Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Αύριο η απόφαση του δικαστηρίου για την απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Την Τετάρτη αναμένεται να εκδοθεί τελικά η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μετά το αίτημα της διοίκησης της Επιχείρησης να κηρυχτεί παράνομη και καταχρηστική.

Την Τρίτη οι δύο πλευρές, η διοίκηση της ΔΕΗ και το σωματείο ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, κατέθεσαν στον πρόεδρο τους φακέλους με τις προτάσεις και τις θέσεις τους.

Προσφυγή στο Δικαστήριο, που συζητήθηκε .....

τη Δευτέρα (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), κατέθεσε η ΔΕΗ η οποία ζητά να κηρυχτούν παράνομες και καταχρηστικές οι κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ.

Οι διακοπές ρεύματος για σήμερα 28 Ιουνίου Απόγευμα και το βράδυ.

Ανακοινωθήκαν από την ΔΕΗ οι διακοπές που θα γίνουν στη ηλεκτροδότηση λόγω της απεργίας.

Σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγη ώρα οι περιοχές που θα έχουν διακοπή ρεύματος είναι:


Νομός Μεσσηνίας

Από 19:30 εως 21:00 Βιονηχανική ζώνη, Αεροδρόμιο, Ανδρούσα, Βαλύρα Φ/Β ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Από 21:00 εως 22:30 ΒΙΟΠΑ, Μπουρνιάς, Αεροπορική Βάση



Νομός Ηλείας

Από 19:30 έως 21:00 Αγ. Γεώργιος, Παραλία Επιταλίου, Κρέστενα, Λεχαινά, Μέλισσα, Κουρτέσι, Καπελέτο

Από 21:00 εως 22:30 Λαστέϊκα, Σπιάτζα Πύργου, Επιτάλιο, Βούναργο, Ξυλοκέρα, Χανάκια, Μυρτιά.



Νομός Αρκαδίας

Από 19:30 έως 21:00 Μικρή ΒΙΠΕ, Δ.Τεγέας (Τεγέα-Ρίζες-Κερασίτσα), Δ.Σκυρίτιδας, (Βλαχοκερασιά-Κερασέα), Δ.Κυνουρίας (Καστρί - Αγ.Πέτρος - Ανω Δολιανά)

Από 21:00 έως 22:30 Τρίπολη περιφερειακά, Κάψια, Δ. Λεβιδίου & Βυτίνας, ΔΔ Δάρα - Πρασίνου

Αχρωμο το πέρασμα Κουσελά στο υπουργείο! Απέτυχε στην αποστολή για πάταξη της φοροδιαφυγής.

Έγκυρος οικονομικός συντάκτης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα , ο κ.Δημητρομανωλάκης, έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με τις επιδόσεις του Οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Ο λόγος φυσικά για την κυβέρνηση του μνημονίου 1 , με επικεφαλή το κ.Παπακωνσταντίνου και τους υφυπουργούς Φ. Σαχινίδη και Δ. Κουσελά .

Αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι για πρώτη φορά ..........

στη νεότερη ιστορία της Χώρας, υπουργοί έστρεψαν τους πάντες εναντίον τους.

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ένας Έλληνας, που εάν τον ρωτήσεις θα σου πει «όχι εγώ διαφωνώ . Έκαναν καλή δουλειά».

Βέβαια πώς να κάνουν , όταν είχαν επιφορτιστεί με την πάταξη της φοροδιαφυγής και κατάφεραν να φέρουν μηδενικά έσοδα στο κράτος;

Που είναι τα πρόστιμα των 5 δισ. ευρώ που έχει επιβάλλει το 2010 το ΣΔΟΕ.;

Γιατί ο τότε υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης έλεγε σε συνέντευξή του στο τέλος του 2010 ότι το κράτος θα εισπράξει όλα αυτά τα λεφτά;

Γιατί δεν ασχολήθηκε με τους φοροφυγάδες της περίφημης λίστας Φαλτσιάνι που είχε στα χέρια του από το 2010 ;

Ποίες οι επιπτώσεις που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αυτά τα χρήματα;

Φυσικά καμία ! Απλά αναβαθμίστηκε σε Αναπληρωτή Υπουργό, στον επόμενο ανασχηματισμό.

