Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ από τον πληθωρικό και πολιτικά τολμηρό, ..............

Θόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος με συνέντευξή του τονίζει ότι η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία άλλαξε το κλίμα υπέρ της Ελλάδας και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη και για τον ίδιο, ενώ προτρέπει: «να πάμε όλοι μαζί με τον Σαμαρά, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος». Στην ίδια συνέντευξη επιτίθεται στον Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον γελοίο, τον Καμμένο που χαρακτηρίζει γραφικό και τη Χρυσή Αυγή. Παράλληλα προτρέπει Βενιζέλο-Κουβέλη να μπουν στην κυβέρνηση.
• ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» η συνέντευξη του πρώην αντιπροέδρου των κυβερνήσεων Παπανδρέου, στον οποίο τα… χώνει, όπως και στον Παπακωνσταντίνου. Παράλληλα στην 1η σελίδα της «Φ» διαβάζουμε.
• ΑΝΑΛΥΣΗ για τις ευθύνες των συνδικαλιστικών συντεχνιών και τις διαχρονικές τους ευθύνες, όπως και των κομμάτων της Αριστεράς και του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, από τον Θανάση Κουκοβίστα.
• ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια για την πορεία των έργων, αλλά και τις καθημερινές δυσκολίες του Δήμου.
• ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των ΑμεΑ και στη Μεσσηνία αύριο στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης.
• Ο ΓΙΟΡΤΑΣΜΟΣ της 185η επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.
• ΑΦΙΕΡΩΜΑ για τα 100 χρόνια των Βαλκανικών Πολέμων.
• ΑΝΑΛΥΣΗ της ευρωπαϊκής οικονομικής επικαιρότητας από τον Μεσσηνιακής καταγωγής καθηγητή Κώστα Βεργόπουλο, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Βάστα Σόιμπλε»…

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.