Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Ελληνοτουρκικός γάμος με... νύφη τη μαρίνα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ κρίσιμων εξελίξεων για την ελληνική υπόθεση, με..........

την τρόικα να επιστρέφει για τον τελικό γύρο των διαπραγματεύσεων, σ’ ένα κλίμα περίεργο, με την αντιπολίτευση να λαϊκίζει και τις σκανδαλο-αποκαλύψεις να οργιάζουν! Σ’ αυτό το κλίμα ο πρωθυπουργός κάνει έκκληση στη Δύση για βοήθεια και δίνει προτεραιότητα στην καταβολή της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ με στόχο τη ρευστότητα, Τη σταθεροποίηση και την ανάκαμψη της οικονομίας.
Τις κρίσιμες αυτές εξελίξεις με πλούσια αρθρογραφία για τις εξελίξεις και τη στάση της τρόικα και το παιχνίδι της Γερμανίας προβάλλει η «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» στο πρώτο θέμα, ενώ στο πρωτοσέλιδο παίζουν και τα θέματα:
● ΒΡΑΧΙΑ από το Βενέτικο παίρνουν για τα έργα στο Ακρογιάλι καταγγέλουν οι ψαράδες της Κορώνης.
● ΕΠΙΣΧΕΣΗ υπηρεσιών στον ΕΟΠΥΥ από όλους τους ιδιωτικούς φορείς υγείας, λόγω των μεγάλων οφειλών που απειλούν τις επιχειρήσεις με κατάρρευση. Από 8-12 Οκτωβρίου η κινητοποίηση, ενώ εν εξελίξει βρίσκονται οι διαβουλεύσεις με την Πολιτεία.
● ΑΠΟΓΡΑΦΗ συνταξιούχων του ΟΓΑ από σήμερα, ΠΑΡΑΤΑΣΗ στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μέχρι 31-3-2013, ΕΥΝΟΪΚΗ ρύθμιση για τις οφειλές στα Ασφαλιστικά Ταμεία.
● ΤΟ ΤΡΕΝΟ έφθασε στην Καλαμάτα, έστω και για εκδρομή, ενώ δεν «σφύριξε» στο Σταθμό της Κυπαρισσίας, λόγω εμποδίων στη Γραμμή, παρ’ ότι ο «Σταθμάρχης» Νίκος Καλογερόπουλος είχε βάλει τη στολή του…
● ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε υψηλούς τόνους και πολλές αιχμές από την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο για το φράγμα του Ασωπού στην Κορινθία.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.