Ακόμη ο κ.Δημητρομανωλάκης που παρακολουθούσε εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα στο σημαντικότερο υπουργείο της Κυβερνήσεως , διαπίστωσε τόσες πολλές δυσλειτουργίες και κινήσεις που κυριολεκτικά γίνονταν στο γόνατο και είχε καταγράψει τα γεγονότα αυτά.

Στο σημερινό φύλλο της έγκριτης Μεσσηνιακής εφημερίδας Ελευθερία αναφέρεται ένα ακόμη άρθρο του Πρώτου Θέματος , που κυριολεκτικά διαφοροποιεί την εικόνα που εδώ και αρκετό καιρό, προσπαθεί εναγώνια να περάσει στη Μεσσηνιακή κοινή γνώμη ο πρώην υφυπουργός κ.Κουσελάς.

Αναφέρει λοιπόν η εφημερίδα και πάντα σύμφωνα με το άρθρο,ότι η παρουσία του κ.Κουσελά στο Υπουργείο μόνο επιτυχημένη δε μπορεί να χαρακτηρισθεί, διότι η απόσταση με τον κ.Παπακωνσταντίνου ήταν μεγάλη , ότι επικοινωνούσαν με μέϊλ, ότι τον ενημέρωνε για τις αποφάσεις του 10 ΄λεπτά πριν την ανακοίνωσή τους στο Υπουργικό Συμβούλιο, πως τα νέα μέτρα τα διάβαζε στις πρωϊνές εφημερίδες και μετά τα αναπαρήγαγε στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις που τον καλούσαν και χωρίς να ξέρει τις πραγματικές προθέσεις του Υπουργού του, μιλούσε και έδινε λανθασμένες πληροφορίες, όπως στην περίπτωση με την έκτακτη εισφορά και το σπουδαιότερο , αναφέρει ως παταγώδη την αποτυχία του ,στην πάταξη της φοροδιαφυγής και της ενεργοποίησης του ελεγκτικού μηχανισμού του Κράτους.

Άχρωμη , άοσμη και χωρίς κανένα όφελος για τον τόπο , ήταν ως φαίνεται από τα παραπάνω , η Κυβερνητική θητεία του κ.Κουσελά.

Ίσως του είχαν ανατεθεί περιορισμένα καθήκοντα, γι αυτό έβρισκε τόσο χρόνο και παρευρισκόταν σε όλες τις γιορτές στη Μεσσηνία και σε όλες τις εκδηλώσεις , καίτοι υποτίθεται ότι είχε τόσο βαρύ πρόγραμμα και ευθύνες στο Υπουργείο.

Φυσικά στη Μεσσηνία , όλα αυτά δεν έφτασαν και γινόταν μία συντονισμένη προσπάθεια να παρουσιασθεί το άσπρο – μαύρο.

Βέβαια , μέσα σε όλα αυτά , αναδεικνύεται το πόσο επικίνδυνη για τον τόπο είναι η Κυβέρνηση του κ.Παπανδρέου, όταν στο σημαντικότερο Υπουργείο που έχει να κάνει με τα έσοδα και τη χάραξη της οικονομικής πολιτικής, συνέβαιναν όλα αυτά!

Τελικά η δύναμη του τύπου και της ακηδεμόνευτης δημοσιογραφίας, όλα αυτά τα ξεσκεπάζουν!

Morias News

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ

Μαγιό, αντηλιακό, βατραχοπεδιλα, πετσέτα, το κινητό τηλέφωνο. και φύγατε.

Καλοκαιρινές διακοπές παρέα με τον αχώριστο φίλο σας, το κινητό σας, σε κάποιο νησί του Ιονίου η του Αιγαίου. Θα βγάλετε φωτογραφίες, θα ακούτε μουσική θα μιλάτε με τους φίλους σας.

Μεταξύ όλων των άλλων ευκολιών και υπηρεσιών που παρέχουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είναι και η περιαγωγη.

Η περιαγωγη λοιπόν είναι μια υπηρεσία ........

που μας επιτρέπει όταν βρισκόμαστε εκτός Ελλάδας να μπορούμε να καλούμε και να δεχόμαστε κλήσεις από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με μια σχετική δαπάνη η οποία όμως μερικές φορές μπορεί να είναι σημαντική και εξαρτάται από την χώρα που βρισκόμαστε.

Γιατί μας το λες τώρα αυτό; Θα διερωτηθείτε. Προσέξτε αυτό που ακολουθεί. Έχει ενδιαφέρον.

