Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Έσπασαν τα γραφεία του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος. [Φωτογραφίες και Ηχητικό]

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν σήμερα το πρωί γύρω στις 10:30 οι αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές αναρχικοί το γραφείο του Εναιαίου Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος που εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο σε ενημέρωσή του "Μετά την ισχυρή αστυνόμευση των Πανηγυριών(13-14 Σεπτεμβρίου) οι λαθρέμποροι βρίσκουν τη γιατρειά τους ενισχυμένοι από Τάγματα αντιεξουσιαστών!!!
Εξέδωσαν επίσης κατάπτυστη ............

προκήρυξη(!!!) η οποία μοιράστηκε πόρτα-πόρτα σε όλη την Δυτική Αττική και ιδιαίτερα στους Αγίους Αναργύρους όπου κ εδρεύουμε.

Μιλώντας στον συνεργάτη του Φιλιατρά News ο Γραμματέας του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος κ. Δημήτρης Ψύκος ανέφερε ότι η κατάσταση είναι έκρυθμη ενώ ανέφερε την φράση ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Την σημερινή ενέργεια που έγινε από τους γνωστούς Άγνωστους την συνέδεσε με την ανακοίνωση που είχε βγάλει προ ημερών το Συνδικάτο μικροπωλητών.

Κλίκ στην ανακοίνωση



Δείτε φωτογραφίες από τα γραφεία του Συνδικάτου και ακούστε τι δήλωσε σε συνεργάτη μας ο Γραμματέας του Συνδικάτου μικροπωλητών Ελλάδος κ. Δημήτρης Ψύκος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.