Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ!

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε σφόδρα σε Σαμαρά και Τσίπρα, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, με στόχο φυσικά να σταματήσει ο ίδιος την αιμορραγία των οπαδών του.

Τι είπε;

"Εμείς πρέπει να σκεφτούμε ψύχραιμα. Εμείς ...............

πρέπει να σοβαρευτούμε και να σκεφτούμε υπεύθυνα. Και πιστεύω ότι τίποτε δεν είναι πιο απλό και πιο υπεύθυνο, από το να συνεργαστούν όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν πραγματικά στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, για να έχουμε αρραγές εσωτερικό μέτωπο και διαπραγματευτική ισχύ και αξιοπιστία διεθνώς, για το καλό της ελληνικής οικονομίας, για το καλό των Ελλήνων.

Αντί γι' αυτό βλέπω από τη μια μεριά παλαιοκομματικές πρακτικές. Από την άλλη μεριά, βλέπω επικίνδυνες αντιφάσεις και αλαζονεία. Τη μια λένε ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ» άρα μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτό. Την άλλη επιμένουν πως πρέπει να περάσει η Ελλάδα μέσα από την πόλωση: ή Κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, ή Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Ε, όχι! Δεν θα μπουν οι Έλληνες σε αυτό το πλαστό δίλημμα. Θα δώσουν με την ψήφο τους την απάντηση που εκφράζει την αγωνία τους και την προσδοκία τους.

Κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης για μια Ελλάδα μέσα στο ευρώ, για μια σύμβαση που μας δίνει τα θετικά της και που αλλάζει τα αρνητικά της, για μια διακυβέρνηση συνεργασίας, γιατί κανείς δεν μπορεί μόνος, σε αυτή τη δύσκολη περίσταση".

Apospasma.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Μόνο για γέλια.... ΜΟΝΟ για τρελά γέλια τα λεγόμενα του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

3 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.