Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ολόκληρο το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου Φιλιατρών

ΜΟΝΟ στο Φιλιατρά News
ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πρόγραμμα προβολών


Κυκλοφόρησε το πρόγραμμα θερινών προβολών της κινηματογραφικής Λέσχης Φιλιατρών όπως πάντα στο αίθριο του Δημαρχείου της πόλης και φυσικά κάτω από τ' άστρα.
Ενα πρόγραμμα που σας υπόσχεται ...........

μαγευτικά ταξίδια στον κόσμο της 7ης Τέχνης μέσα απο ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Το Φιλιατρά News κατάφερε και εξασφάλισε για τους αναγνώστες του ολόκληρο το πρόγραμμα των θερινών προβολών και σας το παρουσιάζει.

Τα κινηματογραφικά ταξίδια ξεκινούν αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου και ώρα 21:30 με την εξαιρετική ταινία "Το λουλούδι της Ερήμου" (ΠΑΙΧΤΗΚΕ)


Από τις 29 Ιουλίου έως και τη 1η Αυγούστου θα προβάλεται η δραματική ταινία Η τελευταία ακροβάτης της Μαδρίτης [ Balada Triste de Trompeta ] Του Αλεξ ντε λα Ιγκλέσια
Με τους: Κάρλος Αρέγιες, καρολίνα Μπάνγκ, Αντονία Νε Λα Τόρε
Διάρκεια 107΄ (ΠΑΙΧΤΗΚΕ)



Αμέσως μετά από τις 5 έως και τις 8 Αυγούστου θα προβάλεται το δραματικό θρίλερ Μαύρος κύκνος [ Black Swan ]Του Ντάρεν Αρονόφρσκι
Με τους: Μίλα Κούνις, Νάταλι Πόρτμαν, Γουϊόνα Ράϊντερ,
Προβολές: 5, 6, 7, 8 Αυγούστου
Διάρκεια 108΄ (ΠΑΙΧΤΗΚΕ)


Αμέσως μετά από 12 έως και 16 Αυγούστου έρχεται το απόλυτο κινηματογραφικό ταξίδι με τους Πειρατές της Καραϊβικής 4: Σε άγνωστα νερά. [ Pirates of the Caribbean 4: On stranger Tides ] Του Ρόμπ Μάρσαλ
Με τους Τζόνι Nτεπ, Πενέλεοπε κρούζ, Ιαν Μακ Σέϊν, Τζέφρυ Ρας (ΠΑΙΧΤΗΚΕ)


Στις 17, 18, και 19 του Αυγούστου Εμβόλιμα θα προβληθούν Οι Ιππείς της Πύλου του Nίκου Καλογερόπουλου με τους Νίκο Καλογερόπουλο, Ηλία λογοθέτη, Τάκη Σπυριδάκη, Βάνα Μπάρμπα, Ιουλία Καλογρίδη , Δημήτρη Καμπερίδη. (ΠΑΙΧΤΗΚΕ)

Η Δραματική – Ιστορική ταινία Ο λόγος του βασιλιά [ Τhe king Speech ] Του Τόμ Χούπερ
Με τους Έλντα Μπόναμ Κάερτερ Γκαϊ Πίρς Κόλιν Φέρθ, Μαϊκλ Γκαμπόν έρχεται για να μας κρατήσει συντροφιά από τις 20 έως και τις 23 Αυγούστου. (ΠΑΙΧΤΗΚΕ)


Το Θρίλερ Απόλυτη Ευφυϊα [ Limitless ] Του Νιλ Μπέργκερ
Με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο Μπράντλεϊ Κούπερ Είμπι Κόρνις, Ανα Φριελ πάιρνει σειρά από τις 26 μέχρι και τις 29 Αυγούστου. (ΠΑΙΧΤΗΚΕ)


Τέλος η Κοινωνική ταινία Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων [ The Lincoln Lawyer ] του Μπράντ Φέρμαν
Με τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Ράϊαν Φιλίπε, Μαρίζα Τομέϊ, από τις 2 έως και τις 5 Σεπτεμβρίου έρχεται για να κλείσει την φετινή σαιζόν
Δείτε εδώ λεπτομέρειες για την ταινία.


