Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 28-6-2012, μετά την ορκομωσία της βουλής, η σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

«Πέφτει πολύ μεγάλο βάρος πάνω μας. Οι ........

πολίτες περιμένουν πολλά από εμάς. Ο προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και από τους πολίτες που μας ψήφισαν , αλλά και από όσους δεν μας ψήφισαν. Είστε βουλευτές όλων των Ελλήνων »

Υπογράμμισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελούν τον κύριο κορμό της αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι:

«Σε εμάς πέφτει το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης του αστικού και πατριωτικού χώρου.»

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε επίσης ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι το κυριότερο Όργανο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και κάλεσε όλους τους βουλευτές του Κινήματος να ψηφίζουν πάντα κατά συνείδηση.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανήγγειλε και επίσημα ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλο, με αναπληρωτές γραμματείς της Κ.Ο. τον βουλευτή Β Πειραιά Γιάννη Κουράκο και τον βουλευτή Α Πειραιά Παναγιώτη Μελά.

Εκτός του ήδη ανακοινωθέντα ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουικ, αναγγέλθηκαν από τον κ. Καμμένο ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κατά τομείς, ο βουλευτής Ηρακλείου καθηγητής Νότης Μαριάς και ο βουλευτής Β Αθηνών Βασίλης Καπερνάρος.

Τέλος ο Πρόεδρος του Κινήματος ανήγγειλε ως Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού τον πρώην Βουλευτή Λάρισας Χρήστο Ζώη.

1 σχόλιο:

  1. Μαθήματα Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο. Οι βουλευτές του να ψηφίζουν πάντα κατα συνείδηση. Χωρίς κομματικές γραμμές και κομματικά μαντριά όπως έχουν άλλοι τα κόμματα τους.
    Ευγε στον Πάνο Καμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.