Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Αύριο Παρασκευή στην Μεσσηνιακή εφημερίδα Θάρρος



ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Άλμα 4,7% μέσα σ’ ένα χρόνο


Σημαντική άνοδο, ύψους 4,7%, σημείωσε το ποσοστό ανεργίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσα σ’ ένα χρόνο (από 10% το 2010 έφτασε στο 14,7% το τρίτο τρίμηνο του 2011), απόρροια της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή μας λόγω ύφεσης.

Γενικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, κατά το γ΄ τρίμηνο του 2011 ο αριθμός των απασχολούμενων ανήλθε σε 4.079.286 άτομα και των ανέργων σε 878.266. Το ποσοστό ανεργίας ήταν 17,7%, έναντι 16,3% του προηγούμενου τριμήνου και 12,4% του αντίστοιχου τριμήνου 2010.

-----------------------------------------------

Πλαίσιο συνεργασίας δημοσιοποίησε ο Γιώργος Καραμπάτος

Οι σταυροί των υποψηφίων στις εκλογές του Επιμελητηρίου


Στη φάση αναζήτησης συνεργασίας για τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου βρίσκονται ακόμα οι τρεις επιτυχόντες συνδυασμοί από τις εκλογές της προηγούμενης εβδομάδας, η οποία και πρέπει να επιτευχθεί το αργότερο μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες.

Χθες, στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν επίσημα τα τελικά αποτελέσματα, μετά την ανακήρυξη που έγινε από το Πρωτοδικείο.

Σε σύνολο ψήφων, πρώτος συνδυασμός αναδείχθηκε η «Δημιουργική Μεσσηνία» του κ. Γιώργου Καραμπάτου με 1.240 ψήφους, αλλά κατέλαβε 9 έδρες, σε σύγκριση με το συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο» του κ. Γ. Γκούμα που έλαβε 1.198 ψήφους αλλά 10 έδρες.

Τρίτος σε σταυρούς συνδυασμός είναι η «Συνεργασία για την Ανάπτυξη στη Μεσσηνία» του κ. Δημήτρη Αδαμόπουλου, με 280 ψήφους και 2 έδρες.

και ακόμα περισσότερα και πλούσια θέματα.....

--

Ο διαιτητής γαμπρός του Αριστείδη Σταθόπουλου και οι… φήμες για εύνοια

Η πληροφορία είναι τσεκαρισμένη και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως.

Ο γαμπρός του αντιπροέδρου της ΕΠΟ Αριστείδη Σταθόπουλου, τυγχάνει διαιτητής Β’ Εθνικής.

Ο εν λόγω κύριος από τις 5-11-2011 μέχρι και τις 11-12-2011 έχει οριστεί και έχει σφυρίξει έξι (ναι πολύ καλά διαβάσατε) αγώνες.

Το όνομά του, είναι Γιώργος Μπλάνας. Δεν γνωρίζουμε ........

αν η σχετική πληροφορία έχει φτάσει στ’ αυτιά του υπερευαίσθητου γενικού γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξής, ωστόσο, τώρα που θα ενημερωθεί εκτιμούμε ότι θα πράξει τα δέοντα. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβεβαιώσει όσους λένε ότι: «δρα και αντιδρά με δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται..

parapolitika.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Ο κ. Αριστείδης Σταθόπουλος εκτός από αντιπρόεδρος της ΕΠΟ είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Μεσσηνίας.....

Από βδομάδα οι αποφάσεις για την ΔΕΗ

Σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, την επόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Ο κ.Παπακωνσταντίνου επεσήμανε ότι το θέμα θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα και εκεί θα υπάρξει τελική απόφαση για το ύψος των αυξήσεων, ενώ υπογράμμισε ότι οι μονάδες της ΔΕΗ που θα πουληθούν θα έχουν εγκριθεί από την Επιτροπή όπως και ο τρόπος που θα γίνει αυτή η διαδικασία.


--

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ QUIZ

Θα σας καταπλήξει η τελειότητα των αριθμών!!!

Το νούμερο των παπουτσιών σου πολλαπλασίασε το επί 5...
πρόσθεσε 50...
πολλαπλασίασε επί 20...
πρόσθεσε 1011...
αφαίρεσε από το αποτέλεσμα τη χρονιά που γεννήθηκες...
προκύπτει ένας τετραψήφιος αριθμός.
Τα 2 πρώτα ψηφία είναι το νούμερο των παπουτσιών σου και τα 2 επόμενα, η ηλικία σου...

--

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Δεκεμβρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.