Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Απόψε η μεγάλη συναυλία των Evanescence! [ VIDEO ]

Η μεγάλη στιγμή έφθασε και η συναυλία των Evanescence στην Αθήνα είναι γεγονός. Το διεθνούς φήμης συγκρότημα βρίσκεται από χθες το βράδυ στη χώρα μας και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μοναδικό show που θα παρουσιάσει on stage.

Έχοντας καταφέρει να μαγέψουν τις καρδιές εκατομμύριων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, με τον ανατρεπτικό rock και gothic ήχο τους, οι Evanescence επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία, που θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Η Amy Lee και η ομάδα της ανυπομονούν να ........

συναντήσουν τους θαυμαστές τους και να “ροκάρουν” μαζί τους, απόψε το βράδυ, στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Εδώ και δυο μέρες στήνεται το σκηνικό της συναυλίας και ετοιμάζονται οι εκπλήξεις του συγκροτήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι Evanescence θα κάνουν νωρίς το απόγευμα την πρόβα τους on stage και λίγο αργότερα θα γίνει το “Meet and greet”, όπου το rock συγκρότημα θα συναντήσει τους θαυμαστές του. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 19:30!

Η συναυλία θα ξεκινήσει με το support group Elysee και λίγο αργότερα θα βρεθούν στη σκηνή οι Evanescence ερμηνεύοντας το “Bring Me To Life” που έχει κατακτήσει τα music charts σε όλο τον κόσμο και θα ακολουθήσουν οι μεγάλες επιτυχίες “My Immortal”, “Going Under” και “Call Me When You ’re Sober”, που καθιέρωσαν τους Evanescence στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Η προπώληση των εισιτηρίων πηγαίνει πολύ καλά και ο κοσμός μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το πρωί μέχρι και λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας στα ειδικά σειμεία έξω από το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Πάρε μια γεύση από την προχθεσινή τους συναυλία στη Βουδαπέστη:



tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.