Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Το ανέκδοτο που σαρώνει στο Facebook και Twitter: Κασιδιάρης - Κανέλλη.

Από το πρωί κυκλοφορεί στο Facebook και το twitter ένα ανέκδοτο με τονν Κασιδιάρη την Κανέλλη και την Δούρου που πραγματικά κάνει θραύση με εκατοντάδες κοινοποιήσεις σε προφίλ φίλων και χιλιάδες like.
To ανέκδοτο είναι το εξής: ...........

-Σερβιτόρος: Γεια σας τι θα πάρετε;

-Κασιδιαρης: Ένα Freddo cappuccino με Καννέλη.. Καλά χτυπημένο...!

-Δουρου: Εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ....!

4 σχόλια:

  1. Γεια σας!
    Θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με το ζήτημα του Κασιδιάρη, αλλά και της Παιανίας με τον νεαρό που πυροβόλησε τον Αλβανό διαρρήκτη.
    Για κάποιους η επιδοκιμασία του κόσμου αναγνωρίστηκε ως επιδοκιμασία στον ...Βαρραβά, αλλά η πραγματικότητα είναι δυστυχώς γι' αυτούς πολλή διαφορετική.
    Μάλλον πρόκειται για ένα παρασκήνιο στο οποίο ο Καϊάφας σκίζει τα ιμάτιά του.
    Τα χαστούκια στην Καννέλη, ήρθαν από τα ίδια της τα χέρια αντίθετα με το τι ήρθε ως εικόνα στα μάτια όλων μας.
    Και αυτό γιατί η ελληνική σημερινή αριστερά, έχει εξελιχθεί σαν ένας ύπουλος μεταστατικός καρκίνος που επιτίθεται ραγδαία στον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και στην ίδια του τη πατρίδα, μη μπορώντας να το αναγνωρίσει λόγω της μετάλλαξης.
    Ο λαός μας, ο καθημερινός έλληνας, μπορεί να υπήρξε κατά καιρούς επιπόλαιος, θυμώδης κλπ..., αλλά ποτέ δολοφονικός, τραμπούκικος και αγέλη, ΠΟΤΕ'!!!!
    Κάθε φορά όμως που ο κλειδαμπαρωμένος στο σπίτι του, οχυρωμένος πίσω από σιδερένια τείχη ανελευθερίας παρέα με κυνηγετική καραμπίνα, δυστυχής έλληνας άκουγε την "χ" Κανέλλη, Δούρου ή όποιον άλλον να τον αποκαλούν "ρατσιστή", "φασίστα", "ακροδεξιό", κάθε φορά προσέθετε έναν καθημερινό θάνατο στη ζώσα ψυχή και συνείδησή του.
    Ας μην θίγονται οι τάχα ανθωπιστές αριστεροί, για την λαϊκή επιβράβευση, φανερή και υπόκοφη κυρίως, στα δυο αυτά θλιβερά περιστατικά.
    Οι ίδιοι ίσως να τα προκάλεσαν, οι ίδιοι ίσως να όπλισαν το χέρι και το στόμα του έλληνα ψηφοφόρου, είτε στην κάλπη, είτε με την οπλοφορία, είτε με το σύνθημα "εύγε, να αγιάσει το χέρι σου"!
    Ποτέ, δεν είδα (ειδικά τις ερειστικότατες δυο αυτές κυρίες) να λένε το εξής απλό:
    "Καταλαβαίνουμε τον πόνο σας, κατανοούμε ότι είστε εγκλωβισμένοι στον φόβο, άνθρωποι είναι και αυτοί ως μετανάστες, ας βρούμε μια λύση χωρίς βία, ναρκοπέδια, ας κάνουμε κάτι ώστε να ξεφύγουμε από αυτό το καθεστώς του τρόμου".
    Ακόμα και έτσι, η λύση θα βρισκόταν...
    Αλλά εδώ υπήρχαν φαινόμενα φριχτής προπαγάνδας, προκλητικής τύφλωσης απέναντι στην καθημερινότητα του έλληνα, και θλιβερής οχύρωσης πίσω από τσιτάτα και ιδεολογικές φιοριτούρες.
    Ίσως αυτός ο ιός μετάλλαξης να έπληξε ακόμα και άλλες προεκτάσεις της αλήθειας ενδεχομένως όπως το τι είναι η "αγάπη" λχ για τον συνάνθρωπο μετανάστη, που τελικά έγινε "μαζοχισμός" και αρρωστημένη αποδοχή μιας βαρβαρότητας που διασπά το κύταρρο της κοινωνικής συνοχής.
    Ο 29χρονος στη Πάτρα που δολοφονήθηκε επειδή ενοχλούσε ο σκύλος του, τα αδέρφια στη Καισαριανή που πυροβολήθηκαν με καλάσνικοφ όταν κατάλαβαν ότι τους έκλεβαν το αυτοκίνητο, οι βιασμοί, οι προκλήσεις και όλα αυτά σε μια χώρα "ξέφραγο-αμπέλι" θεωρούνται ως αποδεκτά στο πλαίσιο μιας -επαναλαμβάνω- αρρωστημένης εκδοχής της φιλανθρωπίας και της φιλαδέλφιας.
    Και επειδή δεν μπορώ άλλο να υποκρίνομαι ούτε και εγώ, όσο και να μην επικροτώ τη βία, ειδικά απέναντι στο ωραίο φύλο, εν προκειμένω δεν το κρύβω ότι χάρηκα τα χαστούκια που μέτρησε η Κανέλλη, αλλά στα αληθινά λυπάμαι για τον εαυτό μου που το καταχάρηκε.
    Εύχομαι να ανακαλύψει και η Λιάνα, γιατί η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου, το καταχάρηκε επίσης.
    Ειδάλλως ας καθίσουν οι ομαδες περιφρούσρησης της αδράνειας και της αδιαφορίας των αδηφάγων εκλεκτών συνοδοιπόρων τους μιας σημαντικής μερίδας των κανιβαλικών ΜΜΕ να αλληλο-συγχαίρονται και να ρίχνουν το ανάθεμα στους ...ρατσιστές, κακούς έλληνες.
    Στους εκτός των τειχών δηλαδή, στη κοινωνία, στους "άλλους"...
    Δηλαδή ας μείνουν στην εύκολη λύση, χωρίς όμως να παρεξηγηθούν για την επερχόμενη αποκτήνωση της κοινωνίας και τις συνέπειες αυτής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ: Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! http://kanapedatos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6954.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πατέρας του μπόμπου ρωτά το γιό του; Μπόμπο παιδί μου, στο σχολείο όταν δεις έναν μαθητή να χτυπά την αδελφή σου τι θα κανεις; Θα λέω ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ όπως έλεγε και ο Παπαδακής στον Κασιδίαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.