Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Οργή Κανελλόπουλου για τη δήθεν καταδίκη του

Η… βαριά και δυσάρεστη οσμή στη διαχείριση της πολιτικής, όπως ..........

αυτή γίνεται στη χώρα μας, από τους εκπροσώπους της Βουλής και τους διάφορους παράγοντες των υπουργείων, έφτασε και στη Μεσσηνία, αν δώσει κανείς, βέβαια, βάση σε δημοσιεύματα εφημερίδων και ειδήσεις που αναρτώνται σε διάφορους ιστότοπους, με ιδιαίτερη συχνότητα, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα.

Σ’ ένα από αυτά εμπλέκεται και το όνομα του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Γεωργίας, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, Γιώργου Κανελλόπουλου.

Ειδικότερα, στην εφημερίδα «Αξία» της 29ης Σεπτεμβρίου 2012 και με τίτλο «18 μήνες στον πρώην διοικητή του ΣΔΟΕ», αναφέρεται η εξής είδηση: «18 μήνες φυλακή εισέπραξε ο πρώην διοικητής του ΣΔΟΕ Γιάννης (σ.σ. προφανώς έχει γίνει λάθος στο όνομα) Κανελλόπουλος για παράνομα επενδυτικά προγράμματα στη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Γεωργίας.

Το ίδιο πρόσωπο παραπέμπεται και για κακούργημα μετά από μήνυση επιχειρηματία ο οποίος ισχυρίζεται ότι του ζήτησαν μίζα 1.000.000 ευρώ για επενδυτικό πρόγραμμα 9.000.000 ευρώ».

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΔΕΝ ΛΕΕΙ να παραδοθεί στην κυκλοφορία το σύγχρονο Γεφύρι της Άρτας, όπως έχει χαρακτηριστεί το τμήμα του δρόμου Παραδείσια-Τσακώνα που φτιάχνεται, γκρεμίζεται και ξαναφτιάχνεται επί 22 χρόνια και έχει στοιχίσει πάνω από 200 εκατ. ευρώ! Τελικά λόγω… ηλεκτρολογικών αργεί η παράδοσή του εφ’ όσον «ξεμείναμε» από ψιλά και καθυστερούν τα φώτα από την Ολλανδία!

● ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στο πρωτοσέλιδο της οποίας διαβάζουμε:

● ΠΡΟΤΑΣΗ για συγχώνευση του ΤΕΙ Καλαμάτας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τέθηκε στη χθεσινή ανοιχτή διαβούλευση στο Ίδρυμα, ενώ ζητείται η μεταφορά του Τμήματος Τεχνολογίας Σπάρτης στην Καλαμάτα.

● Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ και η συναντήσεις του Γ.Γ. Αποκεντρωμένη Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα στη Μεσσηνία και η δέσμευσή του για σημαντικές αλλαγές σε τρεις μήνες.

● ΘΕΤΙΚΕΣ εξελίξεις για σημαντικά θέματα του Δήμου Πύλου-Νέστορος προκύπτουν από συναντήσεις του δημάρχου Δημ. Καφαντάρη στην Αθήνα.

● ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ και ενεργειακά το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με χρηματοδότηση από το υπουργείο Υγείας 445.000 ευρώ.

● ΕΡΩΤΗΣΗ Λαμπρόπουλου στη Βουλή μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που έχει παρουσιάσει η «ΦΩΝΗ», για την επέκταση του ΠΟΠ των βρώσιμων ελιών Καλαμάτας.

● ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ οργανώνει σήμερα το ΚΚΕ για την κατάργηση των Μνημονίων.

● ΨΙΧΟΥΛΑ παίρνει από τη Μαρίνα ο Δήμος που διαφωνεί με τη μεταβίβαση μετοχών της εταιρείας.

● ΕΚΔΗΛΩΣΗ τιμής και μνήμης στην Κυπαρισσία για τον λογοτέχνη Δημοσθένη Ζαδέ με ομιλητή τον Στάθη Παρασκευόπουλο.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.