Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μεσσηνία: Επιστρατεύθηκε το ψηφοδέλτιο του 20ου αιώνα

Το ψηφοδέλτιο του …περασμένου αιώνα, (κυριολεκτικά του 20ου αιώνα), επιστράτευσαν οι…του ΠΑΣΟΚ της Μεσσηνίας, προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους του 21ου αιώνα ψηφίσουν τη …Νάντια.
Και καλά, θεμιτή είναι η κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.
Είναι όμως ανάγκη να την παρουσιάζουν ως κομματικό καθήκον των μέχρι τώρα ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ;
Ποιοί;
Όλοι αυτοί που μόνο ΠΗΡΑΝ και ποτέ ...........

ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ στο ΠΑΣΟΚ και στους ψηφοφόρους του σοσιαλιστικού Κινήματος!
Θέλουν όμως να συνεχίσουν την επαφή με την εξουσία χάριν των…τέκνων τους και του… διαζώματος!
Ο Σ. Μπένος, όντας βουλευτής Μεσσηνίας,(κάποτε), ανακοίνωσε πως τέλος γι αυτόν οι Μεσσηνία και οι Μεσσήνιοι και πήγε στην σιγουριά της Β’ Αθηνών..!
Ο Γ. Γιαννακόπουλος, έχασε την έδρα (αργότερα την …κληρονόμησε εν ζωή η κόρη του) και ως δικηγόρος …παρέσυρε όλους τους συνταξιούχους και εν ενέργεια βουλευτές να …αρπάξουν από τους φορολογούμενους (το κράτος) πάνω απο 250 εκ. Ευρώ, ως αναδρομικά…των «μισθών» τους.
Ο Π. Κατσιλιερης, πήρε σύνταξη από την υποστήριξη των Μεσσηνίων, που τον έστειλαν στη Βουλή και μόλις επανήλθε το ΠΑΣΟΚ πήγε στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, για να έχει πρόσθετο μισθό!
Ο Γ. Κανελλόπουλος (όπως είπε κάποιος χθες σε σύναξη ΠΑΣΟΚων στη Μεσσήνη) μια ζωή σε μισθοδοτούμενες θέσεις των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ
…ήταν!
Όλοι αυτοί προσπάθησαν να μπουν …μπροστά για το ….καλό του κόμματος.
Πρώην Δήμαρχος, μιλώντας στη χθεσινή σύναξη είπε μια αλήθεια. Λείπει …μισή μονάδα για να βγάλει έδρα το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία!
Που είναι όμως η αλήθεια;
Όχι βέβαια στη μισή μονάδα… Αλλά στο να βγει η Νάντια βουλευτής!
Μετά όλοι αυτοί οι… του 20ου αιώνα, θα είναι οι πρώτοι που θα βρίζουν τους Μεσσήνιους και φυσικά οι πρώτοι που θα τρέξουν στο ΣΥΡΙΖΑ.
Έχουν καταλάβει πως στις ΝΕΕΣ εξελίξεις ΔΕΝ έχουν θέση. Ούτε φυσικά αυτοί που πιστεύουν πως η νέα Ελλάδα θα χτιστεί με …γκονάρια και υλικά του παρελθόντος!

Morias News

1 σχόλιο:

  1. μπορουμε να στειλουμε το paschok στον αγυριστο? Αν αληθευουν οτι ο ανδρεας παπ. πηρε 100,000,000 $ απο ηπα για να φτειαξει το κινημα του το 1974 τοτε πρεπει να τους κρεμασουμε ολους τους αλητες.Οσο για την αχρωμη ναντια ας δουλεψει για να ζηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.