Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Δεν υπάρχει αυτό το γκολ!!!!!!





Πώς ο Ραγκούσης έχασε την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού

Το άλλοτε δεξί χέρι του Γιώργου Παπανδρέου βρέθηκε στο νέο ανασχηματισμό σε... δυσμενή μετάθεση, αναλαμβάνοντας το υπουργείο Υποδομών, κλείνοντας έτσι τον κύκλο του ως προσώπου απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Πώς έφτασε όμως ως εδώ;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος, δύο .......

ήταν τα γεγονότα που πυροδότησαν τις εξελίξεις: Οι περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου και η Υπατία.

Στη μια περίπτωση, ο Γιάννης Ραγκούσης ήρθε σε ανοιχτή σύγκρουση με τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Ως συντονιστής του επικοινωνιακού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές, ο κ. Ραγκούσης έγινε έξαλλος όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε μετά τις περιφερειακές εκλογές την μείωση του ΦΠΑ κατά 50% στις τουριστικές επιχειρήσεις και την απαλλαγή του Πόθεν Έσχες για την Πρώτη Κατοικία.

Ο κ. Ραγκούσης θεώρησε πως ήταν σημαντική παράλειψη του κ. Παπακωνσταντίνου να μην το ανακοινώσει πριν τις εκλογές, καθώς έτσι δεν θα έχανε το ΠΑΣΟΚ την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Όπως γράφει το Βήμα, ο κ. Ραγκούσης παραιτήθηκε από συντονιστής του επικοινωνιακού σχεδιασμού, μια παραίτηση που όμως δεν ανακοινώθηκε ποτέ.

Στη δεύτερη περίπτωση, αυτή της Υπατίας, ο κ. Ραγκούσης δέχτηκε τα βέλη του νυν υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ζητούσε να γίνει άμεση νομιμοποίηση των 300 μεταναστών.

Την άποψη του κ. Βενιζέλου μάλιστα συμμερίζονταν πολλοί μέσα στην κυβέρνηση, όμως ο κ. Ραγκούσης επέμεινε – ως υπουργός Εσωτερικών – ότι αν το έκανε αυτό τότε η χώρα θα γέμιζε με πολλές Υπατίες.

Όμως ο πρωθυπουργός τελικά αποφάσισε να τον αδειάσει ζητώντας του τη νομιμοποίηση των μεταναστών. Ο κ. Ραγκούσης τότε υπέβαλλε εκ του τηλεφώνου παραίτηση, η οποία όμως δεν συζητήθηκε ποτέ.

Οι σχέσεις του πρωθυπουργού με του κ. Ραγκούση έκτοτε βρίσκονται σε πολύ κακό σημείο και είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιώργος Παπανδρέου στον πρόσφατο ανασχηματισμό, του έστειλε μόνο ένα...email για να τον ειδοποιήσει πως του άλλαξε το πόστο!

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη ΔΕΗ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, με αφορμή επιστολή που της απέστειλε η διοίκηση της Δ.Ε.Η., σύμφωνα με την οποία δεν εφαρμόζεται η προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε την Παρασκευή από το Μονομελές Πρωτοδικείο, προκειμένου να παραμείνει η τάση του ρεύματος στα επίπεδα που ίσχυαν στις 23/6.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα εξακριβωθεί ........

εάν εφαρμόζεται η όχι η προσωρινή διαταγή και θα κληθεί ο αρμόδιος υπάλληλος της Δ.Ε.Η..

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι παραβιάζεται η προσωρινή διαταγή, τότε θα κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία.

Zougla.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Τι έρευνα για να εξακριβωθεί αν εφαρμόζεται η προσωρινή διαταγή; Μα δεν τηρείται. Κάνουν του κεφαλιού τους.

Απορώ γιατί δεν κινήθηκε ήδη αυτόφορη διαδικασία κατα της ΓΕΝΟΠ. Η συντεχνία της ΓΕΝΟΠ μείωσε πάρα πολύ την παραγωγή ρεύματος από τα επίπεδα της Παρασκευής με αποτέλεσμα τις μεγαλύτερες και πιο συχνές διακοπές ρεύματος.
Παρά την εντολή του δικαστηρίου να επανέλθουν τα επίπεδα παραγωγής σε αυτά της Παρασκευής, η ΓΕΝΟΠ έγραψε στα .... την την εντολή και τα μείωσε. Αποτέλεσμα οι δίωρες διακοπές.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Ελλάδα και οι Έλληνες πρέπει να γλυτώσουν από την ομηρία μιας χούφτας κοπριτών σαν τον Φωτόπουλο και την διοίκηση της ΓΕΝΟΠ.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 26ης Ιουνίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.