Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Λουκέτο βάζει η Εμπορική Φιλιατρών.

Έντονη φημολογία κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη των Φιλιατρών και έχει να κάνει με το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας στις 30 Μαρτίου 2012. Η πληροφορία είναι αληθινή και το κατάστημα Φιλιατρών κλείνει στα τέλη Μαρτίου.
Μετά τα λουκέτα που μπήκαν σε ΟΤΕ, Δ.Ο.Υ. , κλείσιμο του καταστήματος Γερμανός, υποβάθμιση (μήπως θα πάει και αυτή για κλείσιμο;;;) της Εθνικής Τράπεζας και παράλληλη συγχώνευση με την αντίστοιχη της Κυπαρισσίας αυτή την φορά έρχεται η σειρά της Εμπορικής Τράπεζας να βάλει λουκέτο στο κατάστημα της στα Φιλιατρά και να συγχωνευτεί με το κατάστημα της Ζαχάρως.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ...........

τράπεζας με έγγραφο της προς το κατάστημα ζητά από τους υπαλλήλους της να επιλέξουν άλλο κατάστημα για να μετατεθούν είτε στην Μεσσηνία (Καλαμάτα, Πύλο Μεσσήνη) είτε στην Ηλεία με κοντινότερο αυτό της Ζαχάρως.

Το τελευταίο εξάμηνο περίπου υπήρξε μια φήμη ότι η διοίκηση της Εμπορικής ψάχνει χώρο στην Κυπαρισσία για την μεταστέγαση της. Σήμερα τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και δεν αναζητούν πλέον χώρο κάπου αλλού αλλά γίνεται λόγος για οριστικό κλείσιμο του καταστήματος.

Τον τελευταίο καιρό η φημολογία στην πόλη είχε να κάνει με πληροφορίες που ήθελαν την Εμπορική να ψάχνει χώρο στην Κυπαρισσία για να μεταφερθεί. Κάτι που δεν ισχύει καθώς θα γίνει η συγχώνευση της Τράπεζας Φιλιατρών με την τράπεζα της Ζαχάρως.

Κλείνοντας η Τράπεζα των Φιλιατρών, τα μόνα καταστήματα που θα μείνουν στην Μεσσηνία είναι αυτό της Πύλου της Μεσσήνης καθώς και τα δύο καταστήματα τρία ΑΤΜ και ένα κισόσκι με ΑΤΜ στην Καλαμάτα.

Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να καταφέρουμε κάτι ως πολίτες συνολικά για να αναιρέσουμε την απόφαση. Μπορούμε να το κάνουμε; Μπορούμε να το παλέψουμε;
Μήπως να σηκώναμε όλοι μαζί τα χρήματα μας από την Τράπεζα; Οι Τραπεζίτες είναι σαρκοβόρα όντα και μόνο αν τους πλήξεις την τσέπη καταλαβαίνουν κάτι.

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ? ΜΕ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΣΕΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ? ΜΕ ΓΚΟΤΣΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΙΜΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΗΡΑΨΙΑΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΙΟΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ,ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΕ ΕΚΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΚΟ.ΤΩΡΑ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΟΝΟ 2% ΕΩΣ3%.ΠΑΙΔΙΑ,Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗ ΚΛΕΙΣΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε.
    Καλό θα ήταν να μην κάνεις προσωπικές επιθέσεις σε κανένα Βουλευτή. Μπορεί όσα έγραψες να είναι αλήθεια, όμως ο καθένας μας θα κρίνει τον καθένα από αυτούς την ώρα της κάλπης. Όταν θα έρθουν οι βουλευτικές εκλογές.
    Τον εξευτελισμό της κοινωνίας στην φτώχεια θα την πληρώσουν πολύ ακριβά όσοι ψήφισαν τα μέτρα εξαθλίωσης της Ελλάδας και κουρέλιασαν το σύνταγμα μας παραχωρώντας Εθνική κυριαρχία στην Γερμανία και τους ΔΝΤ δες.
    Τότε να δεις γέλια και καρβέλια που έχουν να πέσουν. Όταν θα ψάχνουν για την ψήφο τους και τις ψήφους μερικών φανατικών φίλων τους με παρωπίδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι σειρά τώρα έχει η ΔΕΗ.
    ΣΕ 6-12 μήνες θα έχει κάνει φτερά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ! ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ, ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΛΕΜΟΝΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ! ΑΓΟΡΑΣΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ. ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΤΕ!
    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΣΦ (ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ) ΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΟΛΗ .
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΙΣΕΙ.
    ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ.ΦΤΑΝΕΙ.
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.