Εάν λοιπόν πάτε για διακοπές στην Κέρκυρα η στη Σάμο η στην Ικαρία η στην Βόρεια Ελλάδα και είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία της περιαγωγης τότε:

Εάν βρεθείτε σε κάποιο μέρος που το σήμα του δικτύου που εξυπηρετείστε δεν είναι καλό (είναι ασθενικό) η δεν υπάρχει καθόλου τότε αυτόματα το τηλέφωνο σας θα συνδεθεί με το ξένο δίκτυο (Ιταλικό, Βουλγαρικό, Σέρβικο, Ρουμανικό, και, κυρίως, Τούρκικο) που συνεργάζεται με το αντίστοιχο Ελληνικό, και εσείς θα εξυπηρετείστε μέσα από αυτό και είναι πιθανόν να μην το καταλάβετε καν.

Εμείς στην Ελλάδα διαμαρτυρόμαστε και φωνάζουμε για την κεραία της κινητής τηλεφωνίας που πρόκειται να τοποθετηθεί στην ταράτσα του διπλανού κτιρίου, όταν οι γείτονες μας, Τούρκοι κατά κύριο λόγο, και για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους γεμίζουν τα παράλια με κεραίες στις οποίες δίνουν και λίγο μεγαλύτερη ισχύ από το κανονικό για να εξυπηρετούν εμάς τους κουτόφραγκους που δεν θέλουμε τις κεραίες στα κεφάλια μας.

Όταν λοιπόν εσείς πάτε στην Ικαρία π.χ. αντί να εξυπηρετηθείτε από ένα από τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα βρίσκετε ένα <καμπάνα> σήμα της TURK CELL, θα κάνετε τις επικοινωνίες σας μέσα από αυτό το δίκτυο και θα πληρώνετε την τούρκικη εταιρεία για να μιλάτε σε ελληνικό νησί.

Τι θα κάνετε λοιπόν; Θα πληρώσετε περιαγωγη στους γείτονες;

Εμείς λοιπόν σας λέμε να κάνετε κάτι από τα πιο κάτω. Οι περιπτώσεις για να μην την πατήσετε είναι οι εξής δυο:

Η πρώτη είναι να ζητήσετε από το δίκτυο που εξυπηρετείστε να καταργήσει την περιαγωγη για όσο διάστημα θα είσαστε στην περιοχή και η δεύτερη να δεσμεύσετε σε χειροκίνητη λειτουργία το δίκτυο μέσα από το μενού της τηλεφωνικής σας συσκευής, ούτως ώστε το τηλέφωνο σας να μην μπορεί να επιλέξει άλλο δίκτυο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΣΕΛΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ-ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ
Κυριε Πετσέλη, με την Εθνική περιαγωγή δεν θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα; Δηλαδή ένα κινητό cosmote έχει κακό σήμα να μπορεί να συνδεθεί είτε σε Vodafone είτε σε wind
Αυτό θα έλυνε το πρόβλημα;

Οι διακοπές ρεύματος για σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου

Απο την ΔΕΗ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα διακοπών για την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με την ΔΕΗ οι περιοχές που θα έχουν διακοπή ρεύματος είναι:

Νομός Μεσσηνίας

Από 12:30 έως 14:00 Περιοχή Κυπαρισσίας

Από 14:00 έως 15:30 Πύλος, Μεθώνη, Φοινικούντα


Νομός Ηλείας

Από 11:00 εως 12:30 Αμαλιάδα, Καρδαμά,Παραλία Κουρούτα

Από 12:30 έως 14:00 Σώστι, Ρουπάκι, Κέντρο & Φράγμα, Τραγανό

Από 14:00 έως 15:30 Σκουροχώρι, Κατάκολο,Σκαφιδιά, Κάστρο, Αρκούδι, Λουτρά Κυλλήνης


Νομός Αρκαδίας

Από 11:00 έως 12:30 Διασ. Καλαμάτας,Παραδείσια, Χράνη, Διασ. Πύργου, Καρύταινα, Ανδρίτσαινα, Φ/Β ΠΑΝΑΓΑΙΙΚΑ

Από 12:30 έως 14:00 Τρίπολη περιφερειακά, Μερκοβούνι, Σκόπη, Σάγκα, Νεστάνη, Σήραγγα Αρτεμησίου, Δ. Κοντοβάζαινας, Βάχλια, Βαλημάχι, Δ.Τροπαίων, Δ.Αροανίας (Σειρές-Λεχούρι)

Από 14:00 έως 15:30 Δ. Φαλάνθου (Πιάνα-Χρυσοβίτσι-Αλωνίσταινα), Δ. Βαλτετσίου (Ασέα-Αραχαμίτες-Δόριζα) Ανάβαλος Δήμος Β.Κυνουρίας ,Δολιανά

Μιαμιση ώρα ο εκτιμώμενος χρόνος διακοπής ρεύματος.

