρωθεί η κατασκευή της γέφυρας και να δοθεί στη συνέχεια ο δρόμος, αυτό δεν αναμένεται να γίνει νωρίτερα από το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο του 2012.

Ανέφερε ότι υπάρχει εντατικοποίηση των εργασιών στο τμήμα, όπου έχει εξασφαλιστεί η έγκριση για την ένταξή του στο ΕΣΠΑ, χωρίς ακόμη να έχει ενταχθεί σε αυτό, αλλά πρόσθεσε ότι μάλλον θα καθοριστεί ως διευθύνουσα υπηρεσία το τμήμα του διευρωπαϊκού αυτοκινητοδρόμου με έδρα την Τρίπολη και προϊσταμένη αρχή τη Διεύθυνση Έργων Παραχώρησης Πελοποννήσου.

Άφησε ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο «ολίσθησης» του χρονοδιαγράμματος του έργου για δύο με τρεις μήνες: «Λόγω των καθυστερήσεων το έργο με τη γέφυρα (Τ4) θα παραδοθεί Φεβρουάριο με Μάρτιο του 2012 και εξετάζεται με έντονο σκεπτικισμό για τεχνικούς λόγους να μη δοθεί η προσωρινή λύση μέσω παράκαμψης της γέφυρας, δεδομένου ότι αυτή η προσωρινή λύση, αν ήταν με την ολίσθηση, θα δινόταν τον Οκτώβριο, και γενικώς περνά σε επαφή με το τμήμα που θα δουλεύουν οι εργαζόμενοι στη στήριξη της γέφυρας, εργασίες που θα εκτελούνται σε πύργους άνω των 15 μέτρων, γεγονός που συνιστά λόγους ασφάλειας».
Διευκρίνισε ότι δεν έχουν ακόμη ληφθεί οριστικές αποφάσεις, «αλλά φαίνεται πως η προσωρινή λύση μάλλον δύσκολα θα αποφασιστεί σε αυτό το κομμάτι. Αντιλαμβάνεστε ότι θα πρυτανεύσουν λόγοι ασφάλειας των εργαζομένων στην κατασκευή αυτής της γέφυρας, που είναι και εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη, λόγω του ύψους που εκτελείται». Πρόσθεσε δε ότι ένας επιπλέον λόγος είναι οι καιρικές συνθήκες που αναμένονται, καθώς οι εργασίες στους πύργους δυσχεραίνονται σημαντικά σε περίπτωση ισχυρών πνεόντων ανέμων.

Αναβολή της δικασίμου

Εξάλλου, αναβλήθηκε για τις 6 Φεβρουαρίου η συνεδρίαση του Πρωτοδικείου για τον καθορισμό προσωρινής τιμής μονάδας για τα ακίνητα που βρίσκονται στην περιοχή έως τον κόμβο «Καρέλια» και αυτό, όπως πληροφορηθήκαμε, επειδή δεν υπήρχε η έκθεση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών για το ύψος της αποζημίωσης που θα πρέπει να δοθεί.
Νωρίτερα, στις 5 Δεκεμβρίου, αναμένεται συνεδρίαση του Εφετείου, προκειμένου να τελεσιδικήσει η τιμή μονάδας για τις ιδιοκτησίες που θίγονται από την κατασκευή του περιμετρικού.

Θάρρος

Σήμερα στις 7 η διαμαρτυρία για την ερημοποίηση του δήμου Τριφυλίας.



ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ

ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ αποψιλώνεται από τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ και ώρα 7 το απόγευμα

στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ


--

Ποινική δίωξη σε 3 υπαλλήλους του ΣΔΟΕ

Ποινική δίωξη για κακουργηματική δωροδοκία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω να χρηματίζονται με 1.000 ευρώ από επιχειρηματία, ενώ ο ανακριτής που θα χειριστεί την υπόθεση θα ερευνήσει και το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί και «ξέπλυμα χρήματος».

Η δίωξη που ασκήθηκε σε .......

βάρος των τριών αφορά την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση από δράστη που έχει την ιδιότητα του υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών, ενώ ένας βαρύνεται επιπλέον με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε όπλο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, στο σπίτι ενός εκ των τριών εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 85.570 ευρώ καθώς και υψηλού τιμήματος αυτοκίνητο, ενώ πάνω του περίπου 10.000 ευρώ. Έτσι, ο ανακριτής που θα χρεωθεί την υπόθεση θα κληθεί να εντοπίσει την "πηγή" των χρημάτων ώστε να εξακριβωθεί αν στην υπόθεση, τουλάχιστον για τον εν λόγω υπάλληλο, τίθεται θέμα διάπραξης του κακουργήματος της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει όλα τα νόμιμα παραστατικά για τα επίμαχα ποσά.

Και οι τρεις συλληφθέντες αρνούνται την κατηγορία σε βάρος τους, ενώ εκείνος στον οποίο εντοπίστηκε το ποσό του χρηματισμού υποστηρίζει ότι κάποιος το τοποθέτησε εν αγνοία του στο σακάκι του, που είχε αφήσει κρεμασμένο σε καρέκλα λίγα λεπτά πριν από τη σύλληψή τους.

Οι τρεις συνελήφθησαν με προσημειωμένα χρήματα ύστερα από καταγγελία επιχειρηματία ότι ζήτησαν 1.000 ευρώ για να μη βεβαιώσουν μεγάλες παραβάσεις.

