Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Συμφώνησαν για κυβέρνηση συνεργασίας

Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα σε άμεσα εκλογές μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του Οκτωβρίου και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, μετά την τριμερή συνάντηση του κ. Παπούλια με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά.

Προστίθεται πως αύριο θα υπάρξει και νέα επικοινωνία του πρωθυπουργού και του κ. Σαμαρά για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως δεν θα ηγηθεί του νέου σχήματος ο Γ. Παπανδρέου.

Το πλήρες κείμενο - ανακοίνωση από την προεδρία της Δημοκρατίας αναφέρει:.....

"Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μία νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου.

Για τον προσδιορισμό των υποχρεώσεων που απορρέουν για την υλοποίησή αυτών των αποφάσεων και το χρονικό πλαίσιο που απαιτείται θα γίνει άμεσα συνάντηση εκπροσώπων των δύο πλευρών.

Ο πρωθυπουργός έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης. Αύριο θα υπάρξει νέα επικοινωνία του Γ. Παπανδρέου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης"......

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Εληξε η συνάντηση Παπούλια με Παπανδρέου και Σαμαρά

Εληξε η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Παπανδρέου και Σαμαρά.

Σε λίγο η ανακοίνωση που εκδόθηκε.



Β' Τοπική 1ος όμιλος. Τα αποτελέσματα της 7ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 7ης Αγωνιστικής




Νίκη Πλάτης

Δ' Εθνική 6ος όμιλος. Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 1ης Αγωνιστικής




Εράνη Φιλιατρών

Ισόπαλλος 0 - 0 ο αγώνας Τσιλιβί - Εράνη Φιλιατρών [ VIDEO ]

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη το Τσιλιβή εντός έδρας επί της Εράνης Φιλιατρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής στον 6ο όμιλο.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα μετά από ένα κακό σε γενικές γραμμές ποιοτικά παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι βάσει ευκαιριών δικαιούνται κάτι καλύτερο.

ΤΟ "ΦΙΛΜ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...........

22΄: Ο Μποτώνης θα περάσει ωραία πάσα στον Πάστρα, αυτός δεν προλαβαίνει τη μπάλα και τον κόβουν οι αμυντικοί

25΄: Ο Γεωργιόπουλος κάνει τη σέντρα και ο Νινιός από την περιοχή πιάνει το σουτ που στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ

41΄: Πολύ έξυπνη "σκαφτή" πάσα του Μποτώνη στον Πάστρα που μπαίνει κάθετα, βρίσκεται τετ α τετ με τον Αλεξανδρόπουλο, όμως ο τελευταίος με τις άκρες των δαχτύλων του σταματά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων

47΄: Καλή σέντρα του Γεωργιόπουλου, ο Νινιός δεν προλαβαίνει να σουτάρει προς την εστία του Τσιλιβή αν και βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση

49΄: Πολλή όμορφη προσπάθεια του Δρόσου στην περιοχή της Εράνης, που ελίσσεται, σουτάρει δυνατά, όμως ο Αλεξανδρόπουλος δύσκολα αποκρούει διατηρώντας το "μηδέν" για την εστία του

75΄: Ο Δρόσος αποφεύγει όποιον βρίσκει μπροστά του, βγαίνει τετ α τετ με τον Αλεξανδρόπουλο, ολιγωρεί και το πλασέ του το αποκρούει ο γκολκίπερ της Εράνης

83΄: ΑΠΟΒΟΛΗ... Αποβάλλεται με απ' ευθείας κόκκινη ο Γιάννη της Εράνης για εξύβριση

Με λάθη η διαιτησία του Καλογεράκου από την Ηλεία

Τσιλιβή: Κλάδης Β., Σοφός Δ., Σοφός Ι. (81΄ Μαρίνος Ι.), Κλάδης Αγγελος, Βυθούλκας, Μπουζιάνος, Μποτώνης, Μαρούδας (60΄ Κάρδαρης), Πάστρας, Σούρμπης (90΄ Ψήφης), Δρόσσος


Εράνη Φιλιατρών: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Γιάννη, Ανδρεόπουλος, Ντινιώτης, Μπαστακός, Γεωργιόπουλος, Κουτσουρές, Κώτσος (46΄ Χρονόπουλος - 85΄ Λυμπερόπουλος), Γρηγορακάκης (66΄ Μικελάτος), Νινιός