Η ΔΕΗ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

• Σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου 2011 – μετά από συνεννόηση με το Διαχειριστή Συστήματος (ΔΕΣΜΗΕ) – η ΔΕΗ θα πραγματοποιήσει στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα) εκ περιτροπής και κατά περιοχή περικοπές, για το διάστημα από τις 11:00 έως και τις 15:30 και η κάθε περικοπή θα έχει εκτιμώμενη μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα ανά περιοχή.

• Οι περικοπές στην Αττική θα..........

πραγματοποιηθούν με βάση το συνημμένο Πρόγραμμα, ενώ για τις λοιπές περιοχές της χώρας τα Προγράμματα περικοπών θα ανακοινωθούν μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

• Επίσης, σήμερα θα πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής, προβλεπόμενης μέγιστης διάρκειας 40 λεπτών ανά περιοχή, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα:
α. Στην Κρήτη από τις 20:10 έως τις 22:10 και
β. Στη Ρόδο από τις 19:30 έως τις 22:10

Με τα Προγράμματα των εκ περιτροπής περικοπών της ηλεκτροδότησης που καταρτίζει η ΔΕΗ, η Επιχείρηση επιδιώκει να διευκολύνει τους καταναλωτές να προγραμματίζουν καλλίτερα τις εργασίες τους.
Τα Προγράμματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και στην εφαρμογή της εταιρείας για «έξυπνα κινητά».

Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 210 9298100

Η ΔΕΗ ζητεί ειλικρινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίσταται το Κοινωνικό Σύνολο.

Το Φιλιατρά News θα σας ενημερώσει όπως κάθε μέρα με το πρόγραμμα των διακοπών ρεύματος. Μόλις δημοσιευθεί η ανακοίνωση με τις περιοχές της Πελοποννήσου θα σας ενημερώσουμε.

Το λεξικό των στημένων

Ένας οδηγός επιβίωσης στους διαλόγους των «στημένων»...

Το πιο σημαντικό, ψυχαγωγικά μιλώντας, κομμάτι του σκάνδαλου «Κοριόπολις» που αποσυνθέτει επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες 48 ώρες είναι οι άπειρου κάλλους διάλογοι. «Τσιφορικοί», «ψευτομαγγιόρικοι», «προκλητικά ερασιτεχνικοί», «αποκαλυπτικά σιχαμένοι», φανερώνουν ποιοι είναι οι «νονοί» της μπάλας και πώς έκαναν τις δουλειές τους.
Με έναν παχύδερμο, γκροτέσκο, ελεεινό .......

τρόπο. Εμείς τα αρρωστάκια της Super League μπορούμε να τους αποκωδικοποιήσουμε (και ίσως γι’ αυτό τους απολαμβάνουμε), εσείς όμως που κάθε Κυριακή δε βγάζετε τα μάτια σας στις «αμφισβητούμενες φάσεις» και στα «ανθρώπινα διαιτητικά λάθη» είναι λογικό να έχετε απορίες. Ακολουθεί σύντομο λεξικό – οδηγός επιβίωσης.