Στις κάλπες φοιτητές και σπουδαστές

Φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές διεξάγονται σήμερα. Όπως λένε αρκετοί φοιτητές, το ζητούμενο είναι η συμμετοχή. Γι' άλλη μία χρονιά, ο μεγάλος φόβος δεν είναι «οι άλλοι», αλλά η προσέλευση των φοιτητών στις κάλπες, που άνοιξαν νωρίς το πρωί και υπό κανονικές συνθήκες θα κλείσουν με τη δύση του ηλίου, εκτός και αν υπάρχουν πολλοί που περιμένουν να ψηφίσουν.

Όπως εκτιμούν όμως οι φοιτητές, .......

οι περισσότεροι πηγαίνουν να ψηφίσουν τις πρώτες απογευματινές ώρες, έτσι το πρωί, δεν αναμένεται να υπάρχει ούτε καν χαρακτηριστικό δείγμα για τη συμμετοχή....

Το υποτονικό «πολιτικό» κλίμα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών, δεν «ταράχθηκε» με τις γνωστές προσφορές εκδρομών, ψυχαγωγίας κλπ, που κάνουν ορισμένες παρατάξεις για να προσελκύσουν ψηφοφόρους.

Όπως δηλώνουν φοιτητές «το παλιό «πανηγύρι» των εκλογών και της δημοκρατίας, στα Πανεπιστήμια δεν υπάρχει πλέον, τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό ενθουσιασμού και συμμετοχής». Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιρρίπτουν τις ευθύνες στις ίδιες τις φοιτητικές και σπουδαστικές παρατάξεις, που υποστηρίζουν, ότι πρέπει να αλλάξουν τακτική, αν θέλουν να «επιβιώσουν», καθώς συναντούν ολοένα και περισσότερο την αδιαφορία της μεγάλης μάζας των φοιτητών.

Πάντως οι παρατάξεις έπραξαν κι αυτή τη χρονιά το «καθήκον» τους, καλώντας κομματικά στελέχη να μιλήσουν στους φοιτητές, κάνοντας εκδηλώσεις και προσπαθώντας να προβάλλουν τις απόψεις τους.

Οι κυριότερες παρατάξεις που κατεβαίνουν στις εκλογές πρόσκεινται στη Ν.Δ., στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΚΕ και στον Συνασπισμό. Πολλά είναι τα «σχήματα», ιδιαίτερα στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που ελπίζουν, εκμεταλλευόμενοι το γενικότερο κλίμα, να αυξήσουν τα ποσοστά τους. Ωστόσο οι περισσότεροι δεν «κατεβαίνουν» σε όλες τις σχολές και τα Πανεπιστήμια.

ΤΕΙ Καλαμάτας – «Αντάρτικο » από την ΠΑΣΠ

Με το σύνθημα IMF GO HOME κυκλοφορούν τα φετινά μπλουζάκια της ΠΑΣΠ στο ΤΕΙ Καλαμάτας. Η συγκεκριμένη οργάνωση θεωρείται ως μια από τις πιο«σκληρές» αριστερές οργανώσεις της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και από τις πρώτες που στήριξαν την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου απέναντι στον «εκσυγχρονιστή» Βαγγέλη Βενιζέλο!

Όταν, σαν έγινε πρωθυπουργός, .......

ο Γιώργος «εκσυγχρονίστηκε» κι αυτός, η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Καλαμάτας δεν του χαρίστηκε. Διατηρεί την αυτονομία της, ως συνδικαλιστική οργάνωση φοιτητών, δηλώνει και είναι ενάντια στο μνημόνιο και το ΔΝΤ, συμμετέχει σε όλες τις αντιμνημονιακές δράσεις και διαδηλώσεις και κρατά τους δωσίλογους σε απόσταση.

(Το πορτοκαλί χρώμα στα μπλουζάκια δεν είναι τυχαίο, είναι το χρώμα της αριστερής πτέρυγας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από το 1990 και μετά και δεν έχει καμία σχέση με «πορτοκαλί επαναστάσεις» και Τζορτζ Σόρος).

Tsantiri.gr

Προαύλιο εκκλησίας γεμάτο …χασισόδεντρα

Στην Ηλεία δεν είναι η πρώτη φορά που δενδρύλλια χασίς φυτρώνουν «από μόνα τους». Αρκούν λίγοι σπόροι κανναβούρι και λίγο νεράκι του... Θεούλη. Όμως το να φυτρώσουν χασισόδεντρα δίπλα σε εκκλησία, ε, αυτό πάει πολύ!

Στην εκκλησία της Αγίας ..........

Παρασκευής, στον Πύργο, οι κάτοικοι κάτι περίεργο πήραν χαμπάρι: Από το δρόμο διέκριναν μια ντουζίνα «δέντρα» στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Πράγματι, ανάμεσα σε ξερά κλαδιά και σε αγριόχορτα, δώδεκα δενδρύλλια χασίς, ύψους από είκοσι έως ογδόντα εκατοστά, είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Οι αστυνομικοί της Δίωξης ανέλαβαν να ξεριζώσουν και να κατασχέσουν τα φυτά, αφού πρώτα διαπίστωσαν πως κανένα ανθρώπινο χέρι δεν τα είχε φυτέψει εκεί.

Dete.gr

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ - ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ - ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ

ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΗΝ ΧΗΜΕΙΑ - ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ - ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Μαΐου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.