Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Βραβεύτηκε ο ΝΗΛΕΑΣ από τον Γαστρονόμο της Καθημερινής

Με τη θερμή υποδοχή των ανθρώπων του ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ, στο φιλόξενο χώρο του μουσείου Μπενάκη πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου η ετήσια απονομή των βραβείων ποιότητας του περιοδικού "ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ" της εφημερίδας "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ".

Προσκεκλημένος στην εκδήλωση για να παραλάβει βραβείο ποιότητας για το ελαιόλαδό του ήταν και ο ΝΗΛΕΑΣ τον οποίο εκπροσώπησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι επιβλέποντες γεωπόνοι και ο τεχνικός του σύμβουλος.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη από το ............

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ στην ύπαιθρο και στους ανθρώπους της παραγωγής, που από το μετερίζι τους δίνουν τον καθημερινό αγώνα για την ανάδειξη της ποιότητας, της συνέχειας της παράδοσης με σύγχρονους όρους, αλλά και της καινοτομίας.

Όλοι οι πρωταγωνιστές των βραβείων του ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ έδειξαν το πείσμα τους να προχωρήσουν στο δύσκολο και δημιουργικό δρόμο της παραγωγής και αυτό ήταν και το μήνυμα της βραδιάς που εκφράστηκε από όλες της πλευρές, ως αναγκαία προϋπόθεση, για να γυρίσει η χώρα μας στην ανάπτυξη και στην ευημερία.

"Επιστροφή στην παραγωγή, στη συνεργασία και την εξωστρέφεια"

Από την πλευρά μας ως ομάδα παραγωγών εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ για την αναγνώριση των προσπαθειών μας.
Τους συγχαίρουμε επίσης για την πρωτοβουλία τους να αναδείξουν τον κόσμο της παραγωγής που παλεύει κόντρα σε όλα εκείνα τα ρεύματα που έχουν φέρει την χώρα μας στην σημερινή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.