«πλαϊνοί» - οι βοηθοί διαιτητή, γνωστοί και ως επόπτες
«μεσαίος» - ο διαιτητής
«εσύ δεν είσαι στις κάρτες» - δεν έχεις πάρει ήδη κίτρινη κάρτα (άρα με δεύτερη αποβάλλεσαι) ή δεν είσαι στο όριο κινδυνεύοντας να χάσεις επόμενο παιχνίδι
«ασιατικό» - το στοίχημα που παίζεται σε χώρες της Ασίας (π.χ. Μαλαισία), ιδιαίτερα διαδεδομένο στους έλληνες παίκτες κι αντικείμενο παράλληλης έρευνας που τρέχει σχετικά με το ματς Ξάνθη – Παναθηναϊκός 3-2 (περίοδος 2007-08)
«αβαβά» - στημένο παιχνίδι
«τριάδα» - συνδυασμός στοιχήματος με τρία παιχνίδια που υπάρχουν στο κουπόνι στοιχηματισμού
«θάνατος» - όταν παραγγέλνεται, ο διαιτητής δε χρειάζεται να είναι διακριτικός, οφείλει να «σφάξει» την ομάδα σύμφωνα με τις οδηγίες που του έχουν δωθεί
«σπόρια» - μικρά σφυρίγματα που συνήθως δεν κρίνουν απευθείας το ματς, αλλά σπρώχνουν την ομάδα που τα παίρνει και στέλνουν το μήνυμα στους αντιπάλους της
«κούμπωσα το παιχνίδι» - έχω τοποθετήσει διαιτητή της αρεσκείας μου ή έχω πιάσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα
«διπλό ημίχρονο, άσος τελικό» - συνδυασμός αποτελεσμάτων για ένα μεμονωμένο ματς (γνωστό και ως «ανατροπή») με συνήθως μεγάλη απόδοση
«κινέζος» - κινεζική εταιρεία στοιχημάτων
«φίδια» - παραπλανητική πληροφορία σχετικά με υποτιθέμενη μεσολάβηση για στήσιμο αγώνα
«σας είχαν για καθάρισμα» - σας είχαν στημένους
«κωδικός» - λογαριασμός σε on-line εταιρεία στοιχήματος, συνήθως τον διαχειρίζονται τρίτοι «αχυράνθρωποι» για να μη φαίνονται τα πρόσωπα που ποντάρουν
‘kick off’ – ειδικό στοίχημα στις on-line εταιρίες που ποντάρεις στο ποιος θα κάνει τη σέντρα του αγώνα
«Κοκαλιάρης» - προσωνύμιο που έχει απομείνει από τις κασέτες της Παράγκας 1 και αποδιδόταν στον Θωμά Μητρόπουλο – κατηγορούμενο σήμερα
«Τσιμπούρης» - ο σεντερ φορ του Ολυμπιακού Ρέφικ Τζεμπούρ
«να προστατέψεις τους τάδε διαιτητές» - στους διαλόγους χρησιμοποιείται με δύο τρόπους: αφενός μεν σωματική προστασία μέσω μπράβων κι αφετέρου δε επέμβαση στα θεσμικά όργανα προκειμένου να οριστούν και σε παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής για να μη φανεί ότι πιθανή απουσία τους σημαίνει σιωπηρή τιμωρία άρα αποδοχή της κακής τους διαιτησίας
«ψηλός» - μάλλον αναφέρονται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο
«παίζει κόρνερ» - ποντάρει στον αριθμό των κόρνερ που θα προκύψουν στο παιχνίδι
«φάρμακο» - ντόπινγκ

Τώρα μπορείς να απολαύσεις το έργο που παίζεται και θα παιχτεί τις επόμενες εβδομάδες. Και χρησιμοποιώ το ρήμα «απολαμβάνω» γιατί για μας που παρακολουθούμε καλώς ή κακώς το ελληνικό πρωτάθλημα, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν ψυχαναλυτικό χαρακτήρα. Είναι η απόδειξη ότι εξώφθαλμα πράγματα που βλέπουμε στα γήπεδα από τότε που θυμόμαστε τους εαυτούς μας, όντως συμβαίνουν. Δεν είναι μια συνωμοσιολογική παράνοια που μας είχαν βουτήξει οι ομάδες που υποστηρίζουμε και οι οπαδικές εφημερίδες που τις εκφράζουν. Γι’ αυτό ακριβώς, η μεγάλη εκτεθειμένη του «Κοριόπολις», η αθλητική δικαιοσύνη τώρα που έχουμε 85 κατηγορούμενους στα ποινικά δικαστήρια οφείλει επιτέλους να σταθεί στο ύψος της. Κι επειδή οι αποφάσεις της μπορούν να στηριχτούν και σε ενδέιξεις (δε χρειάζεται να έχουν το σκεπτικό των ποινικών δικαστηρίων), πρέπει να τιμωρήσει παραδειγματικά ομάδες. Το να πάνε 5-10-85 άτομα φυλακή δε θα έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο στο δημόσιο ποδοσφαιρικό αίσθημα, εκτός κι αν είναι τα 3-4 μεγάλα ψάρια. Αντίθετα, ένας υποβιβασμός ή μια βαρβάτη αφαίρεση βαθμών θα είναι αφετηρία για την αλλαγή του προτύπου. Ο οπαδός σιγά σιγά θα αρχίσει να μη γουστάρει τον πρόεδρο που έχει τις άκρες, να μην ηδονίζεται με την επίδειξη δύναμης που συνεπάγεται το πέτσινο πέναλτι. Και τον επόμενο «Μάκη», «Αχιλλέα», «Βαγγέλη» ή «Νικόλα» μπορεί και να τον δει περισσότερο ως «εχθρό» παρά ως «σωτήρα»…

