Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Καυτό» το διήμερο σε όλη τη χώρα, τους 39 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος

Το καλοκαίρι μπήκε πια για τα καλά, με ηλιοφάνεια και πολύ ζέστη. Με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και τους 39 βαθμούς στα ηπειρωτικά της κεντρικής, νότιας, βόρειας και δυτικής Ελλάδας όσοι μπορέσουν να εξορμήσουν σε παραλίες και βουνά το Σαββατοκύριακο θα είναι σίγουρα οι τυχεροί...

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Μακεδονία και στη Θράκη η θερμοκρασία θα ανέβει στους 38 βαθμούς, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη, στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο καθώς και στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο έως 39 βαθμούς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ως 35 βαθμούς κελσίου.

Οι άνεμοι σε όλη την Ελλάδα θα έχουν .............

βόρειες διευθύνσεις ως 6 μποφόρ.

Στην Αττική, το βοριαδάκι ευεργετεί κυρίως όσους βρίσκονται σε ανατολικές ή βορειοανατολικές παραλίες, όπου η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς.

Επίσης, «προνομιούχοι» θεωρούνται οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης, μιας και το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς, με εξαίρεση τη νότια Κρήτη, όπου θα φτάσει τους 34 βαθμούς.

Στα βορειοδυτικά της Μακεδονίας και της Ηπείρου ενδέχεται να σημειωθούν βροχοπτώσεις.

Πάντως εδώ σε εμάς στην περιοχή μας δηλαδή, η μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να φτάσει τους 32 με 33 άντε 34 βαθμούς σύμφωνα με το deltiokairou.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ


Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.