Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

«Χέρι» στο παρεμπόριο με 27 συλλήψεις στην Αγία Τριάδα

Πάμπολλες οικονομικές παραβάσεις διαπίστωσε, ενώ έκανε 27 συλλήψεις, ..........

πολυπληθές κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας από την Αθήνα, το οποίο χθες με τη συνδρομή της τοπικής Αστυνομίας «σάρωσε» με ελέγχους τη Λαϊκή Αγορά ειδών ελαφράς βιοτεχνίας η οποία λειτουργεί κάθε Πέμπτη στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Καλαμάτα.

Σε μια πρωτοφανή επιχείρηση για τα δεδομένα της Καλαμάτας (ποτέ άλλοτε δεν έχει ξαναγίνει), λίγο πριν από τις 11.00 το πρωί έφθασαν στο χώρο διεξαγωγής της αγοράς φορτηγάκια με δεκάδες στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, τζιπάκια και περιπολικά με αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ και των ΟΠΚΕ Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας και της Ασφάλειας. Παρούσα και η Δημοτική Αστυνομία.

Χιλιάδες δε τα είδη που κατασχέθηκαν ως παράνομα και οδηγήθηκαν στην καταστροφή.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το οποίο περιλαμβάνεται στο «μπουκέτο» των 22 προς αποκρατικοποίηση περιφερειακών αεροδρομίων που παρουσίασε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης και ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Γ. Εμίρης. Παράλληλα παρουσίασαν τους στρατηγικούς άξονες της νέας αεροπορικής πολιτικής.

ΑΥΤΟ παίζει ως πρώτο θέμα σήμερα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

● ΕΥΡΕΙΑ επιχείρηση ελέγχου χθες στη Λαϊκή Αγορά της Αγίας Τριάδας από την Οικονομική Αστυνομία, με κατάσχεση εμπορευμάτων.

● ΤΟ ΠΑΛΙΟΡΟΒΟΥΝΙ βλέπει ως καλύτερη λύση για τη Μεσσηνία το ΥΠΕΚΑ με βάση τα στοιχεία από τις προτάσεις για χώρους της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά ζητεί την επίσημη πρόταση από τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Μεσσηνίας.

Δήλωση διαφωνίας με ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο δήμαρχος Οιχαλίας Φιλ. Μπάμης.

● ΥΠΕΓΡΑΦΗ χθες στην Περιφέρεια Προγραμματική Σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

● ΚΑΛΑ κρασιά θα βγουν φέτος στη Μεσσηνία, ενώ η ΚΕΟΣΟΕ εκτιμά θετικά τις εξελίξεις στα αμπελοοινικά.

● ΙΔΑΝΙΚΟΣ προορισμός για φθινοπωρινές ευχάριστες αποδράσεις η Costa Navarino.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.