Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

1,1 δισ. ευρώ ως προκαταβολή επιδότησης στους αγρότες

«Ζεστό» χρήμα στους αγρότες από σήμερα, καθώς μπορούν να ..............

προχωρήσουν στην εκταμίευση των επιδοτήσεων που δικαιούνται. Ωστόσο, για μια ολιγάριθμη μερίδα αγροτών οι ενισχύσεις έχουν «μπλοκαριστεί», καθώς οι έλεγχοι έδειξαν ότι είχαν κάνει χρήση παράνομων φυτοφαρμάκων.

Στο πλαίσιο έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώθηκε ότι χθες πιστώθηκε στους λογαριασμούς 670.000 αγροτών η προκαταβολή του 50% των επιδοτήσεων που δικαιούνται. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 1,1 δισ. ευρώ και η εκταμίευση θα είναι δυνατή από σήμερα.

«Αναλογιζόμενοι τη δύσκολη συγκυρία, αντιλαμβάνεστε τη σπουδαιότητα να δώσουμε τώρα χρήματα αυτού του ύψους», δήλωσε ο υπουργός.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και βλέπουμε για την Τσακώνα! Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», που αναφέρεται στις εξελίξεις για τον αυτοκινητόδρομο, τις καθυστερήσεις και την ανίκητη ελληνική γραφειοκρατία που «εγκλωβίζει» ακόμη και τις πρωθυπουργικές εντολές!
Στην πρώτη σελίδα της «ΦΩΝΗΣ» διαβάζουμε ακόμη:
• ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ πάνε από σήμερα ταμείο για είσπραξη του 50% της ενιαίας ενίσχυσης, κατά 3 εβδομάδες νωρίτερα φέτος.
• ΝΕΑ σύσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμάτας για το πρόβλημα διαχείρισης των σκουπιδιών, ενώ και στην Τριφυλία τα πράγματα είναι δραματικά.
• Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ χρειάζεται και νέα μαρίνα καθώς υπάρχει ζήτηση για ελλιμενισμό σκαφών, ενώ η δημιουργία της θα συμβάλει στην ανάπτυξη με νέες θέσεις εργασίας. Αυτό δήλωσε χθες ο δήμαρχος Παν. Νίκας.
• ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ οργανώνει σήμερα Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον βουλευτή Θαν. Πετράκο, ο οποίος κατέθεσε με άλλους συναδέλφους του ερωτήσεις για την αποδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων της Μεσσηνίας και για το σιδηροδρομικό δίκτυο Πελοποννήσου.
• ΑΡΧΙΖΕΙ το μάζεμα της ελιάς στην Τριφυλία, όπου ολοκληρώθηκαν οι ψεκασμοί κατά του δάκου.
• ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των Σπουδαστικών Συλλόγων του ΤΕΙ Καλαμάτας για τη Σπουδαστική Εστία.
• Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ Σύλλογος Καλαμάτας απέχει σήμερα, παρά τις διαφωνίες του με το ΔΣΑ. Ανακοινώσεις-παρεμβάσεις του Δ.Σ.Κ. για επίκαιρα θέματα που αφορούν τον κλάδο, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τη ρύθμιση οφειλών στον ΟΑΕΕ κλπ.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας το ελεγα οτι για το Τσακωνα-παραδεισια θα μας σκασουν! τι να συμβαινει, ξερουν τα F.Ν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μας ελεγαν δεν ειχαν βαλει τα φωτα στο caver, δεν εβαζαν ταμπελα υποχρεωτικη χρηση φωτων οχηματων; μας δουλευουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.