Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Πρώτη προτεραιότητα της Κομισιόν τα σκουπίδια της Πελοποννήσου

Σε συμφωνία για την άμεση μεταφορά των αναγκαίων πόρων για την ..............

υλοποίηση του ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων) από το ΕΠΠΕΡΑΑ (Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη») στο ΠΕΠ Πελοποννήσου κατέληξαν χθες η ελληνική κυβέρνηση και η Κομισιόν.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας των περιφερειαρχών Αττικής Γ. Σγουρού και Πελοποννήσου Π. Τατούλη, διευθυντικών στελεχών των Διευθύνσεων Περιβάλλοντος και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και της Task Force με τους γενικούς γραμματείς του ΥΠΕΚΑ Μ. Ευαγγελίδου, ΥΠΕΣ Γ. Ιωαννίδη και του ειδικού γραμματέα ΣΔΙΤ Ν. Μαντζούφα, για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ καλά κρατεί και έχουμε χάσει… τη μπάλα! Στον Πύργο άνοιξαν τη χωματερή με τη συναίνεση της Περιφέρειας, εδώ πέφτουν τα πρόστιμα βροχή και οι χρυσοφόρες εργολαβίες πληρώνονται αδρά από τους Καλαματιανούς!
ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ και τα δύο σταθμά για το σκουπιδικό, πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΚΡΑΥΓΗ αγωνίας του εμπορικού κόσμου για τα σχεδιαζόμενα νέα φορολογικά μέτρα που η ΕΣΕΕ χαρακτηρίζει άδικα και παράλογα που συνιστούν νέα φοροεπιδρομή στην πολύπαθη αγορά.
• S.O.S: Κίνδυνος ελονοσίας από τα κουνούπια και το Reuters διεκτραγωδεί την κατάσταση στην Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
• ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ του Δήμου Καλαμάτας σε υπουργεία για τους κινδύνους από το ετοιμόρροπο κτήριο της Αλειφέρη στην Αριστομένους.
• ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ το ελληνικό ελαιόλαδο στο διεθνή ανταγωνισμό, από την έλλειψη εθνικής ελαϊκής πολιτικής.
• ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ το καθεστώς των πλειστηριασμών και προστατεύεται η πρώτη κατοικία.
Αυτό ζητεί με ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό και τα κόμματα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.
• ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ σήμερα των ΑμεΑ και στη Μεσσηνία.
• ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ο ιός του Μαρόκου στα κολοκυθοειδή στην Τριφυλία, όπου ήδη υπάρχει κινητοποίηση των υπηρεσιών με επικεφαλής τον Αντ. Παρασκευόπουλο.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.