Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ν. Γιαννακοπούλου «Σε 40 μέρες χάσαμε 2.636 ψηφοφόρους και μία έδρα στη Μεσσηνία»

Σε δήλωσή της για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής
η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, αναφέρει:

«Με το αποτέλεσμα των εκλογών της προηγούμενης Κυριακής οι πολίτες επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους η χώρα να παραμείνει σε ευρωπαϊκή κατεύθυνση, ζητώντας παράλληλα αλλαγές στην ακολουθούμενη πολιτική και απαιτώντας την ανανέωση της πολιτικής ζωής.
Κανένα κόμμα δεν πήρε εντολή σχηματισμού ..........

αυτοδύναμης κυβέρνησης, αλλά, αντιθέτως, δόθηκε σε όλα μια καθαρή εντολή συνεργασίας. Στόχος όλων πλέον πρέπει να είναι να δημιουργηθεί μια σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα μπορέσει να διαχειριστεί τη μεγάλη κρίση.

Έχουμε όλοι χρέος να συμβάλουμε σε αυτό, πολίτες, κοινωνία και κόμματα, γιατί προτεραιότητα όλων μας είναι να βρει η πατρίδα μας ξανά το δρόμο της.
Μέσα στο κλίμα πόλωσης μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ που είχε δημιουργηθεί, το ΠΑΣΟΚ διατήρησε τις δυνάμεις του, αλλά όχι στο ακέραιο, με αποτέλεσμα να χάσει 8 έδρες πανελλαδικά, μεταξύ των οποίων και την έδρα στη Μεσσηνία, αφού μέσα σε 40 μέρες χάσαμε 2.636 ψηφοφόρους.

Τώρα, ίσως όσο ποτέ άλλοτε, χρέος όλων των δημοκρατικών πολιτών είναι να κρατήσουμε την κεντροαριστερά και τη δημοκρατική παράταξη όρθια και δυνατή και στη Μεσσηνία. Σε ό,τι με αφορά, θα παλέψω γι’ αυτό με όλες μου τις δυνάμεις και θα εργαστώ όσο καλύτερα μπορώ για τα τοπικά μας θέματα, παρά το ότι θα είμαι εκτός Βουλής.
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, που συμπορεύτηκαν στην ωραία, αν και δύσκολη, μάχη που δώσαμε στις δύο τελευταίες εκλογές. Είμαι ευγνώμων στους ψηφοφόρους που με εξέλεξαν στην πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων του Κινήματος.

Ο αγώνας συνεχίζεται με το κεφάλι ψηλά, με μεγαλύτερη δύναμη, ενότητα και αποφασιστικότητα. Το αίτημα για μια ισχυρή ευρωπαϊκή Ελλάδα, ανανέωση της πολιτικής και εκσυγχρονισμό του πολιτικού μας συστήματος, είναι πάντα επίκαιρο και σε αυτό θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις».

Θάρρος

9 σχόλια:

  1. Κλασικός ξύλινος πολιτικάντικος λόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ,ΩΣΑΝ ΤΙ ΟΜΙΛΕΙΣ ;ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν ενα μικρο καραβιιιι..που ηταν α..α..αταξιδευτο...οε..οε..οε..οε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στεναχωρηθήκαμε όλοι που έχαε η Νάντια,Πω πω τι πάθαμε και χάσαμε τέτοια εκπροσώπηση στην Βουλή.
    Άντε κυρά μου σπίτι σου και εσύ και κοίτα να κάνεις και επάγγελμα ανεπάγγελτη.
    Τώρα πλέον ασχολήσου με τα καθυστερούμενα του
    μπαμπά να τα πάρετε για τις επερωτήσεις που κάνατε για πάρτυ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα ηχεί στ'αυτιά μου ως αντίλαλος το " ναι σε όλα " που με σιγουριά και χωρίς καμιά συστολή κραύγαζε στην Βουλή καταδικάζοντας κι αυτή όπως και άλλοι ανάλγητοι βουλευτές, οδηγώντας μ' αυτό τον τρόπο, την κοινωνία στο μαρασμό. Στο καλό Νάντια και μην ξαναβρεθείς στο δρόμο μας! Βουλευτάκια σαν ελλόγου σου χωρίς προσωπική άποψη και υποχείριο του εκάστοτε δικτάτορα αρχηγού,δεν χρειαζόμαστε!
    Ειδικότερα προερχόμενους από το κόμμα της ισοπέδωσης των πάντων,το ΠΑ.ΣΟ.Κ Όχι βέβαια ότι περιμένουμε κάτι καλύτερο και από την νεοσχηματισθείσα κυβέρνηση.Δεν πρέπει να έχουμε τέτοιου είδους αυταπάτες.
    Απολύτως δικαιολογημένα πάντως ο λαός σας κατέταξε " εν τόπω χλοερώ ".Δεν θα σας χαρίσει όμως, "ζωή ατελεύτητο " !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με τον Νόμο ..... παρ..... η Κα Νάντια δικαιούται σύνταξη παχυλή και κάτι καθυστερούμενα που αντιστοιχούν ανάλογα με τις επερωτήσεις που έκανε για τους Έλληνες.
    Αντε για και καλή σύνταξη Κα Νάντια εκ Ξεροκασίου Μεσσηνιας που εκεί έπαιζες όταν ήσουν μικρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι σε ολα ονειρο ζω μη με ξυπνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.