Εμείς σας ευχόμαστε καλές κινηματογραφικές βραδιές, και φυσικά κάτω από τ' αστέρια.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε πρίν ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Σε λίγο θα σας ενημερώσουμε για μέγεθος και επίκεντρο

UPDATE

Ο Σεισμός που έγινε νωρίτερα ήταν 4,4R με επίκεντρο 21 km Νοτιοανατολικά της Πύλου.



«Όχι» σε λουκέτα στα νοσοκομεία, «ναι» σε διοικητικές συγχωνεύσεις λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Χωρίς λουκέτα σε νοσοκομεία, αλλά με πολλές διοικητικές συγχωνεύσεις, επιστημονικές συνεργασίες και μείωση των κλινών σε αρκετά νοσηλευτικά ιδρύματα, προχωρά το υπουργείο Υγείας την αναδιάταξη του ΕΣΥ.

Μέρος του τελικού σχεδίου ανακοίνωσε ...........

την Πέμπτη ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας ότι με την αναδιάταξη προσπαθεί να δώσει καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν 25 δισ. ευρώ τον χρόνο και εξακολουθούν να δηλώνουν ότι δεν έχουν καλή υγεία.

Με τη φράση «το αχανές δεν διοικείται», ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε τη μείωση των διοικητών από 131 σε 77 στα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας, την μετατροπή οκτώ υγειονομικών δομών, την επιστημονική συνεργασία έξι νοσοκομείων με άλλα και τη μείωση των οργανικών κλινών από 46.873 σε 35.815.

Όπως είπε, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν λεπτομερείς ανακοινώσεις και για τις συνενώσεις των κλινικών και εξήγησε ότι προσδοκά να μειωθούν περισσότερο οι κλίνες στις νέες δομές, οι οποίες θα είναι πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές. Επίσης, θα γίνουν γνωστές οι οκτώ δομές, που αλλάζουν χρήση.

Οι έξι επιστημονικές συνεργασίες αφορούν: «Το Ωνάσειο με το Αττικό, το νοσοκομείο Ρόδου με αυτό της Λέρου, το Τζάνειο με το Μεταξά, το Γρεβενών με αυτό της Καστοριάς, το Σισμανόγλειο της Κομοτηνής με το πανεπιστημιακό της Αλεξανδρούπολης και το Παίδων Καραμανδάνειο με το πανεπιστημιακό της Πάτρας».

Στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια που αφορά κυρίως την Αττική, συνενώνονται διοικητικά με το Σισμανόγλειο τα νοσοκομεία Μελισσίων και το 1ο ΙΚΑ, το ογκολογικό Κηφισιάς με το νοσοκομείο Πατησίων, το Αγία Όλγα με το 7ο ΙΚΑ και την Παμακάριστο, ο Άγιος Σάββας με το 6ο ογκολογικό του ΙΚΑ, το Έλενα με το Αλεξάνδρα και το Σπηλιοπούλειο, ο Ευαγγελισμός με το Οφθαλμιατρείο, την Πολυκλινική και το 3ο ΙΚΑ. Το Σωτηρία με το Γ.Κρατικό Αθηνών, το Αρεταίειο με το Αιγινίτειο και το Ευγενίδιο, τα Νοσοκομεία Παίδων Α. Σοφία, Α. Κυριακού και Π. Πεντέλης, θα έχουν κοινή διοίκηση.

