Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τρίτη κάλπη "βλέπει" ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης

Την άποψη πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών της ερχομένης Κυριακής σύντομα θα στηθούν ξανά κάλπες στην χώρα, εξέφρασε σήμερα από τα Χανιά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να επεξεργαστούν λογικά όπως είπε την ψήφο τους στηρίζοντας τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ απαντώντας σε ...........

σχετική ερώτηση για το κλίμα πόλωσης που υπάρχει και για το κατά πόσο αυτό, θα επηρεάσει τα ποσοστά των μικρότερων κομμάτων μίλησε για ψευδοδιλλήματα που έχουν τεθεί στον ελληνικό λαό από τα κόμματα που διεκδικούν την πρωτιά στις εκλογές. "Αυτά είναι εκβιαστικά διλλήματα και ψευδοδιλλήματα εκείνων που δεν έχουν πειστικά επιχειρήματα για να πείσουν τον κόσμο. Κάθε φορά βρίσκουν, κατασκευάζουν, ένα μπαμπούλα. Θυμάμαι το 81 τον μπαμπούλα του Παπανδρέου απόψε πεθαίνει η δεξιά, δεν πέθανε δεξιά. Θυμάμαι τον Παπανδρέου που έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο έξω οι βάσεις του θανάτου. Εδώ είναι οι βάσεις δεν έχουν φύγει, είναι κατασκευάσματα αυτά".

Ο κ Καρατζαφέρης προέβλεψε ακόμα ότι στην Ελλάδα σύντομα θα στηθούν ξανά κάλπες ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα.

"Ή ο κ. Σαμαράς ή ο κ. Τσίπρας τα ίδια προβλήματα θα έχουμε. Θα έχουμε ξανά εκλογές σε 2-3 μήνες. Αν μεν βγει ο κ Σαμαράς ο κ Τσίπρας θα έρθει, με μια πλειοψηφία που θα κυβερνήσει 2 τετραετίες. Αν έλθει ο κ Τσίπρας θα πέσει, γιατί το πρόγραμμα του είναι έωλο και μετέωρο, οπότε υπάρχει μια ευκαιρία μιας ευρείας αστικής δημοκρατίας για να διορθώσει τα πράγματα .΄Άρα, είμαστε υπέρ του πρόσκαιρου ή υπέρ του μόνιμου. Εγώ είμαι πάντα υπέρ των μόνιμων λύσεων".

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το κόμμα του εκτιμώντας ότι αυτό θα γίνει αν υπάρξει όπως είπε, μια λογική επεξεργασία της ψήφου.

Ο κ Καρατζαφέρης αναφέρθηκε μάλιστα στους λόγους που κατά την άποψη του ο ΛΑΟΣ πρέπει να είναι στην επόμενη Βουλή. "Για τη σοβαρότητα του τη συνέπεια του το έργο του μέσα στο Κοινοβούλιο. Γιατί είμαστε υπέρ της σύνθεσης όχι της απόρριψης. Εμείς έχομε επιχειρήματα γροθιά και όχι την γροθιά ως επιχείρημα.

Νομίζω ότι τα πράγματα όλοι βλέπουν ότι έχουν αλλάξει. Ο θυμός και η οργή έχει φύγει από τον κόσμο σε μεγάλο ποσοστό. Εάν υπάρχει λογική επεξεργασία της ψήφου τότε είμαστε μια από τις πρώτες προτιμήσεις του λαού. Εμείς θα είμαστε παρόντες στην επόμενη βουλή γιατί οι 7 προηγούμενοι της 6ης Μαΐου δεν μπόρεσαν να δώσουν κυβέρνηση. Το βρίσκω τραγικό και κατώτερο των αναγκών της χώρας. Εάν είμαστε εμείς στη βουλή για 1000 ψήφους θα υπήρχε κυβέρνηση σήμερα και όχι ταλαιπωρία".

Τα Χανιά ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης στην Κρήτη που πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι με φορείς της περιοχής στο επιμελητήριο της πόλης έκανε λόγο για εγκατάλειψη του νησιού από το κεντρικό κράτος λέγοντας ότι το κόμμα του έχει έτοιμο ένα σχέδιο ανάπτυξης της Κρήτης με βασικό άξονα την ανάπτυξη των υποδομών.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.