Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Κώστας Κόλλιας: Η σχολική χρονιά ξεκινά με καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με άλλες χρονιές.

Συνάντηση με τους διευθυντές των σχολείων της Α' Βάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία - δημοτικά όλου του Δήμου) είχε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Φιλιατρών ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας με τον Αντιδήμαρχο Τριφυλίας και αρμόδιο για θέματα παιδείας κ. Ιωάννη Μερκούρη με σκοπό να καταγραφούν τα προβλήματα για την φετινή χρονιά.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας επεσήμανε ότι φέτος ξεκινάμε με πολυ καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με άλλη χρονιά.
Τα προαύλια έχουν καθαριστεί, οι αίθουσες έχουν.............

ευπρεπιστεί και τα βιβλία έχουν έρθει.
Από οικονομικής πλευράς η χρονιά ξεκινά πολύ χειρότερα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.
όπως είπε ο κ. Κόλλιας τις επόμενες ημέρες θα γίνει μια ακόμα συνάντηση με τους προισταμένους και τους διευθυντές σχολικών μονάδων.
Τα χρήματα που εστάλησαν είναι ελάχιστα, σαφώς λιγότερα σε σχέση με πέρσι.
Αποφασίστηκε η ανάγκη να περιοριστούν οι ανάγκες στα απολύτως αναγκαία που θα λειτουργήσουν υπέρ των παιδιών.
Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στους δασκάλους και τους καθηγητές, και εξέφρασε την πίστη του ότι θα τα καταφέρουμε.

Απο την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας και αρμόδιος για θέματα παιδείας Ιωάννης Μερκούρης χαρακτήρισε την συζήτηση γόνιμη και εποικοδομητική παρουσιάστηκαν τα προβλήματα στις σχολικές μονάδες και έδειξαν κατανόηση για την όλη κατάσταση.
Επιβεβαίωσε ότι η χρονιά ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές ενω στα οικονομικά παρατήρησε οτι λόγω του οικονομικού προβλήματος της χώρας δημιουργούνται επιμερους προβλήματα.
Εξέφρασε την πεποίθηση ότι με συλλογική προσπάθεια θα ξεπεραστούν.

Κλίκ στις φωτογραφίες για μεγάλο μέγεθος και δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του συνεργάτη μας ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας και ο Αντιδήμαρχος κ. Μερκούρης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.