Στην 2η ΥΠΕ, που αφορά τον Πειραιά και τα νησιά, θα συνδιοικούνται το Τζάνειο με το Μεταξά. Το Θριάσειο με το Αττικό το Ασκληπιείο της Βούλας και το Ωνάσειο. Το Νίκαιας με το Δυτικής Αττικής «Α. Βαρβάρα». Το Δαφνί με το Δρομοκαϊτειο, το νοσοκομείο Σύρου με το Νάξου, το νοσοκομείο Ρόδου με αυτό της Κω και το θεραπευτήριο Λέρου, το νοσοκομείο Σάμου με αυτό της Ικαρίας και το νοσοκομείο της Μυτιλήνης με αυτό της Λήμνου.

Ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στο εγχείρημα των συγχωνεύσεων είπε ότι «μια σημαντική εργασία φτάνει στο τέλος της και παρότι μπορεί να έχουν γίνει κάποια λάθη, το σημαντικό που μένει είναι ότι επιτέλους το σύστημα υγείας θα μπορεί να μετράται».

in.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Να υποθέσουμε ότι ο υπουργός της κυβέρνησης του μνημονίου μετα το γενικό κράξιμο που έφαγε για τα περί συγχώνευσης νοσοκομείων και γενικά όλη την κατάπτυστη πρόταση του που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο αναδιπλώθηκε στο 100%;;;;;

Η Νάντια σε Παπαϊωάννου, Πεταλωτή και Σκανδάμη για τη λειτουργία σωφρονιστικού καταστήματος στη Μεσσηνία

Στο περιθώριο της συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής για την εξέταση του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας και των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, την Τετάρτη 20/07/11, η βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου έθεσε αναλυτικά το ζήτημα της δυνατότητας δημιουργίας σύγχρονου και ασφαλούς σωφρονιστικού καταστήματος στη Μεσσηνία στον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Πεταλωτή και τον Ειδικό Γραμματέα κ. Σκανδάμη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Μεσσήνια ..........

βουλευτής ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου σχετικά με την αποδοχή που έχει από μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, το αίτημα ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος κράτησης στη Μεσσηνία. Επίσης, τόνισε ότι το αίτημα αυτό είναι δίκαιο και εύλογο, αφού τα δύο από τα τρία Πρωτοδικεία που απαρτίζουν το Εφετείο Καλαμάτας βρίσκονται στη Μεσσηνία κι έτσι θα επιτευχθεί η βέλτιστη εξυπηρέτηση και ενίσχυσή του.

Η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προτάσεις της κας. Γιαννακοπούλου και θα εξετάσει το ζήτημα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων, που είναι σε εξέλιξη, και σύμφωνα με το Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Η Νάντια με Σκανδαλίδη και Δριβελέγκα για τις ζημιές από περονόσπορο

Σε συνάντηση της κας. Γιαννακοπούλου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σκανδαλίδη και τον Υφυπουργό κ. Δριβελέγκα στη Βουλή, την Πέμπτη 21/07/11, η βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου έθεσε αναλυτικά το ζήτημα των εκτεταμένων ζημιών στην αμπελοκαλλιέργεια και τη σταφιδοκαλλιέργεια στο νομό Μεσσηνίας και γενικότερα στη χώρα, λόγω του περονόσπορου που ευνοήθηκε από τα καιρικά φαινόμενα.

Η κ. Γιαννακοπούλου ενημέρωσε την ηγεσία .........

του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ότι στη Μεσσηνία σημειώθηκε εκτεταμένη καταστροφή στην παραγωγή επιτραπέζιων σταφυλιών, οινοστάφυλων και σταφίδας, με σοβαρές συνέπειες και στην παραγωγικότητα της επόμενης καλλιεργητικής περιόδου, καθώς και για την εξάπλωση του περονόσπορου.

Σε απάντηση των παραπάνω, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δριβελέγκας ενημέρωσε την κα. Γιαννακοπούλου ότι: οι Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των περιοχών που έχουν πληγεί από περονόσπορο, όπως η Μεσσηνία, πρέπει να υποβάλουν αίτημα σύστασης επιστημονικής επιτροπής που θα διερευνήσει τις συνθήκες εξάπλωσης της ασθένειας προκειμένου το Υπουργείο να έχει εικόνα για τις ζημιές κατά περιοχή και στο σύνολό τους».

Πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη - Νέο κύμα καύσωνα από το Σαββατοκύριακο

Ανάσα δροσιάς από σήμερα καθώς ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση 4-5 βαθμών, με μέγιστη θερμοκρασία τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς Κελσίου, και στη Θεσσαλονίκη από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη η ΕΜΥ..........

προβλέπει τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται θερμοκρασία έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο η ΕΜΥ προβλέπει μέγιστη θερμοκρασία έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 32 και τους 35 βαθμούς αντίστοιχα. Από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά 4 βαθμούς, θα κρατήσουν μέχρι την Παρασκευή καθώς, από το Σαββατοκύριακο, αναμένεται νέο θερμό κύμα.

real.gr

Μιχάλης Τιμοσίδης «Δεν καταργούμε τίποτε, δεν κλείνει κανένα νοσοκομείο»

Στις αλλαγές που σχεδιάζονται στον τομέα της υγείας αλλά και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων αναφέρθηκε ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης, σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη φορέων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών και του ιού του Δυτικού Νείλου.

«Δεν καταργούμε τίποτε, δεν κλείνει ........

κανένα νοσοκομείο, δεν απολύεται κανείς εργαζόμενος. Μειώνουμε τις διοικήσεις στα νοσοκομεία της χώρας χωρίς να καταργηθεί κανένα νοσοκομείο» είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι οι διοικήσεις από 132 θα γίνουν 83 και θα υπάρχουν και 50 αναπληρωτές διοικητές με συμβούλιο διοίκησης.

Σε ό,τι αφορά τις κλινικές τμήματα τόνισε ότι θα γίνουν συνενώσεις καθώς ο αριθμός τους έχει φτάσει τις 1960 ενώ πριν 15 χρόνια ήταν μόλις 950. Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη επισήμανε ότι δεν προωθούνται μεγάλες αλλαγές. «Προχωρούμε απλώς ώστε να δώσουμε άλλο ρόλο στο νοσοκομείο Λοιμωδών και στο Δερματολογικών Νοσημάτων» σχολίασε και παρέπεμψε στις τελικές ανακοινώσεις της ηγεσίας του υπουργείου που θα γίνουν μεθαύριο.

Ερωτηθείς για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο χώρο της υγείας, ο κ. Τιμοσίδης απάντησε: «αναγνωρίζω την αγωνία και το φόβο όσων κινητοποιούνται γιατί υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση αυτό το χρονικό διάστημα». Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι μετά τις απαραίτητες διορθώσεις και την επεξεργασία όλων των παρατηρήσεων που έχουν υποβληθεί, «οι τελικές ανακοινώσεις δεν θα δικαιολογούν αυτού του είδους τις κινητοποιήσεις».

Real.gr

Inna - Amazing



Οι στίχοι


Dangerous feelings break out my soul
It's just the meaning of being alone
I need you here wherever you are
I need you now to take me so far
I wanna run like the speed of the sound
I was somewhere , I 'm sure you're around
You give me now the meaning of life...
With you I'm feeling alive
Ooooooo...


Why you're lookin' like that
I'm burning like fire
I wanna be higher
Just let me know
Why you're lookin' like that
You're driving me crazy
You're lookin' amazing



Why you're lookin' like that
I'm burning like fire
I wanna be higher
Just let me know
Why you're lookin' like that
You're driving me crazy
You're lookin' amazing

Why you're lookin' like that
I'm burning like fire
I wanna be higher
Just let me know
Why you're lookin' like that
You're driving me crazy
You're lookin' amazïng

Why you're lookin' like that
I'm burning like fire
I wanna be higher
Just let me know
Why you're lookin' like that
You're driving me crazy
You're lookin' amazïng

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21ης Ιουλίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.