Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Όμηροι σωματεμπόρων δύο γυναίκες στην Καλαμάτα

Κύκλωμα σωματεμπορίας και εκμετάλλευσης νεαρών ..............

αλλοδαπών γυναικών εξαρθρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Καλαμάτα.

Με επιχείρηση της Αστυνομίας ελευθερώθηκαν δύο γυναίκες τις οποίες κρατούσαν φυλακισμένες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Καλαμάτας και εντοπίσθηκε μια τρίτη που είχε «πουληθεί» σε μπαρ στη Λαμία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Αστυνομία περιλαμβάνει τέσσερα άτομα (τρεις άνδρες Έλληνες και μια Ρωσίδα), χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή κι άλλων. Γι’ αυτό οι έρευνες από την Αστυνομία συνεχίζονται.

Το ένα μέλος του κυκλώματος, ένας 40χρονος από την Καλαμάτα, έχει απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΤΑ ΣΤΥΛΩΣΕ στη Βουλή για την Ολυμπία Οδό ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, δηλώνοντας ότι αν δεν φθάσει σε Πύργο-Τσακώνα δεν ψηφίζει την τροποποίηση της σύμβασης. Ο υφυπουργός Στ. Καλογιάννης δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον παραχωρησιούχο βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο.
Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΚΕΝΤΡΑ Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) στη θέση των ΔΟΥ που καταργούνται σε Κυπαρισσία, Πύλο, Μεσσήνη, ενώ ο δήμαρχος Οιχαλίας με επιστολή του ζητεί παρόμοια λύση και για το Μελιγαλά.
• ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ απεργιακές συγκεντρώσεις και κλειστά καταστήματα χθες στην Καλαμάτα στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας.
• ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ στις δημοπρασίες δημοσίων έργων τα μέλη του ΤΕΕ ζήτησαν από αντιπροσωπείες μηχανικών που τους επισκέφθηκαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο αντιπεριφειάρχης Μεσσηνίας Παν. Αλευράς.
• ΚΥΚΛΩΜΑ πορνείας με αλλοδαπούς εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία στην Καλαμάτα.
• ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ προσφεύγουν οι δήμαρχοι της Πελοποννήσου για τα σκουπίδια.
• Η ΠΥΛΟΣ γιορτάζει αύριο την επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.
• ΠΡΙΝ την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα καταβληθεί η προκαταβολή 50% της ενιαίας ενίσχυσης στους αγρότες.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

1 σχόλιο:

  1. Για να μας πουν οι Αστυνομικοί πόσες ώρες δουλεύουν σε περίπτωση αυτοφώρου εγκλήματος όπου συμβαίνει σχεδόν κάθε ημέρα? Τις προάλες κάποιος που ξέρω καλά δούλεψε 17 ώρες. Ξέρετε πόσοι Αστυνομικοί εξουθενώνονται καθημερινά απο την αναλγησία, η ακόμη και αδιαφορία των προισταμένων τους?Τα τμήματα ειδικά της Τριφυλίας είναι αποδυναμωμένα τόσο ώστε έξω στην ζούγκλα της εγκληματικότητας να υπάρχει μόνο ένας Αστυνομικός και αν περισεύει κάποιος να πηγαίνει μέτρα στην Κόρινθο, ή στην Αθήνα. Αν ήταν το παιδί σας κύριοι σε εισαγωγικά θα το βγάζατε στην ζούγκλα έξω μόνο του? Παραιτήθηκε κανείς για λόγους ευθιξίας? Έχουν χάσει απο το μισθό τους 30% περίπου, και οι πολιτικοί και οι αξιωματικοί, τους λένε έμμεσα να τα βάλουν μόνοι τους με τα καλάζνικοφ. Κρατητήρια ακατάλληλα με υπέραριθμους αστυνομικά τμήματα ακατάλληλα με υγρασία, και χωρίς κάμερες ασφαλείας, περιπολικά που θέλουν απόσυρση(όχι όλα). Δηλαδή τι άλλο θα δούμε σε αυτήν την χώρα όπου ο πολίτης και αστυνομικός δεν προστατεύονται, και ζητάνε και τα ρέστα. Φίλοι Αστυνομικοί οργανωθείτε και ζητήστε το δίκαιο σας απο το ευρωπαικό δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.