IonianSports σε συνεργασία με το Φιλιατρά News

Ανοικτή παραμένει η ψηφοφορία του Φιλιατρά News

Ανοικτή παραμένει ακόμα η ψηφοφορία που κάνει το Φιλιατρά News και αφορά στην δημοσίευση ή μη των Δελτίων Τύπου που αποστέλλουν οι Βουλευτές της Μεσσηνίας (Κουσελάς Γιαννακοπούλου, Βουδούρης από το ΠΑΣΟΚ) και Λαμπρόπουλος (από την ΝΔ).
Το όποιο αποτέλεσμα που εσείς θα καθορίσετε, θα είναι δεσμευτικό για το blog μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ψηφοφορία λήγει στις 9 Νοεμβρίου και ώρα 23:00

Δείτε την ψηφοφορία και ψηφίστε

Σημείωση: Όσοι έχετε ήδη ψηφίσει, δεν μπορείτε να ξαναψηφίσετε.



Δικηγόροι μοιράζουν έντυπα άρνησης πληρωμών και λένε «όχι» στα χαράτσια

Μερικές πρώτες, πρόχειρες οδηγίες για τα έντυπα "άρνηση πληρωμής" έκτακτου φόρου και "ρητής επιφύλαξης"

Με τη διανομή εντύπων άρνησης πληρωμής και τη συγκρότηση σχετικής νομικής ομάδας υποστήριξης οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης λένε «όχι» στα χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση και η πλειοψηφία των πολιτών αδυνατεί να πληρώσει.

Ειδικότερα, οι συνδικαλιστικές παρατάξεις ...........

δικηγόρων Θεσσαλονίκης «Δικηγορική Συνεργασία-Ανεξάρτητοι» και «Ελευθερία και Δικαιοσύνη» συνδιοργανώνουν αύριο, Δευτέρα , στις 19.30, στο αμφιθέατρο «καθηγητή Γιάννη Μανωλεδάκη» (3ος όροφος Κτιρίου Διαγωνίου ΔΣΘ), ανοιχτή εκδήλωση –συζήτηση με θέμα: Το «όχι» των δικηγόρων στο χαράτσι (έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών) και η νομική διάσταση της άρνησης πληρωμής.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι δικηγόροι Μανόλης Λαμτζίδης, Παντελής Ραδίσης, Ρωξάνη Κωστατζίκη, οι οποίοι είναι μέλη του δ.σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και ο δικηγόρος, Βασίλης Μπατζογιάννης.

Παρέμβαση θα κάνουν οι Παναγιώτης Φραγγίδης, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας (συντονιστής «ΑΚΡΙΒΕΙΑ STOP» Θεσσαλονίκης), Ηλίας Μανουσαρίδης, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστας Κουρμπέτης, πρ. μέλος Δ.Σ. ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Δημήτρης Στεφανίδης , δικηγόρος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθούν υποδείγματα δηλώσεων κλπ. και θα σχηματισθεί εθελοντική ομάδα συμβουλευτικής νομικής στήριξης των «αρνητών» πληρωμής.

24GR

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας τι κάνει; Έχουν γίνει κινήσεις; Υπάρχουν δικηγόροι στην Τριφυλία που να ασχολούνται με το θέμα; (Π.Χ. Ομαδική προσφυγή κατά της ΔΕΗ)

ΕΚΤΑΚΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου συγκάλεσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός, για τις 4 το απόγευμα.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δεν αποκλείεται μετά τη συνεδρίαση να ανακοινωθεί η παραίτηση της κυβέρνησης και να ανοίξει ο δρόμος για το σχηματισμό της κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Σημειώνεται ότι από χθες ο κ. Παπανδρέου είχε ..........

ήδη συγκαλέσει και συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα, καθώς κανείς δεν επιβεβαιώνει ότι θα γίνει κανονικά.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπούλια - Σαμαρά.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά.

Η συνάντηση των δύο αντρών κράτησε 17 λεπτά. Εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι:

"Το ότι ο κ. Παπανδρέου δεν αποφασίζει τι θέλει να .......

κάνει εμποδίζει την οποιαδήποτε λύση. Όσο δεν παραιτείται, μπλοκάρει τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα. Εγώ είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω. Εφόσον παραιτηθεί, όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους"