Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Ανοχύρωτη η Μεσσηνία ελλείψει αστυνομικών

ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Να κλείσουν την εθνική οδό στην Τσακώνα σχεδιάζουν οι αστυνομικοί της ..............

Μεσσηνίας, εάν δε σταματήσει η καθημερινή μαζική μεταφορά τους στην Κόρινθο για τη φύλαξη των μεταναστών στο κέντρο κράτησης που έχει δημιουργηθεί εκεί. Αυτό ανέφερε χθες ο Αντώνης Λιακόπουλος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών από την Καλαμάτα, σημειώνοντας πως εξαιτίας αυτού «η αστυνομική δύναμη της Μεσσηνίας μειώνεται κατά πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν οι βάρδιες εδώ».

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ στις διαπραγματεύσεις για τα μεγάλα οδικά έργα των συμβάσεων παραχώρησης. Πάντως ο υπουργός Ανάπτυξης δεσμεύτηκε για ολοκλήρωση της συμφωνίας μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Παράλληλα εκπρόσωπος κατασκευαστικού ομίλου αποκάλυψε ότι Ρέππας και Μαγκριώτης κορόιδευαν όταν υπόσχονταν μείωση των διοδίων. Ερώτηση Λαμπρόπουλου για την Ολυμπία Οδό και τη δυνατότητα ένταξης στο ΕΣΠΑ του Τσακώνα-Καλό Νερό.
ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ» στην πρώτη σελίδα της
οποίας διαβάζουμε:
● ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ της βαρυσήμαντης συνέντευξης Σαμαρά για το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας και ο παραλογισμός της αντιπολίτευσης.
● ΚΛΕΙΣΤΟΣ ο πεζόδρομος της Αριστομένους στο ύψος του κτιρίου Αλιφέρη γιατί «έβρεξε» σοβάδες…
• ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΙΚΑ για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων να συμβάλλουν και οι πολίτες καθαρίζοντας τις σχάρες των υπονόμων.
• ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Ένωσης Γονέων στις σχεδιαζόμενες αιφνιδίως νέες μεταβολές σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
• ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ 6 ειρηνοδικεία της Μεσσηνίας από αρχές του 2013.
Δημοσιεύτηκε το Προεδρικό Διάταγμα.
• Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τοπικών φορέων της Αυλώνας με τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας για τα ζητήματα της πλατείας και του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου.
• ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ανακοινώσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη.
• ΜΕΤΩΠΟ των επιστημονικών φορέων κατά της υπαγωγής των Ασφαλιστικών τους Ταμείων στον ΕΟΠΥΥ.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

3 σχόλια:

  1. .......φευ σοί Πελοπόννησος πολεμηθήση, ούχ, ως ξένος κίνδυνος, άλλ' οικείως, πλείστα κόλα μένουσιν εις εξαμίλει...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως μπορω να επικολησω μια φωτο εδω σε .jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω σε σχόλιο δεν μπαίνει φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.