ΥΓ. – η τραγική ιστορία της χθεσινής ημέρας, καθόλου αστεία κι απολαυστική, είναι εκείνη του Γιάννη Μπουρούση – από σήμερα κι επίσημα κατηγορούμενου. Είναι φοβερά στενόχωρο, πέρα από οπαδικές σκοπιμότητες, να βλέπεις έναν από τους 10 καλύτερους ευρωπαίους παίκτες να εμπλέκεται σε έναν ντροπιαστικό διάλογο με «φάρμακα κι αϋπνίες». Δεν υποστηρίζω ότι είναι μόνο θύμα, αλλά σίγουρα είναι μια απόδειξη του κανιβαλιστικού ελληνικού πρωταθλητισμού που μέσω του φίλα προσκείμενου τύπου πριν δέκα μέρες τον αποθέωνε που «αποχωρούσε από την Εθνική» και σήμερα του λέει «Αντίο κύριε Μπουρούση»…

Στις 30 Ιουνίου η κλήρωση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας

Σε δημόσια κλήρωση για εκδρομές των δικαιούχων του προβαίνει την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας. Οι εκδρομές θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο, στο πλαίσιο του θερινού εκδρομικού προγράμματος νομού Αττικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ........

Οργανισμού Εργαστικής Εστίας, οι δικαιούχοι που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν μπορούν να προσέλθουν στην κεντρική υπηρεσία του Οργανισμού (Αγησιλάου 10, αίθουσα εκδηλώσεων, ισόγειο).

Τα ονόματα των κληρωθέντων θα γίνουν γνωστά μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oee.gr και από τα γραφεία διανομής στα οποία προεγγράφησαν οι δικαιούχοι.

Real.gr

"Είτε διώχνετε τον Πάγκαλο είτε δεν ψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο" - Έξαλλοι οι βουλευτές

"Απασφάλισε" η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στην ισπανική εφημερίδα El Mundo περί τανκς.

Μιλώντας στη Βουλή ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε ότι το ακριβές κείμενο της συνέντευξής του ήταν άλλο και η αναφορά στα τανκς ήταν για την Αργεντινή.

Πάντως, το γεγονός ότι ο κ. Πάγκαλος δεν..........

προσπάθησε να "γυρίσει" τα λεγόμενά του και ίσως να επανορθώσει, έχει προκαλέσει θέυλλα αντιδράσεων στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των βουλευτών, όπως του κ. Ανδρουλάκη, της πρώην υπουργού, Νταλάρα και της κας Αράπογλου, οι οποίοι αποχώρησαν από την αίθουσα της ολομέλειας και κατευθύνθηκαν προς το καφενείο της Βουλής.

Εκεί οι τρεις βουλευτές εντόπισαν τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής, κ. Έξαρχο και σε έντονο τόνο του διεμήνυσαν πως είτε θα αποφασίσει απόψε ο κ. Παπανδρέου να ζητήσει την παραίτηση του κ. Πάγκαλου είτε εκείνοι απειλούν να μην υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο.

Ωστόσο, κύκλοι της κας Νταλάρα αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα καταψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, αλλά επεσήμαναν ότι σε τόσο κρίσιμες στιγμές, τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές.

Newsit

Σήμερα η απόφαση για την απεργία της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Σήμερα μετά το μεσημέρι αναμένεται η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της ΔΕΗ. Η αίτηση της Διοίκησης της επιχείρησης με την οποία ζητούσε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική συζητήθηκε χθές και όπως έγινε γνωστό, η απόφαση αναμένεται σήμερα.

Μετά το τέλος της χθεσινής διαδικασίας ........

της εκδίκασης ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, δήλωσε ότι: «στο μάθημα της υποταγής θα μένουμε πάντα μετεξεταστέοι. Το κεφάλι δεν θα το σκύψουμε ποτέ, θα μας βρίσκουν στο δρόμο».

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Ιουνίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.