Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ο Τέρενς Κουϊκ θα Blog-άρει και τις Δευτέρες

Χάρη στους bloggers και τους ιστοσελιδάδες, η εκπομπή «O Τέρενς Blog-άρει», είχε ένα ξεκίνημα που ούτε και εμείς οι ίδιοι που την επιμελούμεθα δεν το περιμέναμε!

Από την άλλη πλευρά, η μία ώρα της Τετάρτης απέδειξε ότι δε φτάνει με τίποτα για να μπορούμε να παρουσιάζουμε θέματα από όσο γίνεται περισσότερα blog.

Έτσι, αποφασίσαμε στο Kontra, να προσθέσουμε άλλη ...........

μία μέρα. Επιλέξαμε τη Δευτέρα που είναι κλειστά και τα μαγαζιά το απόγευμα.
Άρα η εκπομπή «Ο Τέρενς Blog-άρει», θα βγαίνει στον αέρα Δευτέρα και Τετάρτη στις 18:00.

Υπενθυμίζω και το email της εκπομπής: oterensblogarei@hotmail.gr.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η συντακτική ομάδα
Τέρενς Κουίκ
Αλεξάνδρα Τράγκα
Μικαέλα Παγκάλου
Γεωργία Παπαγεωργίου

Π. Τατούλης σε Μ Βορίδη: Αδιαπραγμάτευτη η ολοκλήρωση της Ολυμπίας οδού

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας συναντήθηκαν με τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη όπου τέθηκαν επί τάπητος το θέμα των οδικών αξόνων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε στον Υπουργό την ...........

αδιαπραγμάτευτη στάση της Περιφέρειας όσον αφορά την ολοκλήρωση κατασκευής της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και συγκεκριμένα την ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα – Καλαμάτα με κατάληξη τον Περιμετρικό της Καλαμάτας

Όσον αφορά τον δυτικό άξονα δηλαδή την Ολυμπία οδό , ο Περιφερειάρχης επεσήμανε στον Υπουργό ότι θεωρεί άκρως απαραίτητη την κατασκευή της και την κατάληξή της στην Τσακώνα, δηλώνοντας ότι η ολοκλήρωσή της θα αποτελέσει έργο πνοής και ανάπτυξης για την Πελοπόννησο .

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον Περιφερειάρχη για την ολοκλήρωση της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας με κατάληξη τον Περιμετρικό της Καλαμάτας ενώ για τον δυτικό άξονα την Ολυμπία Οδός εξέφρασε την πολιτική βούληση του Υπουργείου να επιλυθούν τα προβλήματα και να αρχίσει νέα διαπραγμάτευση με την κατασκευάστρια Κοινοπραξία για την ολοκλήρωση της σύμβασης παραχώρησης .

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η ολοκλήρωση των παραπάνω οδικών αξόνων οι οποίοι θα μετατρέψουν το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου σε σύγχρονο και ασφαλές ευρωπαϊκό οδικό δίκτυο.

Επίσης κατά τη συνάντηση τέθηκε από τον Περιφερειάρχη το θέμα των 2 αεροδρομίων της Περιφέρειας , του αεροδρομίου της Τρίπολης και της Καλαμάτας. Επισημάνθηκε δε η σημασία των αεροδρομίων για την Πελοπόννησο με την παράλληλη λειτουργία στρατιωτικού και Πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη και η αναβάθμιση του πολιτικού αεροδρομίου της Καλαμάτας .

Ο Υπουργός εξέφρασε την σύμφωνη γνώμη με τον Περιφερειάρχη για την σπουδαιότητα των αεροδρομίων και αναμένονται πρωτοβουλίες από το Υπουργείο στο προσεχές διάστημα.

Τρίπολη: Μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στην Πελοπόννησο

Μείωση 27% στα τροχαία δυστυχήματα, σε σχέση με πέρυσι, καταγράφηκε στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε Γενική Αστυνομική Διεύθυνση περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα σημειώθηκαν 47 τροχαία δυστυχήματα έναντι 64, τον Νοέμβριο του 2010. Έχασαν την ζωή τους εννέα άτομα, σε επτά θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, ενώ τραυματίστηκαν συνολικά 61, εκ των οποίων εννέα, σοβαρά.

Επιπλέον, στους πέντε νομούς της περιφέρειας ...........

Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν, το Νοέμβριο, συνολικά 14.515 έλεγχοι για μέθη και διαπιστώθηκαν 224 παραβάσεις, όσες δηλαδή και στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, βεβαιώθηκαν 3.377 επικίνδυνες παραβάσεις, η πλειονότητα των οποίων αφορούσε υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Real.gr

Η μεγάλη ξεφτίλα της Μεσσηνιακής εφημερίδας "Ελευθερία" του Ντίνου Πλεμένου

ΝΤΙΝΟ ΠΛΕΜΕΝΕ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ; ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
ΤΩΡΑ ΝΤΙΝΟ ΠΛΕΜΕΝΕ ΚΑΝΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.






-

Νίκη για τον συνδυασμό του Γ. Γκούμα με 10 έδρες – 9 ο Γ. Καραμπάτος και 2 ο Δ. Αδαμόπουλος

Τη νίκη του συνδυασμού του Γ. Γκούμα κατέγραψε το τελικό αποτέλεσμα μετά και την καταμέτρηση του τελευταίου τμήματος που ήταν το Εμπορικό.

Ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» κατάφερε να ενεργοποιήσει τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νομού και αυτό ήταν το κύριο συστατικό αυτής της διαδικασίας με την αθρόα προσέλευση και την συμμετοχή ρεκόρ. Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας γυρίζει σελίδα με το αποτέλεσμα που διαμορφώνεται απόψε να δίνει 10 έδρες στο «Νέο Επιμελητήριο», 9 έδρες στη «Δημιουργική Μεσσηνία» και 2 έδρες στην «Συνεργασία για την ανάπτυξη στη Μεσσηνία».

Στο Εμπορικό τμήμα από το συνδυασμό του Γ. Γκούμα εκλέγονται οι Κουτίβας, Τσάμη, Κωστόπουλος, από το συνδυασμό του Γ. Καραμπάτου οι Γκρέκης, Καπερώνης, Σαραντέας και από τον συνδυασμό του Δ. Αδαμόπουλου ο Τζανετέας.
Το «συστηματάκι» με τα… άλλα κόλπα που ετοίμαζε........

με το «πραξικόπημα» της αλλαγής εδρών που απεκρύβη μέχρι και την τελευταία στιγμή κατέρρευσε πανηγυρικά, με τους επαγγελματίες να δείχνουν πως πραγματικά παίρνουν την τύχη της επιχείρησής τους στα χέρια τους. Όσο για τα υπόλοιπα, οι αποκαλύψεις θα είναι… συγκλονιστικές!!!

Best Tv

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Δεκεμβρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.